Nataša Bekvalac: Ja sam ljubavni fanatik

9
Ona bezobrazno intrigira javnost, bilo naslovima pesama ili pričama o muškarcima s kojima je povezuju, a među njima je i meneken Vladimir Vuksanović. Ili je vole Ili mrze, ravnodušnih nema. Nataša Bekvalac u intervjuu za Story zadovoljava znatiželju mnogih…
Nataša Bekvalac, foto: Miloš Nadaždin
Nataša Bekvalac, foto: Miloš Nadaždin

Ljubavna pesma, još ljubavniji spot – tako pop zvezda Nataša Bekvalac (31) opisuje numeru Pozitivna koju je izvela prošle subote na finalnoj večeri regionalnog rijaliti šou-programa Survivor,  koju je dosad za nepunih nedelju dana na YouTubeu pogledalo gotovo milion ljudi. Samo nekoliko dana pre toga, preplanula, zgodna, poletna i inspirisana Nataša koja se vratila s puta  prepuna utisaka sa Ibice, gde je snimala spot sa  pobednikom Survivora i kako se nagađa njenim novim dečkom Vladimirom Vuksanovićem (24), podelila je impresije sa španskog ostrva u ekskluzivnom intervjuu za magazin Story.

U iščekivanju 15. juna i premijere spota za pesmu Pozitivna, kada će gledaoci imati priliku da se uvere u autentičnost strasti na delu ili samo dobru glumu Nataše i Vlade, plavokosa zavodnica otkrivala nam je i razne nepoznanice iz svog života.

Story: Zašto ste baš Ibicu odabrali kao lokaciju za snimanje spota?

 - Ibica je ostrvo koje je na mene još pre godinu dana ostavilo veoma snažan utisak. Ambijent kao iz snova i muzika najboljih svetskih di-džejeva, doprineli su i naglom obrtu mog muzičkog pravca. Jedino što je stajalo kao mala prepreka jeste broj  članova ekipe koju sam ove godine povela, ali budući da radim više nego ikad, uspela sam da svima priuštim sedam nezaboravnih dana na najekskluzivnijim mestima po Ibici.

Story: Promociju svog novog albuma počinjete pesmom Pozitivna. Zbog čega?

 - Muzika i tekst pesme Pozitivna idealni su za letnji period koji sledi i mada je od njene premijere prošlo tek pet dana, reakcija publike je bolja nego ikad. Nakon emitovanja spota utisak će biti još potpuniji. Izuzetno sam ponosna na svoje saradnike i uspeh koji je posledica našeg zajedničkog  rada tokom proteklih meseci.

Story: Ima li u njoj autobiografskih momenata?

 - Naravno, kao i u svim mojim pesmama, ali mnogo mi je važnije da se moja publika, pogotovo devojke i žene, u njoj pronalaze.

 

Story: Nakon što ste u Survivoru izveli numeru Pozitivna, izvrgnuti ste oprečnim komentarima. Pogađaju li vas oni negativni i da li je na vašu inicijativu zabranjeno komentarisanje ispod tog video- klipa?

 - Moj tim saradnika ne kontroliše video-klipove koji se postavljaju  na YouTubeu, a kamoli komentare. Na osude sam navikla i bilo bi mi čudno da je drugačije. Ili me vole ili mrze, na vrhu sam ili na dnu, samo se u sredini nikada ne bih snašla.

Story: Na društvenim mrežama pojavljuju se statusi: Nataša je pozitivna, pola Srbije u strahu. Da li vas ovakvi komentari vređaju ili zabavljaju?

- Zaista mislite da imam vremena da se bavim takvim stvarima? Psi laju, karavani prolaze.

Story: U finalu Survivora pokazali ste i zavidnu figuru. Kako održavate vitku liniju?

- Od pre mesec dana, svako jutro počinje mi laganim voćnim obrokom, šoljom crne kafe, jednočasovnim brzim hodom na traci i polučasovnim plivanjem. Izuzetno vodim računa o svojoj ishrani i na mom meniju je uvek salata, riba ili meso. Jedini  porok su mi cigarete.

Story: Da li vam je snimanje spota na Ibici predstavljalo napor ili zadovoljstvo?

- Iako smo svakog dana radili satima, snimanje je bilo pravo uživanje. Osmesi nisu silazili s lica cele ekipe, dobro smo se zabavljali, ali profesionalnost je ipak bila na prvom mestu.

Story: Ima li u spotu ljubavnih scena sa manekenom i pobednikom Survivora Vladimirom Vuksanovićem?

- Pesma je veoma ljubavna, a ni spot mnogo ne zaostaje...

Story: Zbog čega ste njega odabrali za učešće u spotu?

- Moja sestra Kristina i Vlada su u Survivoru postali veoma dobri prijatelji, a po njihovom povratku i mi smo se upoznali. Ostavio je veoma lep utisak na mene. Kada smo razmišljali o muškarcu koji će biti u spotu, moji saradnici na čelu sa fotografom i rediteljem Milošem Nadaždinom koji je već imao iskustva u radu s njim, predložili su da to bude Vlada. Sve smo se dogovorili u nekoliko rečenica.

Story: Mediji su se tokom nekoliko poslednjih nedelja raspisali o tome da ste u vezi sa Vuksanovićem. Istina ili trač?

 - Iznenadila bih se da su pisanja drugačija. S kim su me sve povezivali, ovo je pravo osveženje za mene. Njega barem poznajem... (Smeh)

Story: Kakve emocije vas vezuju za njega?

- Isključivo prijateljske.

Story: Izjavili ste kako je Vlada u vezi sa Kristinom, a da ste im vi paravan. Ima li možda u toj izjavi istine ili ste se samo šalili?

- Čovek više ne može ni da se našali čak ni na svoj račun. To je bila moja ironija na konto medijskih natpisa gde se više nije znalo ko je s kim ili ko se kome dopada.

Story: Da li je Vladimir tip muškarca s kojim biste mogli da budete u romansi?

- Za mene ne postoji tip muškarca, postoji hemija koja se dogodi ili je nema. Nekada sam verovala da se suprotnosti privlače, a sada sam ubeđena da se sličan sličnom raduje i nadam se da negde postoji muškarac rođen za mene. Kada stigne brzinu mojih štikli, prestigne me i učini da poželim da usporim, daću mu svoju ruku da me vodi kroz život. (Smeh)

Story: Šta mislite o vezama sa mlađim muškarcima? Jeste li imali takvih iskustava?

- Ja sam ljubavni fanatik, samo u nju verujem i ona me kroz život vodi. Ne pita za godine,  veroispovest,  nacionalnost... U ljubavi nema pravila i sve je dozvoljeno. Ljubav je jedini jezik koji govorim i razumem.

Story: Da li ste trenutno zaljubljeni i imate li dečka?

- Nažalost, nisam zaljubljena i nemam dečka.

Story: Zbog čega nakon razvoda krijete svoj ljubavni život od javnosti?

- Posle razvoda moj ljubavni život više ne postoji. Slobodna sam žena i nema  razloga da krijem svog dečka. Naprotiv, ako se pojavi pravi muškarac u mom životu, na svoj izbor biću ponosna i neću ga kriti.

Story: Da li ste se nakon razvoda barem jednom ozbiljno zaljubili?

- Za mene nema ozbiljnog i neozbiljnog zaljubljivanja i neozbiljnih veza. (Smeh) Hana je centar mog sveta i moja najveća ljubav, pa mi ništa ne manjka. Ipak, zaista bi bilo lepo kada bih pored sebe imala muškarca koji  bi bio samo moj heroj.

Story: Uspeva li vam da pred ćerkom stvorite utisak kako je između vas i njenog tate Danila Ikodinovića sve u najboljem redu?

- Zašto  bih uopšte imala potrebu da joj stvaram taj utisak? Svoje dete ne želim da lažem kako je između njenog tate i mene sve u redu. Da je tako, mi bismo živeli zajedno. Važnije od toga jeste to da je između nje i njenog tate sve u redu. Danilo je brižan otac, nas dvoje smo prijatelji i zbog toga sam veoma ponosna i srećna.

Story: Čini se da ste nakon razvoda ušli u potpuno novu životnu fazu i sada ste nekako jači nego ikada. Šta je tome doprinelo?

- Razvod sigurno nije! Taj događaj poljuljao je moje samopouzdanje i u jednom periodu bila sam veoma nesigurna i uplašena. Ipak, to nije moja priroda i uvek sam bila žena koja ima petlju. Mojim putevima se ređe ide, ali to su koraci hrabri i sa stavom. Ulazak u tridesete doneo mi je neopisivo lepu energiju, kreativnija sam, lepša, ženstvenija i mnogo sigurnija u sve što radim. Što ti je u srcu, to ti je na licu...

Story: Izuzetno ste vezani za svoje sestre Draganu i Kristinu. Jeste li jedna drugoj najbolja uteha u teškim trenucima?

- Kada je dobro i dok se uspesi nižu, mnogo je onih koji vas tapšu po ramenu i saosećaju s vama. Ipak, imala sam trenutke gde su svi oni u sekundi nestali, a ljude koji su ostali pored mene mogla sam da izbrojim na prste jedne ruke. Sada tačno znam kako da se u uspehu ne zanesem, a u porazu ne obeshrabrim.

Story: Kakve su pesme na vašem novom albumu? Ima li nekih koje opisuju bolni period rastanka od Danila Ikodinovića kojem ste posvetili i napisali numeru Ja sam dobro?

- Nakon godinu dana, mogu da kažem kako sam ga zaista prebolela. Nova energija i velike promene nabolje osetiće se i u mojom muzici, ali nisam od onih koji previše pričaju. Više volim da moja muzika govori umesto mene.

Story: Jeste li se rasplakali uz tekst neke svoje nove pesme i koje?

- Da, naježila sam se dok mi je Marina Tucaković čitala tekst pesme Gorka hrabrost. Marina me tako dobro poznaje i to je ključ naše uspešne saradnje.

Story: Pratili ste šou-program Survivor u kojem se takmičila i vaša mlađa sestra Kristina. Zbog čega ste najviše ponosni na nju, a šta je to što biste joj zamerili i prebacili?

- Na Kristinu sam ponosna uvek i zauvek. Lako je sada suditi i  biti pametan kada je sve prošlo. Niko od nas nije bio tamo da bi to sebi dao za pravo.  Sve prolazi, pa je tako prošla i ta mala etapa u njenom životu. Ona se vratila svojoj stvarnosti, ćerki, nama i nastavila da živi okružena ljudima koji je vole.

Story: Uprkos ekonomskoj krizi, vi ste dosta traženi i mnogo nastupate. Šta vam je, osim novca, izazov u karijeri i motiv da grabite napred?

- To što sam okružena divnim ljudima, porodicom, prijateljima i saradnicima. Međusobno smo jedni drugima neiscrpni izvori pozitivne energije. Hana i Kristinina ćerka Petra moj su najveći podstrek i životni uspeh. S njima mi ne manjka osmeha i radosti. Takođe, veliki sam sanjar i moji snovi su često nedokučivi.

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker