Vladimir Vuksanović: Bio sam u paralelnim vezama

11
Maneken i učesnik šou-programa Survivor Vladimir Vuksanović priča kakav odnos neguje sa sestrama Kristinom i Natašom Bekvalac i kaže da se ranije istovremeno zabavljao sa dve devojke
Vladimir Vuksanović, foto: Marko Poplašen
Vladimir Vuksanović, foto: Marko Poplašen

Iako mu bezbrižno detinjstvo koje je proveo na Vračaru nije usadilo iskonski životni žar borbe,  maneken Vladimir Vuksanović (24) odlično se snašao u rijaliti šou-programu Survivor  koji je sniman u Kostariki. Ovom stasitom momku koji je u javnosti često dovođen u vezu sa poznatim damama, najvažniji je porodični mir koji je uspostavio u skladnim i iskrenim odnosom sa majkom Jovankom. Iznenadna smrt njegovog oca Vojislava, kada je Vladimir bio petnaestogodišnjak, uticala je na to da on rano sazri i upusti se u koštac sa izazovima tinejdžerkom doba nakon kojeg je doneo odluku da paralelno studira i bavi se manekenstvom. Atraktivni model koji je po završetku studija ekonomije upisao master studije finansija i bankarstva na ogranku britanskog Šefild univerziteta u Solunu, nedavno je okončao romansu sa dve godine mlađom studentkinjom Ivanom, a u intervjuu za Story, Vuksanović otkriva nepoznate detalje iz svog života, priča o tome da li mu je život bio ugrožen u Kostariki i razotkriva prirodu odnosa sa sestrama Natašom i Kristinom Bekvalac.

Story: Da li vam je život zaista bio ugrožen kada vas je ujela meduza na Kostariki?

- Asistirao sam Sebastianu Fleisu dok je lovio jastoge i pazio da mu se ne približi neko od mnogobrojnih morskih čudovišta. Pokušao sam da oteram ogromnu meduzu plavičaste boje koja je krenula prema meni, ali dok sam izronio da uzmem dah, ona me je već opekla po ruci. U roku od minut vremena ruka mi je otekla i brzom intervencijom lekarske ekipe ubrizgan mi je protivotrov direktno u venu. U narednih deset dana imao sam ožiljak na ruci, ali nisam se borio za život kao što se pisalo po medijima.

Story: Koje ste vakcine primili pred odlazak na put?

- Primili smo vakcine protiv tetanusa i hepatitisa A i B. Imali smo česte preglede i svima nam je jetra pomalo razorena zbog toga što smo pili veoma jake lekove malaorone na prazan stomak.

Story: Jeste li imali razgovore sa psihijatrom?

- Da i mnogo nam je pomogao. Rekao nam je da otkako se emituje Survivor nikada nije bio toliko angažovan oko takmičara jer su ljudi konstantno pre borbi dolazili da se konsultuju. Mislim da sam najmanje pričao s njim i jedini sam ja njega pitao kako se oseća.

Story: Kakve reakcije dobijate na svoje učešće u Survivoru?

- Prija mi što me zaustavljaju na ulici i na pozitivan način komentarišu moje učešće. Nisam morao da glumim nego sam se ponašao onako kako to činim i privatno pa mi nije bilo teško.

Story: Da li vam je smetalo stalno udvaranje Ave Karabatić?

- Ne, naprotiv, bilo mi je simpatično. Ona je dobra devojka puna pozitivne energije i zaista mi je bila potrebna u plemenu. Kad god sam je pogledao, vraćala mi je osmeh na lice.

Story: Jeste li čitali njene izjave o tome kako bi se zbog vas preselila u Srbiju?

- To mi je pričala i dok smo bili tamo, a ja i dalje mislim kako je to šala. Ava će se u Srbiju možda preseliti zbog svojih poslovnih planova, a ne zbog mene.

Story: Volite li žensku inicijativu u osvajanju?

- Ponekad da, zavisi od situacije, ali Avi sam rekao kako bih voleo da ostanemo drugari i zadržimo ovakav odnos. Ako bi on prešao u nešto drugo, mislim da u budućnosti među nama ne bi baš sve bilo kako treba.

Story: Survivor vas je ipak koštao romanse sa studentkinjom Ivanom. Kako ste joj nakon višenedeljnog razmišljanja saopštili da želite raskid?

- Nisam je povredio i mislim da sam ispao fer jer sam bio iskren. Mogao sam da nastavim tu vezu i ne budem džentlmen, ali to ne volim da radim. Vratio sam se u Grčku na fakultet i sada stvarno ne bih imao vremena za tu romansu. Rekao sam joj: Završili smo, imam mnogo obaveza i najbitnije mi je da završim fakultet. Nakon toga lako ću ići u nove ljubavne pobede.

Story: Jeste li nekada bili u paralelnim vezama?

- Kada sam stvarno zaljubljen, ne ulazim u paralelne veze, ali desilo mi se da budem i u takvim romansama. Na kraju se sve otkrilo, ali bio sam iskren prema obema i priznao im šta sam radio. To je bilo dok sam bio klinac, ali to više ne radim. Jedan od razloga nedavnog raskida sa devojkom jeste to što sam mogao da budem u paralelnoj vezi, a nisam želeo.

Story: Da li ste sada u vezi?

- Nemam devojku i ne planiram da je imam sve dok u junu ne završim obaveze oko fakulteta i dok se ne završi Survivor.

Story: A kako je to moguće s obzirom na to da Kristina i Nataša Bekvalac tvrde da su u vezi s vama?

- Kristina i Nataša se šale na taj račun. Bili smo u istom društvu jednom prilikom i odakle je potekla priča o navodnoj romansi sa Natašom.

Story: Šali li se Kristina i kada kaže da je ona s vama u vezi, a da vam je Nataša zapravo paravan?

- Sada radim na tome da budem s obema i nadam se da ću u tome uspeti. (Smeh) Šalu na stranu, Kristina mi je aktuelna, a Nataša buduća drugarica.

Story: Kako iz ove perspektive gledate na očevu smrt koja vas je navela da prerano odrastete?

- To je je veoma težak period mog života jer se to desilo kada sam imao petnaest godina i praktično sam bio dete čija se ličnost tek formirala. Mami dugujem najveću zahvalnost  što me je odgajila i vaspitala. Bio je to težak period i ne znam šta bi drugi radili na mom  mestu. Ja sam srećom izašao na pravi put i to je najbitnije.

Story: Imate li plan čime ćete se baviti nakon završetka manekenske karijere?

- Manekenstvo shvatam kao hobi pa zato i završavam fakultet. Planiram da putujem neko vreme, a potom da se vratim u Srbiju i nađem posao u struci.

Story: Da li sada kontaktirate sa pevačicama Cecom Ražnatović s kojom su vas mediji spajali i Anom Kokić u čijem ste spotu glumili?

- Dobio sam poruke od obe i slično su glasile: Čule smo da si u Survivoru, svaka čast. Nadamo se da sve protiče kako treba.

Story: Smatrate li sebe seks simbolom?

- Neka o tome sude devojke. Prija mi kada me u nekim anketama proglašavaju za najseksepilnijeg frajera i to delimično opravdava hobi kojim se bavim.

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker