Vesna Zmijanac i Željko Rstić: Planiramo venčanje

10
Folk zvezda Vesna Zmijanac otkriva da li je doprinela razvodu svog partnera Željka Rstića, objašnjava kakav odnos ima s njegovom decom, ali i kada će njih dvoje stati pred matičara
foto: Ivan Dobričić, Svet
foto: Ivan Dobričić, Svet

Romansa folk zvezde Vesne Zmijanac (53) i njenog četrnaest godina mlađeg partnera Željka Rstića (40), konstantno budi pažnju domaćih medija. U jeku romantičnih razgovora o odlasku pred oltar, pevačica i njen izabranik ostali su zatečeni izjavama Rstićeve bivše supruge Marine s kojom on ima ćerku Magdalenu (4) i sina Uroša (8) o tome kako su Željko i Vesna tokom nedavnog  letovanja u Crnoj Gori zloupotrebili njihovu zajedničku decu tako što su ih javno eksponirali. U intervjuu za Story, pevačica objašnjava da li je kriva za razvod svog partnera i da li njih dvoje uskoro planiraju svadbu.

Story: Da li vas je uzdrmala prošlonedeljna medijska gungula koju je izazvala bivša supruga vašeg dečka koja vas je oboje javno isprozivala?

- Evo, Željko i ja potreseni uz škampe u Grčkoj čitamo novinske naslove. Smatram da je ona ipak izmanipulisana, s obzirom na to kakva sam iskustva i ja imala sa medijima u ovom periodu. Mislim da će biti još mnogo manipulacija i intriga oko moje veze, ali to me ne dotiče. Moj odnos sa Željkovom familijom odlično funkcioniše i to je najvažnije.

Story: Jeste li vi krivi za Željkov razvod?

- Ja nisam razlog zbog kojeg Željko nije s njom. Njih dvoje već dugo nisu zajedno, a to što je ona i neko vreme posle razvoda zbog dece živela u Željkovoj kući u Kosjeriću, ne znači i da su još emotivno bliski. Njih dvoje imaju dobre odnose kada je reč o usklađivanju obaveza oko dece, ali njihova ljubav prestala je davno, a pitanje je da li je ikada i postojala.

Story: Marina Rstić vas krivi za njihov raskol. Kako se osećate zbog toga?

- Kada neko ide tamo gde ide, a u ovom slučaju kod mene, znači da mu nešto nedostaje kod kuće.

Story: Ona je izjavila kako ćete shodno svojim godinama sigurno moći iskusno da se starate o Željku. Da li vam je to zasmetalo?

- I koza može da bude mlada, ali je ipak koza. (Smeh) Madona, koja je samo godinu dana mlađa od mene, ima dečka od dvadeset i osam leta, a i mnogi drugi imaju takve veze. Godine ne znače mnogo da bi neka veza opstala.

Story: Nedavno ste bili na odmoru u Crnoj Gori sa Željkovom majkom i njegovom decom. Kako ste se proveli?

- Bilo je božanstveno, pravi porodični odmor od šest dana. Zbog Željkovog i mog posla, morali smo da se vratimo u Srbiju, ali nekoliko dana kasnije otputovali smo za Grčku, gde se trenutno nalazimo. Domaćin nam je moja ćerka Nikolija. Trudiću se da i ovo bude miran odmor, ali poznavajući moju ćerku i Željka, sumnjam da barem jedno veče nećemo napraviti feštu i to tako da će nam biti potrebno dva dana da dođemo sebi.

Story: Na jesen ćete objaviti i novi album. Jesu li vaše pesme autobiografske?

- Moje pesme nisu uvek u skladu s mojim životom i ljudi samo misle da ja proživljavam ono što pevam. Možda samo jedna nova pesma podseća na moju ljubavnu priču sa Željkom, ali i ta numera u tekstu ima nešto što je neprimenljivo na našu vezu jer je u našem odnosu za sada sve u redu.

Story: Planirate li tajno venčanje?

- Kada se to desi, neće biti tajno. Inače, svaki put kada me naljuti, Željko mi kaže: Hoćeš li odmah da se venčamo?

Story: Znači li to da vi više priželjkujete da izgovorite sudbonosno da?

- Ne, Željko je uvek spreman na to. Za mene venčavanje nije samo stavljanje burmi i potpis, nego to predstavlja i obavezu da se sve organizuje kako treba jer imamo mnogo prijatelja. Ali, najvažnije je da polako planiramo venčanje.

Željko Rstić: Venčaćemo se do kraja godine 

Vlasnik građevinske kompanije Rstić, Željko Rstić, rešio je da za Story rasplete klupko svog ljubavnog života i otkrije da se razveo još 2006, kao i da će se sa Vesnom venčati do kraja ove godine.

Story: Šta mislite, zbog čega je vaša bivša žena baš sada odlučila da javno progovori o vašem odnosu?

- Ostala žena bez para, pa vodi računa o tuđem novcu jer je naučila da živi lepim životom. Sigurno je nije isprovociralo to što moja buduća žena Vesna i ja vodimo decu na more da uživaju. Zabolelo ju je i to što više ne živi u mojoj kući u Kosjeriću, a najviše zato što više nema para, a nekada je menjala automobile kao cipele. Ona kaže da meni treba popularnost preko veze sa Vesnom, a moju kompaniju Rstić znaju svi u ozbiljnim poslovnim krugovima i šta će meni reklama preko ljubavnog života?!

Story: Marina je izjavila: Željko i ja smo imali dogovor da on putem veze sa Vesnom promoviše njegovu građevinsku kompaniju, ali Vesna i on su se malo zaigrali. Šta mislite o tome?

- Kakve veze ima građevinska firma sa estradom? Jesam li ja do sada pomenuo naziv svoje firme? Nikada! To što je rekla samo govori o njoj. Pa čak i da je bilo tako, postavlja se pitanje kakav je karakter te žene koja dozvoljava da joj se partner eksponira sa drugom.

Story: Da li je Vesna kriva za vaš razvod?

- Naravno da nije. Pa Marina je sama otkrila da smo se razveli 2006. godine. Sve što je ostalo iza našeg braka jesu dvoje divne dece.

Story: Jeste li Marinu ranije mnogo voleli?

- Ta ljubav je odavno prestala. Ne bih da pričam zbog čega sam se oženio s njom, ali to nisam učinio iz ljubavi. Svakome je dozvoljeno da pogreši, pa tako i ja priznajem da sam pogrešio.

Story: Smeta li vam to što vaša bivša žena tvrdi da zloupotrebljavate zajedničku decu?

- Svakom normalnom čoveku bi to smetalo. Vesna ima divan odnos prema mojoj deci, a sve ostalo su nebuloze.

Story: Koliko vas pogađa to što kaže da ste žigolo?

- Tom njenom izjavom baviće se nadležni organi i moji advokati. Ali, kada je već to izjavila, reći ću vam da je situacija drugačija i da je Vesna žigolo. Ona radi za pare. (Smeh) Ko zna koliko je do sada novca zaradila, a ja je plaćam čak i da mi peva po kući. Ne znam šta Marini treba da se tako ponaša, ali koga još interesuju Marinine priče, skoro da sam i zaboravio ko je ona.

Story: Kada ćete se venčati sa Vesnom?

- Odgovorno i ozbiljno tvrdim da će se to desiti brzo. Do kraja godine sigurno.

Story: Vaša bivša žena prozvala je Vesnu aludirajući na njene godine. Da li vam to smeta?

- Ne, jer Vesna i sada bolje izgleda nego Marina. Uz način života koji vodi, ona će i za pedeset godina izgledati bolje od nje. Vesna je jednostavno najbolja u svemu. (Smeh).

Nikola Rumenić

makonda-tracker