Intervju čitalaca - Ana Nikolić: Kreiram iz hobija

0
Pevačica Ana Nikolić odgovara na njoj najzanimljivija pitanja koja ste joj slali putem našeg sajta i otkriva zbog čega je uplela prste u modu.
Ana Nikolić, foto: Milena Rakočević, Miloš Nadaždin, Story arhiva
Ana Nikolić, foto: Milena Rakočević, Miloš Nadaždin, Story arhiva

Pop pevačica Ana Nikolić otvoreno je i bez ustezanja sa čitacima portala Story.rs podelila nedoumice sa počekta karijere, priznala je i na koji način voli da se šali na svoj račun. Ana govori skorašnjem venčanju sa verenikom čiji identitet još uvek tajno čuva, a i o svom preseljenju u Podgoricu. Nikolićeva je otkrila i kakvi muškarci je privlače, i koliko joj je bitna materijalna situacija kod jačeg pola.

Koliko puta nedeljno treniraš i iz čega se sastoji tvoja ishrana? Kako si uspela da smršaš? Pozzz! Anči

- Joga je moja strast i kada je uparžnjavam gotovo da nemam problem sa kilažom. Ujedno, izbacila sam i alkohol, ne jedem kasno i ne konzumirma slatkiše.

Da li ćeš uskoro objaviti novu pesmu? Sandra

- Pripremam ceo album, ne verujem da ću izdavati singlove. Očekujte mnogo iznenađenja do kraja godine.

Kako si reagovala na lažan Twitter profil @pijAna kada si saznala za njega i da li si pročitala sve tvitove? I ako jesi koji je tebi lično bio najduhovitiji tvit koji ti je izmamio osmeh na lice? Srđan Stojković  

- Nije mi nimalo bilo simpatično, jer je osoba koja stoji iza tog profila vređala moje koleginice. Ali, ako si to ti, Srđane, slobodno mi reci. Oprostiću ti. (Smeh) Nemam nalog na Twitteru, već na Facebooku.

Svaka čast, očaraš svakoga ko te vidi... Lepo pevaš uživam dok te slušam i gledam. Da li bi bila sa nekim ko nema skupcen auto i vile jahte i brdo para, ako je neko prelep i uz to dobar čovek i ima za normalan zivot?

- Materijalno bogatstvo nikada mi nije bilo vodilja u emotivnim odnosima, ali naravno da očekujem da muškarac koji se sa mnom zabavlja bude svoj čovek, finansijski samostalan i da zarađuje barem koliko i ja. Prirodno je da, neko sa kim ste, prati vaše i vi pratite njegove prohteve. Dosadilo mi je međutim da me svrstavaju u devojke koje love bogataše. Imam mirnu i stabilnu vezu sa muškarcem koji je uspešan poslovni čovek i u tom odnosu megalomanske su samo sitnice koje jedno drugom ispunjavamo.

Imenjakinjo, da li si razmatrala ideju da uradiš remix verziju pesme Bili smo najlepši sa Natašom Bekvalac, kojoj je pesma prvobitno i bila namenjena i uvrstiš je na svoj sledeći album? Ionako se ta pesma ne nalazi ni na jednom nosaču zvuka, a to je trenutno hit u svetu... Rijana je prošle godine uradila sa Britni remix verziju pesme S&M i pobrala sve simpatije publike. Bilo bi zanimljivo gledati vas dve na istoj sceni i slušati vas u istoj pesmi. Srdačan pozdrav, Ana Vasilijević.

- Hvala na ideji. Razmisliću o tome. Pesma Bili smo najlepši je jedna od najboljih koju sam snimnila i svakako zaslužuje remiks verziju.

 Kada planirate da se venčate sa vašim verenikom? Anica Tofilović

- Pronađite novogodišnju naslovnu stranu Storija, tamo sve piše. Mislim čak da su na ovaj sajt postavili ceo intervju pod nazivom: Udajem se u 2012.  (Smeh)

Da nisi pevačica, čime bi se sada bavila? Mabi

- U međuvremenu sam postala i kreatorka, tako da uz završeni dizajn imam i treće zanimanje. Ipak, nekako mi se čini da mi je muzika u genima i da ne bih mogla da pobegnem od ovog poziva, čak i da sam to pokušavala drugim angažmanima. Inače, počela sam da kreiram iz hobija i moja nova kolekcija se zove Angel. Za masovnu je upotrebu, tako da će se uskoro naći u prodaji u jednoj radnji u centru Beograda.

Ana, da li planiraš neki nastup ili koncert u Kragujevcu, budući da do sada nisi nastupala kod nas, a volimo te ovde puno. Jovan Dimitrijević

- Čim stigne zanimljiva ponuda, eto mene u divnom gradu Kragujevcu. Kao devojčica sam često dolazila u taj grad i on u meni budi najlepša sećanja.

Da li prijateljstvo sa Jelenom Karleušom još uvijek traje? Slaven Đukić

- Viđamo se kada nam obaveze dozvole, ali smo često u telefonskom kontaktu.

Da li volite Bosance? Adna Ramić

- Naravno, iako na repertoaru nemam onu Breninu: Ljubio me jedan Englez, ljubio me jedan Španac, ali niko k’o Bosanac.

Ko je po tvom mišljenju bolja pevačica- Lepa Brena ili Ceca? Erna Turbedari

- Reč je o dvema karijerama koje su na različite načine, za veliko poštovanje i ne treba ih dovoditi u neposrednu vezu niti ih porediti.

Koliko često pijete alkohol? Janko Jankovic

- Više ne pijem. Potpuno sam izbacila alkohol iz upotrebe.

Ana, šta je po tvom mišljenju potrebno ženi da bi bila sexy i izazovna? Marina bh

- Ne msilim da je dovoljna samo unutrašnja lepota već rad na sebi u svakom smislu. Ženu lepom i seksepilnom čine pre svega njeni maniri, a tu spada i kultura nege fizičkog izgleda.

Zašto se pesma Bili smo najlepši nije našla na tvom poslednjem CD-u Mafia Caffe i da li planiraš da preuzmeš fejsbuk stranicu od 80 000 fanova od urednika iste? Ana Novakovic

- Čak iako je preuzmem, to će morati da vodi neko umesto mene. Nisam baš vična u korišćenju interneta. Uzgred, u eri online komunikacija ne mislim da je veliki propust to što se Bili smo najlepši nije našla ni na jednom nosaču zvuka.

Da li patite od sindroma ja sam kraljica, s obzirom na to da sam vas nekoliko puta u gradu video da vozite bahato i prostački jednosmernim ulicama u suprotnom smeru? Balvan

- Ne mislim da sam kraljica bilo čega, ali ponosim se svojim rodnim Paraćinom. Ne vozim bahato i prostački i moji nekadašnji gresi u vožnji dobro su poznati javnosti.

Da li misliš da svoju karijeru treba da digneš na viši nivo i da radiš samo velike koncete sa velikim bendom i pevaš samo svoje pesme? Alen G

- Moj repertoar se u najvećoj meri sastoji od mojih pesama kojih imam zaista mnogo. Već držim i velike koncerte, a ne samo nastupe po kloubovima i diksotekama, ali i na takvim mestima često imam više posetilaca nego pojedinci na navodnim koncertima sa podeljenim kartama.

Koliko truda, energije i vremena treba da se uloži da bi se ostvario uspeh koji ste postigli? Marijana Milicevic

- Hvala na divnom pitanju. Prvi korak nije najteži, jer vas sapliću na svakom sledećem. Ja se još borim iako je bilo momenata kada sam želela da odustanem od pevanja. U tom periodu moju karijeru preuzeo je moj brat Marko i ispostavilo se da smo odličan poslovni tandem.

Da li postoji mogućnost da u svoj novi album uvrstiš neku od pesama čiji tekst potpisuje neko ko uopšte nije poznat našoj estradi? Nenad Antić

- Naravno, pošalji tekst na mejl info@ananikolic.eu i ukoliko bude adekvatan, kontaktiraće te neko iz mog tima.

