Danilo Ikodinović: Svoje drugarice i grlim i ljubim

0
Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović razjašnjava detalje ličnog odnosa sa svojom prijateljicom Ivanom Ukropinom i tvrdi da između njih dvoje postoje samo drugarske emocije
foto: Marko Poplašen, Ivan Vučićević za Scandal
foto: Marko Poplašen, Ivan Vučićević za Scandal

Iako je njegov život nakon razvoda od pevačice Nataše Bekvalac (31) uplovio u mirniju fazu, bivši vaterpolista Danilo Ikodiinović (35) i dalje je top-tema domaćih medija. Ovoga puta njegov ljubavni život na tapeti je zbog navodne romanse sa nekadašnjom PR menadžerkom Vaterpolo saveza Srbije Ivanom Ukropinom (29) s kojom je nedavno fotografisan tokom noćnog provoda u Beogradu. U intervjuu za Story, Danilo razjašnjava istinu o navodnoj novoj romansi i priča o tome koliko često viđa ćerke Andreu (9,5) i Hanu (4,5).

Story: Da li se i dalje nervirate kada vidite da je ste top-tema u domaćim medijima?

- Naravno da su to za mene stresne situacije. Onaj ko je oguglao, po mom mišljenju ili laže ili nije normalan. Nije mi prijatno što se pojavila vest da sam u navodnoj vezi sa Ivanom Ukropinom, a s druge strane, nije mi prijatno ni to što me je neko pratio i sve to slikao i snimio. Ja nisam pevač koja namešta paparaco slikanja i na to nisam navikao. Neprijatno sam iznenađen, a isto tako nisam uradio ništa loše da bih se preterano nervirao zbog toga što je nešto dospelo u medije.

Story: Da li vam smetalo to što je napisano da ste u vezi sa devojkom Vanje Udovičića?

- Razumem da se pravi senzacija kako bi se bolje prodale novine, ali u ovoj priči toga nema. Ivana i ja smo prijatelji skoro deset godina i osim prijateljstva ničega drugog tu nema.

Story: Ali, ipak ste fotografisani dok je prisno ljubite u obraz?

- Ne vidim ništa loše u tome što neku svoju drugaricu poljubim i zagrlim. Zbog pređašnje reputacije, čim me vide s nekom lepom ženom, ljudi pomisle: Nemoguće da su oni drugari, a u ovom slučaju zaista je tako.

Story: Kako je Ivana primila vest o vašoj navodnoj vezi?

- Sigurno joj nije prijatno jer je prvi put neko stavlja na naslovnu stranu i piše o njoj u tom kontekstu. Srećom pa ni ona, a ni ja nemamo ženu ili muža i bilo je stresno samo zato što je ta priča pompezno predstavljena.

Story: Trenutno ne želite da se vezujete ili čekate pravu osobu?

- Nije reč o tome da li ja hoću ili neću, to se desi ili se nikada ne dogodi. Tata mi je lepo rekao nakon mog drugog bračnog brodoloma: Sine, jesi li shvatio da ne možeš ni s kim i možeš jedino sam, što takođe nije istina. Prosto mi je lepo ovako i odlično se osećam.

Story: Imate li ustanovljeni nedeljni ritam kada je reč o viđanju sa ćerkama?

- Da. S obzirom na to da je u Novom Sadu, sa Hanom sam praktično svakodnevno, dok Andreu viđam vikendom ili kada tokom radnih dana dođem u Beograd. Lepo se družimo, dovodim Andreu i u Novi Sad da uparim sestre koje se sada jako vole i mnogo mi je drago zbog toga.

Story: Idete li i dalje svakodnevno na plivanje?

- Da, na plivanje i trčanje. Više ne razmišljam toliko o povređenoj ruci i videću da li će moći i dalje da napreduje i koliko. Živim normalan život.

Story: Uprkos pričama o preseljenju za Beograd, ostajete u Novom Sadu?

- Da, iako moj poslovni partner Aca i ja imamo ideju da otvorimo kafanu i u Beogradu. Za sada se ipak neću seliti u svoj rodni grad već planiram da živim na relaciji Beograd – Novi Sad. Međutim, jednom ću se sigurno vratiti u Beograd, ako ne završim u Argentini ili nekoj drugoj zemlji Južne Amerike.

Nikola Rumenić

makonda-tracker