Selena Gomez: Još otkrivam tajne odraslih

1
Mlada zvezda šoubiznisa Selena Gomez, koja je ove godine bila domaćica na dodeli MTV EMA nagrada, priznaje da joj je veza sa Džastinom Biberom donela popularnost ali i nevolje
foto: Profimedia, MTV, Image.net
foto: Profimedia, MTV, Image.net

Pevačica, glumica i tekstopisac Selena Marija Gomez (19) bukvalno je odrastala pred kamerama, pred koje je prvi put stala sa samo deset godina. Proslavila se po ulozi Aleks Ruso u Diznijevoj seriji Čarobnjaci sa Vejverli plejsa, a  poznata je i po ulogama u filmovima Još jedna priča o Pepeljugi, Program zaštite princeze i Nemoguća mlađa sestra. Paralelno s glumačkom gradi i muzičku karijeru, u diskografskoj kući Hollywood Records. Njen bend Selena Gomez & the Scene, probio se na tržištu albumima Kiss & Tell i A Year Without Rain, sa kojih su dva singla dostigla platinasti tiraž. Planetarnu popularnost stekla je u tinejdžerskim krugovima nakon što je počela da se zabavlja sa pevačem Džastinom Biberom (17), a mnoge devojke zavide joj upravo na ovoj romansi. U avgustu ove godine američki mediji bili su preplavljeni informacijama da je par raskinuo, ali su akteri ove ljubavne priče to ubrzo demantovali. Selena je nedavno Džastinovim obožavateljkama dala još više povoda da je mrze, nakon što su njih dvoje usvojili psa iz jednog prihvatilišta. Ovčar je star tek nekoliko nedelja, a na fotografijama objavljenim u brojnim medijima Selena i Džastin izgledali su presrećno dok su šetali svog novog kućnog ljubimca Bejlora. Svoj mulitalenat Selena je pokazala i na osamanestoj dodeli MTV EMA nagrada, održanoj 6. novembra u Belfastu.

Koliko vam znači podrška vašeg dečka Džastina Bibera?

- Veoma sam srećna što me on razume i uvek je u stanju da shvati srž svakog problema.

Da li se često svađate?

- Umemo da se sporečkamo, ali to je normalno za svaku vezu. Još odrastamo i saznajemo tajne života odraslih osoba.

Jeste li ljubomorni?

- Bili smo na početku veze, jer svako od nas ima mnogo obožavalaca koji su veoma lepi.

Keti Peri, Eva Longorija, Džastin Timberlejk, Saša Baron Koen i vi ste se pridružili slavnim domaćinima dodele MTV EMA.  Da li ste dobili neke savete od njih i kakav je osećaj biti voditelj u najvažnijoj noći kada je muzika u pitanju?

- Ne baš. Mada, Keti Peri mi je pre neki dan poslala poruku da mi želi mnogo sreće. Bila sam uzbuđena i definitivno previše nervozna. Bilo je nekih zaista neobičnih skečeva koji su mnogo zabavni. Radila sam stvari koje ranije nikada nisam. Sjajno je biti deo kreativnog procesa i raditi sa timom na realizaciji različitih ideja.

Vaša uloga je prilično velika. Kako ste uspeli sve da postignete i da delate na nekoliko frontova?

- Imala sam baš puno posla. Međutim, uzbuđenje je bilo jače od svega. Uvek se radujem isprobavanju novih stvari koje su drugačije i uzbudljive.

Da li ste bili uzbuđeni zbog odlasku u Belfast? Jeste li ga ikada ranije posetili?

- Ne, nikada ranije nisam bila i želela sam da neko vreme odvojim za obilazak. Čula sam da su stanovnici Belfasta zaista prijateljski nastrojeni i veoma sam se radovala ovoj poseti.

Jeste li imali tremu pošto je šou emitovan uživo?

- Bila sam malo nervozna, a i uzbuđena i radovala sam se tome. I zaista sam srećna što je moj bend bio uz mene, kao i moja porodica i prijatelji.

Šta ovih dana slušate na IPod-u?

- Volim sve vrste muzike. U poslednje vreme slušam Niki Minaj, Bruno Marsa, Adel, Rijanu, Tejlor Svift.

Šta novo planirate za naredni period?

- Radim na nekoliko filmova i lansiram novi parfem. Za američko tržište kreiram i odeću, a kada sve to završim počeću da radim i na četvrtom albumu.

Priredila: Moni Marković

makonda-tracker