Kada bi ti prišao jedan obišan momak, koji nema puno para, ima neki normalan posao, da li bi imao šanse kod tebe, iako nije iz krugova bogatih i poznatih lišnosti? Senad Muratović

- Predlažem da svi vi normalni momci koji ste postavili ovo pitanje, dođete zajedno na jedan moj nastup, da vidite koliko sam tek ja normalna. Hahaha
Da li je istina da Dino Merlin piše pesmu za tebe? Goran T.

- Istina je da pregovaramo na tu temu.  Inače, meni je jedna od najomiljneijih pesama Dinova numera Deset mlađa.

Ko ti je radio kapke? Marija

- Rodila sam se sa njima, nije bilo nikakvih intervencija. (Smeh)

Šta je to što ti daje snage i motiviše da ustaneš kada padneš? Da li si sigurna i samouverena žena, ili nekada  posumnjaš u sebe? Andrijana

- Imala sam razne faze u svom životu, ali ja sam jedna od onih koje pokreću druge. Nisam sama sebi motiv. Altruizam je jedna od mojih vrlina.

Da li bi pre pročitala knjigu ili otišla u bioskop? Natasa

- Pošto ne volim moderne medije, knjiga je uvek moj izbor. Ona dobija bitku čak i u borbi sa dobrim filmom na velikom platnu.

Kada dolaziš u Dubrovnik i da li đćemo imati priliku da te čujemo nakon onog skandala koji se dogodio? Petra I

- Odmah nakon tog skandala došla sam u Dubrovnik i slobodno šetala. Obožavam Hrvatsku i nadam se da će mi političke prilike uskoro dozvoliti da i u vašem gradu pevam slobodno.

Zbog čega si odlučila da ugradiš silikone? Bubi

- Na taj potez sam se odlučila davno. Lično nezadovoljstvo pređašnjim izgledom bio je moj jedini motiv.

Da li si u kontaktu sa malim Mikijem i da li ćemo moći ponovo da ga vidimo? Jovana L

- U kontaktu sam sa njegovom porodicom, pošto je on isuviše mali da bih sa njim komunicirala.

Da li je Emina Jahovic još uvek ljuta na tebe, jer ste nosile istu haljinu na festivalu Sunčane skale i da li bi snimila duet sa njom? Sinisa Jokić

- Festivale uvek prate skandali. Nikada nisam imala problem sa Eminom Jahović, ali se ne družimo privatno.

Koja balada ti je omiljena: Srećan mi ne dolazi, Plakaćete za mnom, Ipak se okreće ili Mišo moj? Petra Gajic

- Mišo moj ne bih nazvala baladom, a među ostalima koje si pomenula je mrtva trka.

Zašto nemas bolji bend i prateće vokale kao Nataša Bekvalac? Milan Majstorović

- Od početka turneje Mafija kafe nastupam sa Ex yu bendom.

Zasto si najavljivala spot za pesmu Dum jedan konjak, a nikad ga nisi snimila? Saška Brkić

- Saška, upućujem ti javno izvinjenje što nisam ekranizovala tvoju omiljenu pesmu. Je l’ mi sad oprošteno? (Smeh)

Da li vidiš sebe u braku i kao porodičnu ženu? Danislav Momčićević

- Sebe pre svega vidim kao majku, ali se ne opirem braku.

Da li je tačno da te je baka zvala Ana Paola zato što si ličila na glumicu tada popularne brazilske serije? Lana Maric

- Istina je, baka me je tako zvala jer neverovatno podsećam na tu  brazilsku glumicu.

Da li ti se svidja Veliko Gradiste na Dunavu? Nataša Stojaković

- Bila sam u Velikom Gradištu, zaista je reč o prelepom mestu. Pozdrav!

Iz kog razloga su Seka Aleksić i Aleksandra Radović ogorčene na tebe i u novinama daju ružne izjave o tebi? Milan K

- Nigde nisam pročitala ništa slično.

Da li je istina da si se preselila u Crnu Goru i da li ćes svojim fanovima pokazati verenika?  Snježana M.

- Istina je da sam se preselila u Podgoricu, a moj verenik ne želi da se eksponira.

makonda-tracker