UTEHU JE NALAZILA U DROGI I ALKOHOLU

Godinama je bila zlostavljana,odbila da abortira, pa rodila poznatog pevača koji je se STIDEO: Ko je Peti Malet?

0

Sa 18 godina je ostala trudna i sama godinama dizala dete koje je izraslo u pravu muzičku zvezdu

Peti Malet - majka Džastina Bibera
Peti Malet - majka Džastina Biberafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Džastin Biber važi za jednog od omiljenih pevača pogotovo kod mlađe publike, još od kad se pojavio sa svojim baby face-om sa debitantskim kratkim albumom, My world,  2009. godine.

 

Često su mediji pratili njegov privatni život, s obzirom da je od tinejdžerskih dana pred kamerama, tako da ni prve ljubavi nisu ostale nezapažene.

 

Nekoliko godina je bio sa poznatom pevačicom i glumicom Selenom Gomez, da bi se danas, 2024. godine oženio manekenom Hejli sa kojom čeka dete.

 

Iako je ljubavi menjao, jednu nije nikada, a to je Peti Malet, majka Džastina Bibera, sa kojom je imao period distanciranja jer mu je trebalo vremena da prihvati njenu prošlost.

 

Sve vreme mu je potpuna podrška, ali Peti iza sebe ima problematičan i težak život.

 

 

Malet je otkrila da je doživela seksualno zlostavljanje u detinjstvu, rekavši da su je maltretirali dadilja, kao i dedin prijatelja, ali kasnije i deca iz okoline.

 

- Bila sam seksualno zlostavljana toliko puta da sam kako su godine prolazile počela da se osećam normalno, napisala je Malet u svojoj knjizi Nigde osim gore: priča o mami Džastina Bibera.

 

Čudan je to brak – znati da nešto nije u redu, ali istovremeno smatrati da je to poznato i uobičajeno.

 

Malet je bila iskrena o svojoj istoriji upotrebe droga u srednjoj školi, nagoveštavajući da je trauma koju je pretrpela kao malo dete direktno povezana sa njenim problemima sa supstancama.

 

- Naučila sam da je normalno i prirodno da svako ko je prošao kroz seksualno zlostavljanje nosi tu sramotu i tu krivicu i oseća se kao da nešto nije u redu sa tobom, rekla je za Today.

 

Zbog ogromnog pritiska, sramote, krivice okrenula se religiji jer je sa 17 godina pokušala da izvrši samoubistvo.

 

- To je bila kulminacija izgrađena tokom godina zlostavljanja i bola, rekla je za gorepomenuti časopis.

 

Džastin je jedno vreme bio distanciran od majke, ali danas imaju bliži odnos
Džastin je jedno vreme bio distanciran od majke, ali danas imaju bliži odnosfoto: LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia

 

- U to vreme sam bila u haosu sa drogom i alkoholom i bila sam u depresiji.

 

Džastinovog tatu je upoznala kada je imala 15, par puta su raskidali i mirli se, da bi neposredno posle nemilog događaja sa pokušajem samoubistva ostala trudna sa 18 godina, sa Džeremijem.

 

Iako su mislili da će abortirati jer je mlada, Peti je odlučila da zadrži dete koje joj je kasnije donelo mnogo sreće i lepih momenata u životu.


Posle rađanja Džastina ostala je u dobrim odnosima sa njegovim ocem, ali ne želeći da ima bilo kakve odnose sa muškarcima dok se ne uda.

 

Kako su Hejli i Džastin skoro podelili vest o tome da će postati roditelji, isto je podelila i Peti, ne krijući radost što će postati baka.

 

 

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

Bonus video

 

makonda-tracker