GLOSSY INTERVJU

"MOŽDA SE NEKA ZVEZDA BAŠ ZA MENE ČUVA": Emir Aličković otvoreno o karijeri, nastupima i ljubavi koju godinama skriva! (FOTO)

0

Popularni pevač je sa svojim bendom već odlučio gde nastupa za praznike, stoga je publiku obradovao ovim novinama. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

 Povodom predstojećih praznika i novogodišnjeg nastupa popularnog sastava "Lapsus bend", frontmen Emir Aličković održao je konferenciju za štampu na kojoj je otkrio planove, trenutna emotivna zbivanja ali u uspomene koje ga vežu za glavni grad. 

 

Sa setom u glasu prisetio se prijatelja koji su ga posebno bodrili na početku regionalne karijere. 

 

1.  S obzirom na to da si veoma mlad stigao u velegrad, željan muzičkih lekcija i svrsishodnih saveta, kakvo iskustvo nosiš sa časova pevanja Aleksandre Radović?

 

 "Kako to znate!? Svaka čast za pitanje. To je davno bilo. Kada sam došao u Beograd, otišao sam kod Aleksandre Radović. Bio sam klinac kojem je slava u tom momentu udarila malo više u glavu, ali Aleksandra je stvarno divna žena. Voleo bih opet da je upoznam. Kao profesor je bila super i celo to iskustvo sa njom. "

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emir Lapsus (@emirlapsus) on

 

2. Neretko ističeš da si u veoma kolegijalnim odnosima sa svim pevačima sa estrade, pa da li ta konstatacija ume biti izjednačena sa prijateljskim statusom?

 

"Ume biti. Sa estrade se ni sa kim nešto preterano ne družim, pa nemam koga da imenujem, ali sam sa svim kolegama u dobrim odnosima."

 

3. Godinama važiš za veoma šarmantnog momka, koji devojke osvaja manirima i nesvakidašnjim vokalom. Kakva bi to koleginica mogla pridobiti tvoje srce?

 

"Sada trenutno nijedna. Još se nije rodila ta, ali možda se neka zvezda baš za mene čuva."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emir Lapsus (@emirlapsus) on

 

makonda-tracker