Ivan Zeljković: Gojaznost se leči kao bolest zavisnosti

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

promasaj!

19-03-2012 12:18h
Hrani se totalno nezdravo i ponovo ce vratiti kilograme.Ne slusa sta prica Maja Volk.........kakvi proteini iz kesice,samo ZIVA HRANA(povrce!!!!)

Jelena Jankovic

19-03-2012 15:03h
Bravo Ivane , svaka cast, zelim ti da izguras do kraja ovu dijetu i izgibis neverovatnih 40kg .... pokazujes i dokazujes, da se sve moze kada se hoce !!!!

bobica

21-03-2012 16:55h
Mrsavi zamenjujuci obroke dijetetskim suplementima, sto je totalno pogresno.Cim prestane, vratice kile jos i dobiti koju pride. Ma koliko zvucalo kao fraza, uravnotezena ydrava ishrana je jedini lek u borbi protiv kilograma, na duze staze. A to podrazumeva puno voca i povrca (ne nuzno VEGAN israna , koja se promovise u zadnje vreme), posna mesa , riba,integralni hleb, pahuljice, mlecni proizvodi sa malo mlecne masti ... Potpuno izbaciti belo brasno, secer, peciva, slatkise, industrijske sokove, prerađevine od mesa...Rezultati su zadivljujuci, a telo funkcionise savrseno sa ovim rezimom israne!Od fizickih aktivnosti dovoljne su i duze setnje, ko nije za za ozbiljnije bavljenje sportom.

Nikola

22-03-2012 14:24h
Kao Zekin trener, odgovorno tvrdim da nece vratiti toliko kila koliko ocekujete :) desice se bumerang efekat ali zanemarljivo jer je Zeka svestan kako mora da nastavi zivot i posle ovih 6 meseci. Poz and live well

jecaje

21-03-2012 08:45h
Svaka čast Ivane!Prva faza je ona koja je najlepša i najvidljivija.Jedna od mojih najdražih osoba je skinula preko 60 kilograma sa određenom dijetom i na određeni način.Znam koliko je bilo teško ali ona je tada bila spremna i psihički.Čak joj je i zdravlje bilo ozbiljno ugroženo.Sada je već nekoliko godina u toku najteža faza održavanja u kojoj je vraćena jedna trećina skinutih kila.Moram dodati da je tek sada kada su kile skinute utvrđeno da godinama boluje od hipotireoze i da je zbog toga čudo što je skinula toliko kila.To su lekari rekli.Ali zato sam ja naučila mnogo toga vezano za sve moguće dijete i znam da je to dugotrajan i neizvesan proces i da zahteva trajne promene u načinu života i ishrani i psihičku spremnost i snagu ličnosti za to.Gojaznost je bolest današnjice,ali za početak svakome-smanjite unos hrane,izbacite testa i smanjite slatko i ne jedite posle 19h.Zdrava hrana je najskuplja i Srećno!!!!

Iskrena

26-03-2012 00:53h
SVAKA CAST!

Milun

07-04-2012 23:04h
ja nevidim da je smrsao

ana

06-11-2013 23:40h
Sin ima dve godine i interesuju ga borilacke vestine...ma idi,,,cerka 3 skija i peva...objektivno, mozda je mogla na skije da stane samo u toj trecoj godini ali bas da skija...manje kilograma, vise neistina
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: