Anabela Bukva: Za dobar brak najbitniji je seks

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Dragana

28-11-2011 19:30h
Pozdrav.Uzela je PRAVOSLAVNU veru.Hvala.

Maka

01-12-2011 06:16h
Totalno simpaticna zena, zraci nekakvom toplinom, a iz aviona se vidi da nije prefrigana, lukava i losa osoba. Samo, da sam na njenom mestu mozda bih malo skresala jezik i ne bih toliko pricala o svojim momcima, mislim na te neke intimne stvari.

Gita

11-12-2011 09:00h
Maka, s tobom bi se slozila samo u prvom djelu, ali ne u drugom, jer ja je ne dozivljavam kao neku lukavicu i zlocku,
ali bih definitvno rekla da je priglupa i plitke pameti i dosta jeftina...
Mislim, zenska mi je STVARNO bila simpa - zato jos i citam ove clanke i intervjue s njom, u nadi da ce zaustaviti ove gluposti, ali ona sve gora i gora.
Kaze Anabela na pitanje:
"Koje tri stvari su potrebne za sreću?
- Muškarac u bilo kom obliku, kao prijatelj ili ljubavnik, potreban je svakoj ženi"
Pa mislim ovo je za Guinessovu knjigu rekorda u glupostima - zna li ta zena sta je stvarno sreca!? Nece ona nikada ni biti, jer nema blage veze ni sta da trazi ni sta da ocekuje...
I bas mi je ona adekvatna osoba da prica sto je bitnije za dobar brak - novac ili sex ----za brak je potrebno puno ljubavi, strpljenja, snage, volje, povjerenja i kofer zivaca, dobar smijeh, privlacnost i izuzetne intimne trenutke - koji ce nekada biti kao iz bajke, a nekada kao vjetar i vec poslije tusiranja ih ces se jedva i sjetiti, jer djeca svaki vuce na svoju stranu...
A ko o kome ona o sexu i muskarcima koji su po njenom odabiru do sad bili tupavi kao i ona, ako ne i vise!
Daj zeno vise se probudi i djeci treba majka UZOR!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: