Lepa Brena: Idealan muškarac je pola anđeo, a pola đavo

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

VOLIM SVE STO JE SRPSKO

14-05-2012 18:37h
I AKO NISAM VISE FAN LEPE BRENE I PONEKAD MI DOTICNA IDE NA ZIVCE ALI MI SE BAS SVIDJA OVAJ INTERVJU. NEKAKO OSVJEZAVA.

silvana

17-05-2012 13:52h
divna je,lepa lepa brena

ana

15-05-2012 10:57h
dobro ste nartali karikaturu sa deformacijom gornje usne od silikona

ivago

15-05-2012 21:49h
Sjajna je!

bibi

16-05-2012 16:21h
Volim sve sto je srpsko: Ova nije srpsko :))

ZORICA

19-05-2012 11:58h
LEPA BRENA JE KRALJICA .....SVIH VREMENA ......ZENA SA STILOM I SVE STO IDE UZ TO ....OSTALI MOZE SAMO DA GLEDAJU I DA SE UCE....UZOR SVIM GENERACIJAMA....POZZ ZORICA

sasa

23-05-2012 22:46h
eh,dobro je biti sretan i bezobrazan...dodes,za dva sata dobre svirke uzmes neciju dobru godisnju platu i nastavis do drugog,treceg i cetvrtog gradica,isto ponovis a onda doletis kuci,svjeza,odmorna sa vrecom kesha,prekookeanskog...a oni nostalgicari,ostanu bez rucka,a Boga mi i vecere,ali puna srca,jer Brenina porodica ce dobro da jede,narednih nekoliko godina...ko nam je kric kada nismo dovoljno pamteni,sretni i bezobrazni...zivio novi sistem vrednovanja bitisanja,na planeti-zemlji!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: