Katarina Ostojić Kaja: Džek me je verio u Veneciji

0
Pevačica Katarina Ostojić Kaja otkriva na koji način ju je slavni DJ Džunior Džek iznenada zaprosio i priznaje da je brakorazvodnu parnicu sa Urošem Duvnjakom pokrenula po njegovoj želji
foto: Luka Šarac, privatna arhiva
foto: Luka Šarac, privatna arhiva

Pevačica Katarina Ostojić Kaja (28) šokirala je domaću javnost kada je nedavno otkrila da je u vezi sa slavnim di-džejom Džuniorom Džekom (40). Ovaj italijansko-belgijski muzičar, rođen kao Vito Lučente i miljenik brojnih dama, potpuno je osvojio atraktivnu brinetu koju poznaje već nekoliko godina, ali strasti među njima rodile su se pre dva meseca. Mada se još zvanično nije razvela od bivšeg muža Uroša Duvnjaka, pevačica je pokrenula brakorazvodnu parnicu po želji svog dragog, kojem je u potpunosti posvećena pa uskoro s njim namerava da upozna i svoju ćerku Nikolinu (9). Kajina mezimica je inače rođena u pevačicinom prvom braku sa Nikolom Dragojlovićem koji je trenutno na odsluženju trogodišne zatvorske kazne u zatvoru Zabela pokraj Požarevca gde je smešten nakon što je osuđen za posedovanje narkotika i napada na službeno lice. U intervjuu za Story, Kaja otkriva sve detalje svoje romanse, ali i govori o tome da li sebe u budućnosti vidi kraj Džeka koji ju je prošle nedelje verio u Veneciji.

Story: Kada i kako vas je Džek zaprosio?

-To se desilo pre nekoliko dana u Veneciji. Zaista sam izenenađena. Otišli smo na večeru u njegov omiljeni restoran, a pošto je bilo reči o sasvim običnom večeri, nisam se nadala takvom obrtu. Izvadio je prsten i rekao da želi da budem samo njegova do kraja života. Bila sam šokirana i odgovorila: Mogu da pokušam. (smeh) Poljubili smo se i dugo gledali jedno u drugo.

Story: Muškarci su vas često prosili. Po čemu je ova veridba sa Džekom drugačija?

- Rekla bih da je sam Džek zaista drugačiji od svih muškaraca koje sam do sada srela. Mada me je svaki zaprosio, čini mi se da je ovo nešto posebno.

Story: Kako vam se dopada prsten koji vam je darovao?

- Meni se dopada sve što mi on pokloni. Jedva čekam da ga pokažem. Zaista je poseban. Mislim da je to njegov način da pokaže i meni i svima koliko smo se zavoleli. 

Story: Da li to što ste se iznenada verili, znači da ćete se uskoro i udati?

-To svakako ne. Još nisam zakonski razvedena, a i ne želim da brzam u novi brak. Još je izuzetno rano. Veridba nije obaveza niti ja želim tako da je shvatam. Nisam zakonski obavezna da se udam za Džeka. Nigde ne žurimo, ovo je samo mali znak pažnje sa njegove strane u vidu prelepog prstena.

Story: Kako ste se upoznali sa Džekom?

- Upoznali smo se pre nekoliko godina kada se pojavio u šou-programu Operacija trijumf. Posle nekog vremena ponovo je posetio Beograd i nastupio u Areni, a nakon toga došao je i na moj nastup, gde su ga doveli naši zajednički prijatelji. Ostao je do jutra, a posle smo svi otišli na doručak. Nakon toga nisam ga dugo videla, ali ostali smo u kontaktu. I tada mi je zapao za oko, ali samo nekoliko meseci kasnije zaljubila sam se u Uroša i potpuno zaboravila na Džeka. On je saznao da sam se udala, pa mi više nije pisao. Pre dva, tri meseca ponovo smo stupili u kontakt. Rekao mi je da je u poslednje vreme slušao kako pevam na portalu You tube i poželeo je da sarađujemo. Dopisivali smo se danima i noćima, dok na kraju nisam pristala da odem kod njega u Brisel kako bih uradila demo snimke nekih pesama. Tih dana, dok smo bili u studiju, osećala sam se predivno. Uživali smo stvarajući muziku, a svaki put kad bih ga pogledala, on bi mi se osmehnuo i vremenom sam shvatila da ću se zaljubiti. Jedne večeri priznao mi je da me voli i kako više ne može da kontroliše svoje emocije. Tada sam se prepustila... 

