Kim Kardašian: Udala bih se 20 puta za 20 miliona

0
Rijaliti zvezda Kim Kardašian provela je u drugom braku samo sedamdeset dva dana, ali to je nije demoralisalo pošto se brzo našla u naručju Kanja Westa. Ona najbolje zna da se tuga nikako ne isplati
Kim Kardašijan, foto: E! Kanal
Kim Kardašijan, foto: E! Kanal

Uprkos činjenici što se mnoge slavne osobe pitaju kako je moguće da devojka koja u životu nikada ništa nije radila, bar ne društveno korisno, osim što je pred kamerama sa članovima svoje porodice prodavala sopstvenu intimu, toliko fascinira svet, Kim Kardašian je rijaliti zvezda broj jedan u svetu. Da li se granica dobrog ukusa toliko pomerila i dokle može da dosegne, sigurno će dočarati ovaj ili neki drugi rijaliti šou. Ono što je izvesno jeste da će, ukoliko im gledanost opadne, pribeći nekim novim metodama. Svađe će da zamene tučom, poljupce sirovim seksom, a muževe nekim kućnim aparatima. Bilo kako bilo Kim Kardašijan blista u serijalu Keeping up with the Kardashian čiji će sedma sezona od avgusta biti prikazana na E! kanalu. Ona ima trideset i jednu godinu, dva neuspela braka i novog dečka. Prvi koji je trajao četiri godine provela je sa hiphoperom Dejmonom Tomasom, a drugi je zbog svoje specifičnosti ušao u anale. Naime, rasna crnka zabavljala se sa košarkašem Krisom Hemfrisom, udala se za njega i na svadbi navodno zaradila na desetine miliona, a razvela posle svega sedamdeset i dva dana braka. Naravno, već je pronašla novu ljubav o kojoj u stilu istinskih zvezda ne želi da govori. Reč je o Kanje Vestu, muzičaru problematičnog pronašanja i još problematičnije prošlosti. Ipak, za magazin Story, na neka pitanja je želela da odgovori.

Story: Ko je vaša celebrity ikona i zbog čega?

- Rekla bih da je to Sofija Loren, jer je uvek pokazivala svoje obline i bila verna sebi. Ona je moj idol.

Story:  Kako biste opisali svoj savršen izlazak i savršenog muškarca?

- Savršen muškarac je neko ko razume moj život i moju karijeru. Neko ko je pažljiv i dobar, ima dobre zube i male uši. A savršeni izlazak bio bi bilo gde, samo bez paparaca. Večera i bioskop. Veoma sam jednostavna osoba.

Story: Često vas nazivaju jednom od najatraktivnijih žena, a i vaša pozadina izaziva medijsku pažnju. Priča se da ste se podvrgli X zracima da dokažete da je prava. Da li vam prija takva vrsta pažnje?

- To mi definitivno daje motivaciju da nastavim sa vežbanjem i kvalitetnom ishranom, da ostanem na dobrom programu. Ne smeta mi pažnja, ali mi ne prija kada se pomenu neistine kako imam implantate.

Story: Da li vam smeta to što vas paparaci svuda prate?

- Navikla sam se i mislim da uglavnom ne prelaze granicu dobrog ponašanja, sve dok drže distancu.

Story: Šta mislite o napisima u medijima u kojima se pominje kako vas mnoge poznate žene mrze?

- Moram na to da gledam kao na šalu jer me prijatelji često pozivaju i pitaju: Da li si videla? Mnogo je smešno. Ali to je tužno. Ne samo te priče, već bilo koje izmišljotine u tim magazinima. Na primer, pozovu me i saopšte mi da će objaviti neku priču i mada im kažem da to nije istinita informacija, oni mi odgovore kako ih ne zanima jer će to povećati prodaju. Zaista je ludilo kada vidite kako rade američki novinari.

Story: Koji je najsmešniji trač koji ste čuli o sebi?

- Kako sam zaradila 20 miliona dolara od venčanja!  Da je to istina udala bih se 20 puta.

Story: Priča se da će u novoj sezoni rijaliti šoua Keeping up with the Kardashians biti prikazana jedna od najtežih godina u vašoj porodici. Da li je gotovo sa nevoljama?

- Mislim da je za nama najteža godina, ali napredovali smo kao porodica. Videćete Kortni koja se sprema za novo dete, moja mala sestra raste, a biće dosta i o odnosu između moje majke i Brusa. Serija je takođe napredovala i umesto 30 minuta, epizode će trajati sat vremena, tako da ćete znati mnogo više.

Story: U poslednjoj sezoni serijala koji se prikazuje na E! kanalu bili ste pomalo mračni. Hoćete li biti srećniji u novoj sezoni?

- Producenti koji su radili na seriji rekli su mi: Kada smo bili oko tebe, bila si tako nesrećna, nisi bila svoja, kao druga osoba. Sada mi kažu: Drago nam je da si se vratila! Veoma si zabavna, nikada nisi bila ovakva. Srećni su što sam se vratila u normalu.

 

Moni Marković

 

 

makonda-tracker