Ana Bebić: Beograd se brzo uvuče pod kožu

8
Pevačica Ana Bebić otkriva zbog čega joj je Beograd prirastao srcu, govori o novom albumu koji počinje da snima od septembra
Foto: Marko Poplašen
Foto: Marko Poplašen

Mlada i talentovana pevačica Ana Bebić (25) u intervjuu čitalaca za Story.rs najavljuje svoj prvi album, koji će snimati od septembra ove godine. Bivša takmičarka muzičkog šou programa Operacija Trijumf govori s kim je od bivših cimera ostala u kontaktu i kako danas gleda na ovo takmičenje. Popularne Ane priča da je trenutno slobodna i zbog čega se uvek iznova vraća u Beograd.

Koja je najveća glupost koju si čula o sebi? Milena Ćirić

- Nasmejala sam se kad sam pročitala da sam hirurški korigovala nos. (Smeh)

Koju si poslednju knjigu pročitala i rekla ova knjiga je baš dobra? Nick Ćuk

- Jedna od poslednjih dobrih knjiga koje sam pročitala je od Gijoma Musoa Ostani kraj mene, svima bih je toplo preporučila.

Tvoja omiljena destinacija je… Nikola Ćuković

- Mnogo je mesta koja su mi draga, ali bih kao jednu od idealnijih destinacija izdvojila Njujork.

Ana, ti si divna. Uživala sam gledajući Operaciju Trijumf i slušajući sve te divne pevače. U kakvim si odnosima sa ostalim učesnicima i kada možemo da se radujemo tvom albumu? Mnogo pozdrava i poljubaca, Maja Vuković 

- Hvala Majo na lepim komplimentima. Sa studentima OT-a sam ostala u jako dobrim odnosima, posebno s cimerom Đoksijem, Ninom, Sonjom, Vukašinom... Sve u svemu sa svima imam dobru komunikaciju.

Anee mnogooo mi je drago što sam te videla dva puta i što sam se slikala sa tobom! Ne znam da li se sećaš drugog koncerta u Tivtu i koncerta sa Operacijom Trijumf u Kraljevu! Prelepa si, cool si! Koju situaciju iz OT-a nikada nećeš zaboraviti? Sa kim se od bivših cimera najčešće čuješ? Jelena Kolović

- Naravno da se sećam, a posebno one kiše. Bilo je mnogo lepih situacija iz OT-a, iskreno ne znam koju bih izdvojila, ali kad već moram Crvena čarobna žena s Nikolom Paunovićem. Kao što sam rekla najčešće se čujem s Đoksijem, Ninom, Vukašinom, skoro pa sa svima, ipak su oni deo jednog lepog perioda iz mog života.

Anči, volela bih da nam kažeš kakva si bila kao dete i otkriješ nam neki tvoj nestašluk iz detinjstva? Mirjana Janković 

- Bila sam vrlo nestašno dete, slično kao i dan danas.

Koliko ti se život promenio posle OT-a, i da li misliš da bi uspela i bila poznata da nije bilo ovog projekta?

- Život mi se mnogo promenio posle takmičenja, samo sada malo drugačije gledam na neke stvari, verovatno to dolazi i sa godinama. Da li bih bila poznata sa ili bez OT-a? Hm. Kada u životu nešto žarko želiš, možeš to itekako postići.

Da li imaš momka? Tijana

- Trenutno sam slobodna.

Draga Ana, od svih učesnika Operacije Trijumf ti si ostala  najupečatljivija, prirodna si, neposredna, prava devojka iz komšiluka... Znamo da te za Beograd vezivala i ljubav, a šta ti se najviše sviđa u Beogradu, koji deo grada, gde voliš da provodiš slobodno vreme? Pozdrav Dragana iz Beograda!

- Beograd se brzo uvuče pod kožu, baš kao i sve njegove dobre i loše strane. Najviše mi se sviđa ta neka posebna energija, kao i ljudi. Najčešće volim da provodim slobodno vreme u šetnjama Kalamegdanom i da vozim rolere Adom Ciganlijom.

