Marijana Čvrljak: Nemeša sam pustila pod kožu

15
Pobednica regionalnog Velikog brata i prva žena kojoj je uspelo da nadjača muške snage, iz kuće nije izašla euforična, nego tužna i slomljena o čemu je govorila za index.hr.

Hrvatski portal Index.hr donosi video intervju s pobednicom Velikog brata, Marijanom Čvrljak.

Iako su je tokom trajanja šoua neki prozivali oko toga da je Nemeš njena karta za finale i da ga je iskoristila kako bi pobedila, upravo zbog Nemeša je pobeda za Marijanu imala gorak ukus.

Naime, nakon što ju je ostavio za vreme live prenosa finalne emisije, pred milionima gledalaca, iako se svega dva dana ranije kleo u njihovu ljubav, nije joj čestitao na pobedi, a čim je televizijski prenos završio pobegao je s Košutnjaka kako se ne bi s Marijanom našao oči u oči.

Svi su mahom u neverici komentarisali da se ružno poneo. Zašto je njegovo ponašanje bilo takvo, nije jasno ni zaljubljenoj Marijani, kojoj su na pitanja o Nemešu tokom cele večeri suzile oči.

- Prvo nisam verovala, zato što nas je Veliki brat često tako znao zezati, poverujemo, pa kaže da nije istina. Nisam očekivala, mislila sam da će Horvat pobediti, a i neke izjave tokom večeri su spustile moje raspoloženje, tako da to nisam zapravo ni doživela, misli su mi bile daleko – kaže Marijana o svojoj pobedi, misleći na Nemeša u čiju ljubav je bila uverena sve do trenutka kad je čula njegove izjave pred kamerama.

Sada je uverena jedino u svoju ljubav prema njemu. Ne zna ni sama hoće li nakon svega ovog pokušati da razgovara s njim, jer prvo treba da sabrere misli.

Kaže kako se u njega zaljubila gotovo na prvi pogled.

- Dogodilo se odmah. Borila sam se s tim. I na kraju sam ga pustila pod kožu.

Bivšim cimerima ništa ne zamera, kaže kako svaka izjava i svaki postupak ide svakome na njegovu dušu i obraz, a iako nikome ne želi da sudi priznaje da je u VB kući bilo licemerja.

Bojanino ponašanje ju je povredilo:

- Šezdeset dana mi je bila skoro jedina bitna osoba u kući. Svi osećaji su bili iskreni i stvarno sam mislila da smo prijateljice – kaže Marijana.

Tokom šoua joj je najviše nedostajala ćerka, a laknulo joj je kad ju je po izlasku iz kuće otac dočekao, zagrlio i rekao joj da je njena cela porodica podržava.

- Naravno da je olakšanje, nakon svog onog bombardovanja i uvreda. Brinula sam se i mislila svašta. Teško je ovde biti bez pristupa ikakvim informacijama. Radila sam sve svesno. Čak sam bila sebična, po prvi put u životu, i osećala sam se krivo zbog toga. Znam da sam i povredila. Retki to mogu razumeti. Živimo u takvom svetu gdje je najlakše osuđivati i zabranjivati. Bojala sam se.

Pogledajte video-intervju s Marijanom na index.hr.

makonda-tracker