Ivana Bajić: Opasno sam se zaljubila

1
Voditeljka Ivana Bajić govori o svojoj šestomesečnoj vezi sa dečkom Aleksandrom Basarićem koji je svakodnevno obasipa nežnošću, sjajnim šalama, ali i lekcijama kako da uživa u svakom trenutku

Šarmantna voditeljka serijala Ja imam talenat Ivana Bajić (29) već šest meseci uživa u romansi sa svojim dečkom Aleksandrom Basarićem (30), a skladni par koji gaji zajedničku strast prema putovanjima, iz dana u dan je sigurniji u svoju ljubav. Pomalo detinjasto, naivno i neočekivano, partneri su otpočeli svoju romantičnu avanturu koja im daje polet i snagu, pa bez velikog opterećenja maštaju o venčanju. U intervjju za Story Ivana otkriva koje osobine svog izabranika najviše ceni, ali i čime je iznova fascinira.

Story: Kako i kada ste se Aleksandar i vi upoznali?

- Upoznali smo se početkom leta. Pošto je on dosta miran i povučen tip nisam očekivala da ćeme tako saterati u ćošak. Erupcija njegovih emocija kao velika poplava srušila je sve moje brane i ja sam se opasno zaljubila.

Story: A kakvi ste kada ste zaljubljeni?

- Puna sam energije. Stalno nešto izmišljam, pravim, hoću non-stop da plešem, da se ljubim…

Story: Čime se Aleksandar bavi?

- Alesandar se bavi  biranjem dobrih filmova i knjiga, organizovanjem treninga i zdrave ishrane, ali i vezivanjem poveza preko mojih očiju kako bih na mapi sveta ubola prstićem sledeću destinaciju koju ćemo obići.

Story: Koje njegove osobine najviše cenite?

- Nežnost.

Story: Kako biste opisali vašu vezu?

- Kao sladoled  od čokolade na vrelom sunčanom danu.

Story: Kako su vaši prijatelji prihvatili vašeg partnera?

- Sjajno. Svi ga obožavaju i njega morate voleti. On je ležeran i šarmatan muškarac sa sjajnim smislom za humor.

Story: Savetuje li vas kada je posao u pitanju?

- Više me smiruje posle posla i uči da uživam u svakom slobodnom trenutku.

Story: Planirate li uskoro i venčanje?

- Za mene je venčanje veoma intimna ceremonija između dva ljubavnika koji žele i spremni su da  ujedine svoje i životne puteve. Naravno da želim da provedem život sa osobom sa kojom ću moći da gradim budućnost i ostvarujem snove.

Story: Da li biste voleli da vaše venčanje bude glamurozno ili jednostavno uz porodicu i prijatelje?

- Jedinstveno, zabavno i nesvakidašnje.

Story: Jeste li kao devojčica zamišljali sebe kao nevestu?

- Kao devojčica zamišljala sam sebe kao kao Indijanu Džonsa ili Pokahontasa i u tome je moja mašta dosezala kraj sveta.

Story: Kakvi ste kada se naljutite?

- Mala aždaja koja bljuje vatru. (Smeh)

Story: Koji trenutak u svom životu možete da navedete kao životnu prekretnicu?

- Ne postoji jedan takav trenutak, kako odrastamo, upoznajemo nove prijatelje gubimo stare, selimo se , menjamo partnere, posao.. Sve to utiče na to da  postanete jači, svesniji i bolji poznavalac sebe. Cilj je da upoznate i zavolite sebe kakvi stvarno jeste, a onda ćete umeti da poštujete i svet oko sebe.

Story: Koje momente pamtite kao najsrećnije, a koje kao najtužnije do sada?

- Svoje rođendane, trenutak kada je pas Napoleon došao u moj život i svaki trenutak kada je vreme da putujem  na more. Tuga je za kafanu, bocu vina i drugarice.

Story: Kome se poveravate i ko vam daje savete kada donosite bitne odluke?

- Najbliži prijatelji i naravno Saša. Moja velika sreća je to što većina mojih prijatelja radi u mojoj branši ili bliskoj struci tako da u potpunosti razumeju koren nekog problema i poznaju ljude, pa mogu da vide koliko je dobra  ili loša neka  stvar za mene.

Story: Kako biste opisali vašeg kolegu iz serijala Ja imam talenat Vladimira Aleksića?

- On je jedno nestašno dete u telu  džina. Sjajan glumac i divan prijatelj. Divno je kada se sa nekim toliko  bliski da je dovoljno da ga pogledate i da znate gde je bio, šta je radio, šta mu je na umu…

Story: Kako prevazilazite poslovne nesugalsice? Ko prvi popusti u takvim situacijama?

- Pošto od ove sezone radimo kao scenaristi za sve naše najave,  nesuglasice su uglavnom oko sadržaja date epiziode, ali to se rešava kroz male provokacije  i šale na tuđ račun. Tako da  su naše nesuglasice  uglavnom dobar razlog da se ostatak ekipe dobro nasmeje. Niko nikada ne zna da li se stvarno raspravljamo ili se zezamo.

Danilo Mašojević

makonda-tracker