Aleks Grdić: Seks je jako važan u vezi

0
Hrvatska manekenka i takmičarka Survivora otkrila je da trenutno nije u vezi, kao i da bi oprostila prevaru, ali da zato nikada ne bi bila nečija ljubavnica
Aleks Grdić, foto: TV Prva
Aleks Grdić, foto: TV Prva

Aleks je u intervjuu za Red Carpet koji prenosi dnevnik.hr otkrila da obožava izlaske, sport, adrenalin, dobre automobile, sportske kladionice, ali i da se uglavnom druži s muškarcima. Ona je ispričala i kako kvari prosek misicama jer nije završila sa nekim sportistom.

- Nikad ne reci nikad. Obožavam sport i sportske kladionice, automobile, kao i da se kladim i uopšte taj adrenalin koji izaziva sport. Ali sve kada ja to radim. Ko ode na izbore lepote ima u glavi jdan plan a to je da osvoje titiulu i da se bogato udaju. Mene to nikada nije zanimalo, a uporno me hoće udati i vezati za nekoga, iako ja to neću – rekla je ova temperamentna crnka koja je priznala da je ponekada finansirala svoje momke.

- To se meni i dogodilo par puta. Nekada sam se osećala u vezi kao da sam frajer. Ali nije mi ništa loše da pomognem osobi s kojom sam – istakla je Aleks koja tvrdi da nikada ne bi preotela dečka drugarici

- To je nešto što nikada ne bih uradila a meni se desilo. Najbolja drugarica u srednjoj školi mi je otela dečka. Ali to je bila sekunda. Taj dečko i ja smo bili par godina zajedno a ona je uletela kada smo prekinuli. Bolelo me je, jer je ona znala sve o našem odnosu i to je za mene bila izdaja. A ja ga ne bih takla da je zadnji na svetu. Ima dovoljno frajera – smatra ova bivša miss Hrvtaske koja uživa u slobodi.

- Nisam zaljubljena, sada sam sama sa sobom. Zaljubljena sam u svoja dva mala psa koje imam, a kada se to desi priznaću. Mada jednom sam se opekla u privatnom životu sa bivšim dečkom, tako da je sada nepotrebno izveštavati javnost sa kim sam. Aleks jedino ima puno muških prijatelja – rekla je takmičarka Survivora koja je prokomentarisala i odnos sa Azerom Berberom.

- Azer i ja smo u super prijateljskom odnosu i tako je već duže vreme. Trenutno sam stvarno slobodna i tako mi je sada najbolje – ističe gospođica Grdić koja je otkrila i šta je najviše odbija kod suprotnog pola.

- Najviše me može odbiti kad je frajer užasno naporan i ima hiljadu suvišnih pitanja i smara. Užasno me odbijaju bahati momci a opet volim dečke koji su veseli i otkačeni, komunikativni, sa izraženim smislom za humor, pomalo i sarkastičnim. Ne bi mi smetalo i da je razveden sa detetom, jer bi tako dobila sve u paketu. Smetalo bi mi jedino da je oženjen. Nikada nsam bila samo nečija ljubavnica – tvrdi Aleks koja ne krije koliko joj je seks bitan.

- Iskreno, jako mi je važan, slagala bih kada bih rekla drugačije. Važan mi je zato što sam zdrava, mlada i normalna osoba, Mislim da seks u vezi igra pedeset odsto važnu ulogu – ističe ova lepotica  koja otkriva da li bi oprostila partneru prevaru.

- Da, jer nikada ne znaš šta je uzrok i posledica. Možda je to bio samo trenutak slabosti ili nešto drugo, nije to najgore na svetu - rekla je i dodala da bi odabrala zgodnog i siromašnog dečka za razliku od ružnog i bogatog jer joj je jako bitan fizički izgled.

- Ne mogu se buditi pored nekoga od koga mi se diže želudac pošto ne bih bila srećna. Meni treba zgodan, bolje da je siromašan pa ću mu ja pomoći da postane bogat – zaključila je Aleks.

makonda-tracker