Intervju čitalaca – Vlada Vuksanović: Kristinin i moj odnos je isključivo prijateljski

9
Poznati maneken i jedan od najatraktivnijih takmičara Survivora tvrdi da nije zaljubljen u Avu Karabatić i da nije bio u vezi sa Stanijom Dobrojević i Aleksandrom Nakovom
Vladimir Vlada Vuksanović, foto: Marko Poplašen, Petar Đorđević, Luka Šarac
Vladimir Vlada Vuksanović, foto: Marko Poplašen, Petar Đorđević, Luka Šarac

Otkako se vratio sa Kostarike, jedan od najpoznatijih domaćih manekena Vladimir Vlada Vuksanović, dospeo je u žižu domaće javnosti. Ipak, šarmantni Beograđanin tvrdi da nije bio u vezi sa Stanijom Dobrojević, Avom Karabatić, Aleksandrom Nakov i sestrama Natašom i Kristinom Bekvalac, kao što mu mediji pripisiju, i ističe da trenutno nema devojku jer su mu studije bankarstva i finansija na prvom mestu. Odgovarajući na pitanja koja ste mu postavljali putem Story portala, Vlada je otkrio da je bio veoma nestašan tinejdžer, kako je postao maneken, šta radi u slobodno vreme, koliko mu je trajala najduža veza, ali i šta mu je najvažnije kod devojke.

Gajiš li simpatije prema Kristini i kakav je vas odnos? Sa kim iz Survivora si ostao u najboljim odnosima?

- Pozdrav Jasna, Kristinin i moj odnos je isključivo prijateljski, ne postoje nikakve simpatije ni sa njene ni sa moje strane. Ostao sam skoro sa svima u dobrim odnosima, samo se sa nekima češće čujem i viđam a sa nekima, zbog fizičke udaljenosti, manje.

Dragi Vlado, moji roditelji su se nekad družili sa tvojim roditeljima. Ja te se sećam kako si kao mali bio retko lepo vaspitano dete. Drago mi je što si izrastao u tako pristojnog i pametnog momka. Želim ti puno sreće u životu i da znaš da bi tvoj otac (koji je bio divan čovek), bio jako ponosan na tebe. Pitala bih te kako tvoja mama podnosi tvoju popularnost? Vesna Nenadic

- Pozdrav Vesna, Hvala ti puno na ovako lepim rečima. Što se tiče tvog pitanja, imam veliku podršku svoje majke, međutim ona teže podnosi razne netačne tekstove u novinama i vrlo često brine da ne zanemarim moje obaveze vezane za fakultet.

Da li si se smuvao s Avom tokom trajanja Survivora? Adriana Tomašević

- Pozdrav Adriana, nisam se smuvao sa Avom ni tokom trajanja a ni po završetku Survivora. Ona je jako dobra osoba i kao što sam već mnogo puta ponovio, sa njom je Survivor bio zabavniji.

Da li podržavaš Stanijino skidanje u Survivoru i da li misliš da je time htela samo da privuče pažnju ka sebi? Meryem Uzreli

- Pozdrav Meryem, nisam obraćao pažnju na to jer sam u tom trenutku bio zauzet gradeći kamp sa saplemenicima. (Smeh) Mislim da svako ima pravo da odluči kako će sebe prestavljati pred kamerama i kad se one ugase.

Koliko ti znači prijateljstvo sa Kristinom Bekvalac? Eli

- Pozdrav Eli, svi smo se iz Survivora vratili bogatiji za jedno nesvakidašnje iskustvo. Bili smo zajedno u jednoj velikoj avanturi koja nas je vezala. Svako prijateljstvo koje sam stekao tamo, u tim uslovima, je zbog toga posebno i ne bih da izdvajam nikoga.

Šta najviše voliš da radiš u slobodno vreme? Sanja

- Pozdrav Sanja, slobodno vreme najviše volim da provodim družeći se sa prijateljima. Često organizujemo i neke sportske aktivnosti. Takođe, dosta slobodnog vremena mi oduzima i teretana.

Ako bih te dodala na Facebooku, da li bi me prihvatio, iako se lično ne poznajemo?  Dragana Lazović

- Pozdrav Dragana, na početku sam imao samo ljude koje poznajem, ali se to vremenom promenilo. Sada imam već dva profila koji su popunjeni... teško da sve te ljude lično poznajem. Tako da bih te prihvatio. (Smeh)

Da li si se pokajao što si otišao u Survivor? Vanja Todorović

- Pozdrav Vanja, apsolutno se nisam pokajao, ni jednog trenutka. Volim da se takmičim u igrama, pratio sam i ranije Survivor i mislio kako je to jedini reality u kome bih učestvovao.

Kada sam dobio poziv mnogo sam razmišljao zbog obaveza na fakultetu i sada mogu da kažem da bih se definitivno pokajao da nisam prihvatio učešće.

Šta si novo naučio o sebi za vreme boravka na Kostariki? Pozdrav! Aleksandra

- Pozdrav Aleksandra, bio sam jedan od najmlađih učesnika, mnogo sam sazreo kao osoba. Naučio sam da cenim prave vrednosti u životu i da se radujem sitnim stvarima koje me svakodnevno okružuju.

Da li bi izašao na večeru sa obožavateljkom? Marija Živković

- Pozdrav Marija, nikad nisam dobio takav poziv, ali kad bi se desio prihvatio bih ga. 

Koja ti je najdraža knjiga koju si do sad pročitao i da li inače voliš da čitaš knjige? P.S. Najbolji si u Survivoru. Veliki pozdrav iz Banjaluke, Vanja

- Pozdrav Vanja, pozdrav za Banjaluku. Hvala na podršci. Prva knjiga koju sam pročitao je Kraljević i prosjak i zbog toga mi je i najdraža. Moram da priznam da ne čitam baš često knjige, više volim da gledam filmove. Ali ako čujem da se pojavila neka dobra knjiga, obavezno je pročitam.

Da li imaš devojku i za koga navijaš, Partizan ili Zvezda? Martina Sekulić

- Pozdrav Martina, nemam trenutno devojku, a naravno oduvek navijam za Crvenu Zvezdu i često odlazim na utakmice sa društvom.

Zašto si trpeo vojnički režim u Boruki i nisi ništa preduzeo da to promeniš, kada smo videli da znaš da se zabavljaš?
P.S. Sve si nas pozitivno iznenadio.. Volimo te i navijamo za tebe u Novom Sadu. Olivera Otić

- Pozdrav za Novi Sad i tebe Olivera. Hvala. Tačno je da umem da se zabavljam kao i celo pleme, ali nažalost većina zabave nije prikazana iz tehničkih razloga. To apsolutno nije bio vojnički režim, samo je bila najobičnija raspodela poslova, koju su neki shvatili pogrešno. 

Vlado, imaš prelepe oči ali nikako ne znam koje su zaista boje: plave, zelene ili možda sive? Anja

- Pozdrav Anja, dobro pitanje. (Smeh) Menjaju boju, između zelene i plave, ali su najčešće zelene.

Je li istina da si se potukao sa Radovanom zbog Aleksandre? Ajla Imširović

- Pozdrav Ajla, naravno da se nisam potukao sa Radovanom. S obzirom na to da smo od starta bili u različitim plemenima nismo imali prilike da se družimo previše ali sada to nadoknađujemo. Ostali smo u jeko dobrim odnosima, čujemo se često i viđamo.

Da li si promenio neke svoje životne navike, nakon boravka na pustom ostrvu? Da li si se u Survivoru ponašao spontano-prirodno ili je sve to bila dobro smišljena taktika? Najspremniji takmičar, najpametniji, najlepši, do pobede. Teodora

- Pozdrav Teodora, hvala puno na podršci. Da, promenio sam mnoge stvari a jedna od njih je ishrana. Ranije je za mene važila parola: kad si gladan nisi sav svoj, a sada čak i zaboravljam da jedem. Tamo sam naučio da se radujem parčetu sapuna ili bomboni, sitnicama koje te obraduju kad ih nemaš. U Survivor sam otišao zato što volim izazove i posedujem takmičarski duh, ali bez nekog unapred smišljenog plana. Nisam imao nikakvu taktiku, bio sam baš ono što jesam u privatnom životu.

Šta prvo primetiš kod osobe ženskog pola i šta ti je najbitnije kod nje. Redovno pratim survivor i super si, sve najbolje u daljoj karijeri. Tamara

- Pozdrav Tamara, hvala puno na lepim rečima i podršci. Ne mogu da kažem da mi fizički izgled nije bitan, ali mi je bitnije da imamo sličan smisao za humor i slična interesovanja.

Znam da si završio fakultet sa visokim ocenama. Koliko ti je uspeh na tom polju bitan i koje iskustvo sa studija ti je najdraže? Pozdrav! Sanja

- Pozdrav Sanja, jako mi je bitno da stalno radim na sebi, zato sam i upisao master studije. Najdraže iskustvo je vezano za ljude koje sam tokom studija upoznao i sa kojima sam nastavio da se družim.

Prijatno sam iznenađena tvojom ličnošću...Mene zanima da li si i inače tako smiren i opušten? Koliko ti je teško da u kofliktnim situacijama ostanes stalozen i da trezveno reaguješ? Milena

- Pozdrav Milena, hvala puno. Moja mana ranije je bila da imam izuzetno kratak fitilj. Ali što sam stariji taj fitilj sam uspeo da produžim. Sada sam smireniji a moja porodica kaže da sam nekad i previše opušten. Kada dođe do konfliktnih situacija, gledam da odreagujem racionalno a ako me se ne tiče, da se distanciram.

Da li je istina da si u vezi (ili si bio) sa Aleksandrom Nakovom i Stanijom? :) P.S. Savršen si! Nina N

- Pozdrav Nina, hvala puno. Nisam u vezi niti sam bio sa Aleksandrom ni sa Stanijom. 

Šta ti je bio cilj kad si otišao na Kostariku a šta kad si se vratio? Lazar Ilić

- Pozdrav Lazare, kada sam odlazio nisam znao šta me tačno čeka na Kostariki i bio sam fokusiran na igru. Za početak mi je bio cilj da se pokažem kakav jesam i da ne ispadnem među prvima. Kasnije su ciljevi rasli. Sada kada je ta avantura prošla fokusiran sam na studije koje sam malo zapostavio zbog odlaska u Survivor.

Koja ovogodišnja učesnica VIP Survivora ti je najviše privukla pažnju, kako po izgledu, tako i po temperamentu? Koja je po tebi najlepša žena u Srbiji? Milica Stojiljković

- Pozdrav Milice, na ovo pitanje ne mogu da ti odgovorim, jer o tome nisam razmišljao na taj način. Mogu samo da ti kažem da sam od učesnica sa Martinom provodio najviše vremena i da je jako duhovita, pametna i zabavna. Srbija ima mnogo lepih žena, ne mogu da izdvojim samo jednu.

Da li želiš da se skrasiš i kad i koliko bi voleo da imaš dece??? Vanja

- Pozdrav Vanja, sve u svoje vreme, trenutno ne razmišljam o tome, fokusiran sam na stvari koje sam započeo pre Survivora.

 Da li si kao mali hteo da budeš nešto drugo i zasto baš maneken? Lela

- Pozdrav Lela, manekenstvo nije moj poziv, to je hobi. Bankarstvo i finansije je ono što me zanima i kada završim studije nadam se da ću se time baviti. Kao mali, želeo sam da budem astronaut. I dan danas ponekad to poželim. (Smeh)

Koliko ti je trajala najduža veza i da li su ti godine važne pri biranju devojke? Vanja h

- Pozdrav Vanja, najduza veza je trajala tri godine. Do sada sam bio u vezi sa devojkama sličnih godina.

Koji su sve tvoji talenti? Buba

- Pozdrav Buba, moji talenti su uglavnom vezani za sportske aktivnosti kao sto su košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... 

 Jesi li zaljubljen u Avu? Ona je u tebe zaljubljena do ušiju? OMTPhotoshopWorking

- Pozdrav, nisam zaljubljen u Avu a da li je ona u mene moraćete nju da pitate.

U kom delu Beograda živiš? Katarina

- Pozdrav Katarina, od rođenja živim na Vračaru.

Vladooo! Najlepši si i najbolji! Koji su ti planovi u budućnosti? Šta misliš o predrasudama da su manekeni gej? Danica Babić

- Pozdrav Danice, hvala puno na lepim rčima i podršci. Planovi za budućnost su trenutno vezani za master studije. Želim da to privedem kraju a posle toga ću videti šta je na redu. Ne treba ništa generalizovati, to su samo predrasude.

Da li nameravaš da prekineš modeling karijeru kada završiš master studije u Solunu i eventualno se zaposliš u svojoj struci, tj. u oblasti ekonomije? Leoni

- Pozdrav Leoni, nameravam da se bavim modelingom dok god mi taj hobi ne utiče na planove. Naravno da sam sada fokusiran na studije u Solunu upravo zbog toga što bih kasnije voleo da radim u toj struci.

Koje proporcije su bitne u manekenstvu? Kako si ti počeo da se baviš baš time i da li se dobro zarađuje od manekenstva u Srbiji? Miki Jovanović

- Pozdrav Miki, igrom slučaja sam počeo da se bavim manekenstvom, sebe u tom trenutku uopšte nisam video u tome, ali se to vremenom promenilo. Što se muških manekena tiče, proporcije nisu ni blizu rigorozne kao kod žena. Ali za te informacije moraš da se obratiš nekoj modeling agenciji. Može fino da se zaradi od manekenstva, ali teško da može da se živi.

Na pusto ostrvo bi poveo koga i bez čega ne bi mogao tamo? Koju marku odeće najviše voliš i bez kog modnog detalja ne možeš da živiš ? Marko Midović

- Pozdrav Marko, sada bih na pusto ostrvo poveo nekog s kim sam bio u Survivoru, jer smo već uigran tim. (Smeh) Poučen ovim iskustvom, ne bih mogao bez mačete, za ostalo bi se snašli sami. Nemam neku određenu marku koju bih istakao, nosim ono što mi se sviđa. Sat bih izdvojio kao modni detalj.

Vlado postaviću ti kratke ili-ili ptalice:
Planina ili more?
Odlazak na bazen ili u prirodu?
Ukusan sendvič ili čokolada?
Knjiga ili film?
Odlazak kod devojke u prazan stan ili fudbalska utakmica sa ortacima? Mara

- Pozdrav Maro,

1. More

2. Priroda

3. Sendvič

4. Film

5. Iskombinovao bih oba.

Pozdrav Vlado. Zanima me koju muziku slušaš? Najbolji si! Ivana

- Pozdrav Ivana, hvala. Nemam određen pravac u muzici. Slušam sve što mi prija i što mi se svidi.

Vlado, sve pohvale za tvoj izged.....Mene zanima kakav si bio kao tinejdžer? Katarina Stepanović

- Pozdrav Katarina, hvala najlepše. Kao tinejdžer sam bio jako nestašan. Što u školi što ovako, ali se to sa godinama promenilo.

 

Priredila: Jelena Kulović

 

makonda-tracker