Antonija Blaće se priprema za venčanje

0
Popularna hrvatska voditeljka počela je da razmišlja o svadbi sa verenikom i rukometašem Hrvojem Brlečićem
Antonija Blaće, Hrvoje Brlečić, foto: RTL
Antonija Blaće, Hrvoje Brlečić, foto: RTL

Šarmantna Antonija koju gledaoci u regionu svaku nedelje gledaju u emisiji Survivor – povratak u civilizaciju, koju vodi zajedno sa kolegom Milanom Kalinićem, u intervjuu za novi broj hrvatskog izdanja magazina Story otkrila je da nije u drugom stanju kao što joj novinari ponekad pripisuju, ali i da će se njeno venčanje verovatno desiti u Šibeniku.

Story: Zapravo vas je učestvovanje u Velikom Bratu dovelo do toga gde ste danas. Jeste li se nadali da ćete tako daleko dogurati?

- Ne. Veliki brat nije tražio neke talente ili veštine. Jednostavno sam imala sreće i vrata su mi se otvorila. Nekome se lampa upalila u dobrom trenutku za mene. Jako me bilo strah, godinama sam umirala od treme. Ali, sada kada vrtim film, stvarno me je neki unutrašnji glas naterao da se prijavim za Velikog Brata.


Story: Često se zbog toga što niste manekenske građe, a predrasude su da bi voditeljke trebale takve biti, pitaju da li ste trudni. Smeta li vam to?

- To me je pitalo dvoje novinara, od toga je jedna bila pijana a druga jednostavno bezobrazna. Nije mi dosadno, jer se to uopšte ne događa često. Ali evo, za ubuduće, svi se kao zgražavaju nad mršavicama, a onda ja moram odgovarati na takva suluda pitanja.

Story: I šta biste ovaj put odgovorili na jedno takvo pitanje?

- Vi to mene stvarno pitate jesam li trudna? Ili me želite pitati koliko imam kilograma? Imam 58 i nosim konfekcijski broj 38.

Story: Samo nas je zanimalo jeste li trudni?

- Nisam.

Story: Prošle godine izjavili ste da još nemate konkretnih planova za venčanje, iako ste vereni. Da li se nešto promenilo? Jeste li krenuli u potragu za idealnom venčanicom – krinolinom kakvu biste voleli obući?

- Nisam još ništa smislila. O lokaciji tek razmišljam, ali sam stvarno sporovozna.

Story: S obzirom na to da ste se vas dvoje upoznali u Šibeniku, hoće li možda taj grad biti vaš odabir za venčanje?

- Vrlo moguće.

Story: Kakvu biste muziku voleli da slušate na taj dan? Kažete da želite veliku proslavu, možda tradicionalnu dalmatinsku?

- Želim mešavinu svega, treba ti samo jedan dobar bend i to je to. Od Džibonija do Ai se eu te pego.

 

makonda-tracker