Intervju čitalaca – Milica Zarić: Sin me zasmejava svakog dana

4
Glumica Milica Zarić otkriva šta je čini srećnom i da li je sujeverna, kako je zajedno sa starijim bratom Ivanom ušla u svet glume, ali i zašto ne voli da živi u strahu
Milica Zarić, foto: Petar Đorđević, Vladimir Šporčić, Luka Šarac, Miša Obradović
Milica Zarić, foto: Petar Đorđević, Vladimir Šporčić, Luka Šarac, Miša Obradović

Popularna glumica Milica Zarić (36), koju možete videti u brojnim predstavama Beogradskog dramskog pozorišta, sa zadovoljstvom je pristala da odgovori na pitanja koja ste joj postavljali putem Story portala. Tako nam je otkrila koliko uživa u odrastanju dvoipogodišnjeg sina Aleksandra koga je dobila sa suprugom i arhitektom Predragom Milutinovićem, a sa kojim se venčala 24. novembra 2008. godine u Parizu, kako izgleda jedan njen običan dan i kako se opušta, šta bi menjala u Srbiji da ima priliku, koga bi od svetskih zvezda pozvala na večeru, ali i šta misli o voditeljki Ivani Zarić koja joj je zaova i kolegama Aleksandru Srećkoviću Kuburi i Borki Tomović.

Da li sebe smatraš srećnom i zadovoljnom ženom, skromna si i uspešna, je li to dovoljan razlog da pomisliš život je uistinu lep ili nešto ipak nedostaje? Veliki pozdrav, divna si glumica. Sanja

- Hvala na komplimentu. Uvek nedostaje neka sitnica, ali generalno, ja jesam srećna, a uspeh je vrlo relativan pojam. Mislim da se mnogo forsira uspeh, a zaboravljaju mnoge važnije osobine, pozdrav.

Nažalost nisam u prilici da vas gledam u pozorištu, ali kada će Još jedna sasvim obična priča? Pozdrav, Igor Hristov

- Izašao je film Zajedno Mladena Matičevića, a čekam i premijeru filma Jelena, Katarina, Marija Nikite Milivojevića. Svakako bih jako volela da ponovo radim film sa Milošem Petričićem, rediteljem Skoro sasvim obične priče.

Šta misliš o Aleksandru Srećkoviću Kuburi? Mari

- Kubura je moj dragi kolega, dobri smo drugovi, sa njegovom porodicom i sa njim sam u odličnim odnosima.

Draga Milice, da li ima sličnosti između tebe i Marije koju tumačiš u filmu Zajedno i da li imaš slične osobine kao Ljubica iz serije Ljubav i mržnja? Mina Kerekeš 

- Oba lika su interesantna, ali nemam sličnosti sa njima, time je glumački izazov bio veći i interesantniji.

Veruješ li u sudbinu ili slučajnost? Gde bi izabrala pre da odeš na gradski bazen ili negde u prirodu? Maja 

- Prvo sam htela da odgovorim da ne verujem, ali imam malu dozu sujeverja, nekad treba pustiti da se stvari dese. Na bazene nikada ne idem, a u prirodu kada god mogu.

Milice čemu se uvek nasmeješ? A šta te odmah može izbaciti iz takta? Marija

- Moj sin me svaki dan zasmejava i oduševljava, a iz takta me izbacuju ljudi koji konstantno jurcaju moć i koji ne uživaju ni u čemu.

Pošto je u toku izborna kampanja, šta biste prvo promenili u Srbiji da možete? Sve čestitke na poslovnim uspesima, želim vam sve najbolje. Ivana

- Hvala na lepim željama, takođe. Ne bih smela da se upuštam u to maštanje, jer bih pokušala da promenim mnogo toga, možda prvo svest da srećan život treba tražiti i graditi u najbližem okruženju.

Ko je pre pokazao interesovanje za glumu, vi ili vaš brat Ivan Zarić? Marra

- Ivana je drug iz osnovne škole vodio na audiciju za dramski studio Mike Aleksića, a ja sam se kao mlađa sestra odmah utrpala da idem sa njima. Oboje smo primljeni, i tako je počelo.

Vi ste zaista divna glumica a čini mi se i da ste divna osoba. Šta je recept za srećan zivot? Sunshine

- Hvala, hvala i hvala. Recept nemam, ali mislim da je važno da čovek pokuša da uživa u onome što ima, i da se časno i pravično bori za ono što bi voleo da bude deo njegovog života.