Nikola Paunović i ti ste po mom mišljenju preslatki kao par. Da li se stvarno između vas dvoje nikada ništa nije desilo osim običnog prijateljstva? U svakom slučaju navijam za vas. Maša Stojanović

- Između mene i Nikole Paunovića se dogodilo jedno lepo prijateljstvo koje će verovatno ostati i za duga vremena.

Gde najčešće mogu da te sretnem u Beogradu? I kada će neka nova pesma, spot ili čak album? Veliki pozdrav! Mnogo te volim i podržavam Lučija
- Kada sam u Beogradu najčešće me možeš sresti u kuglani. Od septembra bih trebala da uđem u studio i da počnem sa snimanjem.

Imala si najveći hit od svih učesnika Operacije Trijumf, a onda si bukvalno stala. Zašto ništa nisi snimala više od dve godine i šta planiraš sa svojom karijerom? Šteta je što ti je dosta vremena palo u vodu, ali dobro, ko zna zašto je to dobro... Ani Sic

- Kako i sam kažeš ko zna zašto je to dobro. Zato jer se nije dogodila prava pesma, a smatram da je ona najbitnija.

Da li smatraš da je učesnicima OT-a učinjena nepravda, s obzirom na to da se uopšte ne spominju u javnosti? Uroš Paunović

- Svaki šou donosi nešto dobro, a nešto i ne toliko dobro. Nepravda ili ne, na kraju krajeva za neke stvari se treba izboriti sam.

Da li si gurman, da li volis fino pojest i popit? Mirza Vranić

- Kao i mnogi volim dobro da pojedem. Često mešam nespojive stvari, volim da eksperimentišem, pa to na kraju ispadne savršeno, a ponekad završi i u smeću.
Da li si poročna osoba, cigarete, alkohol? Dare

- Jedino što volim da popijem je dobra čaša domaćeg belog vina.

Kada planiraš novu pesmicu ili možda spot za pesmu sa Flamingosima? Aleks

- Mnogo mi znače pozitivne reakcije, hvala ti. Sve ćete videti od septembra. 
Da li voliš da nastupaš s Ninom i njenim bendom? Tin

- Nina ima super prijatelje i super bend, tako da mi je stvarno zadovoljstvo da nastupam i radim sa njima.

Ko ti se najviše dopada od izvođača sa ex-Yu scene i da li si preslušala novi albm Svetlane Cece Ražnatović. Luka

- Oliver, Džiboni. Iako retko slušam Cecu, čula sam nekoliko novih pesama i kao uvek do sad super su.

Pozzzz Ana! Tvoj omiljeni parfem je ... P.S. Super si, sve pohvale za sve što radiš. Danijela

- Hvala, trenutno mi je najdraži parfem Hugo Boss.

Ana, da li i dalje imaš fanove koji ti svaki mesec organizuju žurke gde si ti rado viđen gost i gde se redovno pojavljuješ?

- Moji fanovi su najbolji fanovi na svetu! (SMeh) Ovom prilikom ih mnogo pozdravljam i veliko hvala na svemu, posebno na strpljenju, neizmernoj podršci i velikoj ljubavi!
Ana, posto se prica da si ti od početka bila miljenica nekog iz produkcije Emotion, da li se oni i dalje brinu o tvojoj karijeri i da li si ti jedini student OT koga su zadržali? Pozz Ana

- Da li je neko bio miljenik produkcije, ne znam, ali znam da smo svi na svoj način bili miljenici publike, i to je najvažnije.

Planiraš li da uradiš duet s Ninom Petković? Pošto ste sjajan duo! Pozdrav, Marin.

- Hvala Marine, s Ninom mi je super da sarađujem, energije nam se slažu, možda se u budućnosti i dogodi jedan lepi duet.

 

Priredio: Danilo Mašojević

makonda-tracker