Story: Čime vas je Džek osvojio?

- Budući da moj izbor muškaraca do sada nije bio sjajan, jer sam uglavnom birala mlade muškarce koji su me osvajali šarmom i dobrim izgledom, ovoga puta pala sam na Džekovo iskustvo, jaku harizmu i inteligenciju, ali i na to što je on jedan od onih muškaraca pored kojih se zaista osećam kao slabiji pol, što je svakoj ženi potrebno. S druge strane, on meni stalno priča da sam oličenje seksepila, ističe da sam normalna i opuštena devojka koja ima najlepši osmeh na svetu. Verujem da ga je moja prirodnost oborila s nogu.

Story: Prija li vam to što se zabavljate sa svetski poznatim muzičarem?

- Uopšte ga ne doživljavam tako i tek sam na nedavnom odmoru na Ibici shvatila svu njegovu popularnost, koliko ljudi ga zna i poštuje njegov rad. Ne mogu reći da mi to smeta, ali priznajem da me ogromno interesovanje medija u Srbiji za našu vezu pomalo opterećuje.

Story: Tokom odmora na Ibici upoznali ste i Paris Hilton. Kakav je utisak ostavila na vas?

- Paris je obična i normalna devojka koju ne zanimaju pravila, norme, ona ne robuje trendovima i snobovskim predrasudama. Slatka je, oblači se kao svaka druga devojka i da nije gomile fotoreportera oko nje, nikad ne biste pretpostavili da se radi o jednoj od najpoznatijih žena na planeti.

Story: Jeste li iskreno zaljubljeni u Džuniora ili vam samo imponuje fama koja se u javnosti stvara oko vaše veze?

- Interesovanje medija za mene vladalo je kada sam izašla iz rijaliti šou-programa Veliki brat, ali i to me je malo opterećivalo. Ne želim da se publika ne zasiti mog lika, kao što se desilo mnogim mojim kolegama. Naravno da sam iskreno zaljubljena u Džeka, a uvek sam kroz život išla srcem, a ne razumom.

Story: Smetaju li vam komentari da ste s njim samo iz interesa?

- Kao i mnoge priče koje me prate i te su bez osnova. Već deset godina uglavnom sama izdržavam svoje dete, dajem sve od sebe da budem samostalna i nezavisna žena. Ubila bih se da nemam svoj novac i kada bih morala da ga tražim od njega. Naravno, on je džentlmen i ne dozvoljava da platim račun u restoranu i slično, ali nikada mu ne bih tražila pare.

Story: Vas dvoje ste često razdvojeni. Kako to podnosite?

- Ovo nije prvi put da imam vezu na daljinu i priznajem da mi je sada teže nego ikada jer smo u onoj fazi kada smo ludo zaljubljeni jedno u drugo i želimo da svaki trenutak provodimo zajedno. Više ni sama ne znam koliki su mi telefonski računi ili koliko vremena provodim na Internetu i jedva čekam da nađemo rešenje za našu situaciju.

Story: Nedavno ste sa dečkom boravili i u Briselu. Kako ste se provodili u gradu u kom on živi?

- Za razliku od Ibice gde smo uglavnom išli na žurke i provodili se, u Briselu smo izlazili na večere i brzo se vraćali kući, gde smo uz dobar film uživali jedno u drugom.

Story: Razmišljate li o zajedničkom životu sa njim?

- Za sada ne mogu da razmišljam o tome jer smo zajedno tek nešto više od mesec dana. Moje dete ide u školu u Novom Sadu i ne verujem da bih je tek tako vodila sa sobom u Brisel jer bih morala dobro da je pripremim za to. Svakako da je inostranstvo bolja opcija za školovanje, ali videćemo.

Story: Da li biste napustili Srbiju zarad opstanka veze?

- Džek nije tip muškarca koji bi me uslovljavao ili ucenjivao.

Story: Priželjkujete li brak s njim?

- Kao i svakoj zaljubljenoj ženi, naravno da mi nekada i to padne na pamet. Ipak, rano je govoriti na tu temu. Tek sam izašla iz drugog braka koji je bio promašaj. Treba mi vremena da se rehabilitujem.

Story: Je li istina da ste se, po želji novog partnera, razveli od drugog muža, košarkaša Uroša Duvnjaka?

- Konačno sam pokrenula parnicu, što sam odlagala gotovo godinu dana. Jednostavno, nisam imala snage ni volje da se bavim papirima jer bi me to podsećalo na još jedan neuspeh i moj pogrešan izbor. Po Džekovoj želji, za nekoliko nedelja biću slobodna.

