Dvajt Hauard: Sanjam o savršenoj partnerki

1
Košarkaš Orlando Medžika koji je tri puta proglašavan za najboljeg NBA odbrambenog igrača, Dvajt Hauard (25), jednako je aktivan u humanitarnim aktivnostima kao i na parketu
Foto: Adidas
Foto: Adidas

Mada o svojoj intimi retko govori, sportista kojeg je pre deceniju i po kompanija Adidas uzela pod svoje okrilje, već sada ima patike koje nose njegovo ime - Supernatural Dvajt Hauard, a u čijoj je izradi sam učestvovao. Tokom jula obilazio je Evropu i imao zadatak da na Adidas Eurokampu, koji je održan u Trevizu, posavetuje mlade košarkaše. Tom prilikom, Dvajt koji je razveden i ima sina Brejlona (3) iz braka sa starletom Rojs Rid (23) sa kojom se sudi zbog viđanja deteta, otkrio je kako vaspitava sina i kakvu ženu želi kraj sebe.

Story: Vaši roditelji bili su sportisti. Da li ćete i vi sina vaspitavati u istom duhu?

- Brejlon će moći da se bavi čime god poželi, inspirisaću ga i motivisati da bude najbolji. Neću ga forsirati da igra basket, mada uživa da me gleda dok igram.

Story: Kada biste mogli, šta biste promenili u životu?

- Imam dobar život, mnogo putujem po svetu, posećujem mesta za koja nikad nisam ni sanjao da ću ih videti, pokušavam da pričam različite jezike… Svi mogu da na TV-u vide kakav je svet, a ja imam priliku da vidim kakav je on zapravo.

Story: Kako po vašem mišljenju izgleda savršena žena?

- Super žena treba da bude lepa i iznutra i spolja, visoka, da voli da se smeje, da ima iste ciljeve kao i ja. Treba da bude uzor za sve devojke. Jednostavno - prelepa žena.

Story: Da li ona postoji?

- Da, negde u svetu.

Story: Kompanija Adidas vas podržava u svemu, da li vam pomaže i da budete bolji sportista?

- Sa momcima iz Adidasa viđam se dva puta godišnje i uglavnom pričamo o tome kako da poboljšam svoje performanse na terenu. Viđamo se na mojim utakmicama jer žele da  budu sigurni da su napravili pravi izbor za mene. Prate me u mom radu, a ja njima sugerišem šta bi bilo najudobnije da nosim dok igram.

 

 

makonda-tracker