Poštovana, kakve utiske nosite sa snimanja serije Ljubav i mržnja'? Da li biste ponovo glumili u nekoj sličnoj seriji? Pozdrav! Peterburg

- Sada se sećam samo lepog, snimanje takve serije podrazumeva rad od godinu dana bez ikakvog odmora, mnogo toga sam naučila, i to je veliko iskustvo. Igrala bih ponovo, ako bi mi odgovarali uslovi.

U kakvim ste odnosima i kakvo mišljenje imate o Ivani Zarić, vašoj zaovi? Lora

- Ivana i ja smo u odličnim odnosima.

Koliko vaš brat Ivan Zarić ima godina i u kojim prestavama glumite? Da li glumite u Pozorištu na Terazijama? Da li poznajete Ivanu Jovanović? Jelena Jevtić 

- Ivan ima 38 godina i zajedno igramo u predstavi Kelerabe su zdrave u Beogradskom dramskom pozorištu. Ne igram u Pozorištu na Terazijama, volim da gledam mjuzikl i često gledam kolege, kao i Ivanu.

Sačuvali ste matične ćelije svoga deteta, da li se plašite zloupotrebe genetskog materijala? Mengele

- Ne, ne volim da živim u strahu, mislim da je to jako dobra stvar.

Da li ćeš se javiti ako dođeš u NY, da izađemo na večeru kod Tifanija? Dragan Čolović 

- Pleace me as a seal upon your heart, as a seal upon your arm;because love is as strong as death is, insistence on exsclusive devation is as unyielding as Sheol is. Its blazings are the blazingsof a fire, the flame of Good. Many waters themselves are not able to extinguish love, nor can rivers themselves wash it away...The song of Solomon; 8:7 and 8;Sincerelly!c.d.

Da li bi voleli da posetite Indiju, ako već niste, i da li ste zadovoljni svojim emotivnim životom? Da li biste snimili neki autentičan film? Aleksandra

- Jako bih volela da posetim Indiju, nadam se da ću imati prilike. Zadovoljna sam svojim emotivnim životom, nisam sigurna šta mislite pod autentičan film. Pozdrav.

Milice, šta te čini srećnom? Na koje načine se opuštaš? Pozdrav Ljuba

- Čini me srećnom mnogo malih stvari, lep dan sa porodicom, sve novo što nauči naš sin, dobro odigrana predstava, lep film, muzika. Volim masaže i da sama pijem kafu i ne radim ništa, ali i za jedno i za drugo nemam često vremena.

Draga Milice, kako počinješ, a kako završavaš jedan tvoj uobičajen dan? Bubi

- Počinjem sa: Mama hocu da utanem, a završavam sa: Mama necu da pavam.

Koje tebi značajne ličnosti bi pozvala na večeru da možeš? Mara

- Meril Strip, Džudi Denč, Leonarda Koena i Irvin Jaloma za početak, i muž i ja, pa da ne bude gužva da možemo da pričamo.

Kako si počela da se zanimaš za glumu? Da nisi glumica, čime bi se sada bavila? Marina

- Počela sam preko dramske grupe i sigurno da je to što je moj otac bio glumac posredno uticalo na moj izbor. Bila bih glumica i uvek glumica, a imam neke hobije, koji će možda jednom u životu okupirati više mog vremena.

Kada ćemo vas gledati u nekom novom filmu ili seriji? Kako je bilo sarađivati sa Aleksandrom Srećkovićem Kuburom u filmu Zajedno? Viki

- Mislim da će do leta izaći novi film Jelena Katarina Marija u režiji Nikite Milivojevića, najave za jednu seriju imam, ali o tom potom. Sa Kuburom sam divno radila, on je zahvalan partner.

Kakvo mišljenje imate o Borki Tomović sa kojom igate u predstavi Kelerabe su zdrave. Da li bi voleli da ponovo radite sa njom. Veliki pozdrav! Marko Lončar

- Borka i ja smo se upoznale na snimanju filma, bile smo cimerke dva meseca u Njujorku i lepo se združile, posle toga mi je bilo drago da je zovem da radimo zajedno predstavu, kao i u budućnosti...

 

Priredila: Jelena Kulović

 

makonda-tracker