Story: U kakvim ste odnosima sa bivšim suprugom?

- Ne znam ni sama... Pre nekoliko meseci pokušali smo da budemo prijatelji, ali nije nam išlo. Nas dvoje ne utičemo dobro jedno na drugo i nije trebalo da se venčavamo. To je bila i moja i njegova velika greška. Nedavno smo se videli kako bismo utanačili detalje oko razvoda braka i složili smo se da nije trebalo ovoliko da čekamo. Želim mu sve najlepše jer je on na neki način obeležio jedan period mog života.

Story: Zbog čega ste se preselili u Novi Sad?

- Želela sam da živim mirno. U jednom trenutku uhvatila sam samu sebe kako izlazim gotovo svake druge večeri, bila sam umorna i iscrpljena, mnogo sam radila, pripremala novi album... Nedostajali su mi roditelji i iznajmila sam stan preko puta njihovog. Vidim i da je moja ćerka vrlo srećna u Novom Sadu i presrećna sam što je tako.

Story: Kako ćerki objašnjavate svoja česta odsustva od kuće?

- Sve češće na Internetu čitam kako me forumaši prozivaju da sam neodgovorna majka. Celo leto provela sam sa Ninom, nisam išla na more i imala priliku za odmor jer sam preko nedelje bila s njom, a vikendom sam radila. Priuštila sam sebi deset dana odmora i mislim da je ružno što me zbog toga osuđuju. Moja Nikolina je dete koje odrasta u izobilju, neprestano radim kako bi ona sve imala, a moje pažnje i ljubavi nikada joj nije nedostajalo. Kada nisam tu, čuvaju je baka, deka i moj brat, a svi smo je toliko razmazili da se oseća kao prava princeza i uz to je i odličan đak. Neka dušebrižnici ne brinu o mom detetu.

Story: U kakvim ste odnosima sa Nikolom Dragojlovićem, ocem vaše ćerke Nikoline i vašim prvim mužem koji u Zabeli izdražava kaznu zbog posedovanja narkotika i napada na službeno lice?

- U korektnim smo odnosima. Ćerka ga viđa kada je to moguće jer je on trenutno na služenju zatvorske kazne. Ona zna ko je njen tata i ja nikada nisam želela da je zbunjujem i da joj tražim zamenu za oca. 

Story: Koliko je vaša devojčica svesna da joj se mama zabavlja sa popularnim di-džejom?

- Pričale smo o tome i ona me samo zadirkuje jer joj je smešno njegovo ime. Nina je divno i razumno dete.

Story: Da li je Džek upoznao vašu ćerku?

- Nije, jer nije bilo prilike, ali biće i to uskoro.

Story: Jeste li tokom druženja sa svetskim džet-setom bili izloženiji mogućnosti da se prepustite porocima?

- Ako to nisam uradila posle sedam godina na srpskoj estradi, sigurno neću ni posle sedam dana ludovanja sa Paris Hilton. (Smeh) Šalu na stranu, nisam videla da bilo ko od njih konzumira narkotike, ukoliko ste na to mislili. Moj dečko je, recimo, veliki protivnik svega toga.

 

MINI INTERVJU – Džunior Džek: Kajin osmeh me obara s nogu

U intervjuu za Story popularni DJ Džunior Džek (40) otkriva čime ga je Katarina Ostojić Kaja fascinirala i na koji način s njom održava vezu koja je nedavno krunisana veridbom.

Story: Čime vas je Kaja osvojila?

- Kaja je slatka, prirodna devojka. Njen osmeh me obara s nogu, kao i to što je mnogo dobra osoba koja nikome ne želi zlo.

Story: Ko čini više ustupaka da bi vaša veza opstala?

- Oboje se trudimo da održimo vezu i teško nam je jer nismo konstantno zajedno.

Story: Razmišljate li o braku sa Kajom?

- Oboje smo mišljenja da je brak ozbiljna stvar i s tim ne bi trebalo da žurimo.

Story: Priželjkujete li zajednički život sa novom devojkom?

- Da, ali ona zbog ćerkice još ne planira da napusti Srbiju. Kaja zna da obe mogu da dođu kod mene kad god to požele.

Story: Kakve su numere koje ste joj uradili za novi album?

- Ne volim da pričam o tome dok ne završimo posao. Verujem da će vam se svideti, a njen talenat je naprosto neprevaziđen.

Nikola Rumenić

makonda-tracker