iskren i jasan

NAŠ POZNATI GLUMAC SAŠA JOKSIMOVIĆ OTKRIVA SVOJ NAJTEŽI TRENUTAK U ŽIVOTU: Njegov odlazak me je trajno promenio! (FOTO)

0

Publika će uskoro moći da ga vidi u ulozi voditelja u čak dve TV emisije, kao i u sitkomu koji će se emitovati sledeće godine.

foto: Privatna Arhiva

Da li misliš da si je nekada razočarao?

 

 "Jesam i to zato što volim da pušim, a njoj to smeta. Godina je dugačka i kada je leto, mi imamo terasu u stanu na kojoj često zapalim cigaretu. Kada dođe zima moram da stanem na prozor, ali kako duva vetar, dim ulazi unutra i onda to smeta mojoj supruzi i sinu. To nikako nismo uspevali da prevaziđemo na pravi način, sve do skoro. Nedavno sam otkrio glo i mogu da ga koristim, a da ne brinem da li će to njima da smeta, jer zaista nema onog neprijatnog mirisa koji ostaje danima u sobi. To mi je sjajno došlo jer mi je porodica najvažnija, a ako njima nešto smeta, ja sam spreman da to promenim."

 

Šta može da te rasplače?

 

"Jaka emocija. Strašno sam empatičan, volim ljude i decu i strašno mi smetaju neke stvari koje pročitam i vidim. Shvatim koliko je nama dobro tek kada vidim kroz kakve patnje prolaze drugi ljudi. Treba imati snage da se izdigneš i pobediš teške situacije u životu."

 

Koji je tvoj najteži trenutak u životu?

 

"Najteže mi je pao gubitak najboljeg druga. Bili smo osmi razred, trebalo je da sedimo u istoj klupi u gimnaziji, ali je on preminuo i to me je trajno promenilo. Sećam se dana kada smo primljeni u gimnaziju, moje i njegovo ime je bilo jedno pored drugog na listi, ali njega prvog septembra nije bilo u klupi. Zajedno smo trenirali karate, došli do braon pojasa, a nakon što sam ga izgubio, više nikada nisam otišao na trening. Od tada ne mogu da smislim taj sport, možda nepravedno, ali to je bilo ono što me je vezivalo za njega. Da je život bio drugačiji možda bih danas bio karatista, ali sudbina me je odvela u drugom pravcu. To je bio šok od kojeg sam se teško oporavio."

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker