Slavica Ćukteraš: Ne mogu bez svog muškarca

0
Folk pevačica Slavica Ćukteraš objašnjava kako neguje svoju dvogodišnju romansu sa Stefanom Tanaskovićem, otkriva čime ju je osvojio i priznaje da priželjkuje glamurozno venčanje
foto: Andreja Damnjanović, Grand revija
foto: Andreja Damnjanović, Grand revija

Ponesena najtananijim emocijama, folk pevačica Slavica Ćukteraš (25) spremnija je za novo životno razdoblje nego ikada pre. U odnosu na početke, pevačica kaže da je mnogo odgovornija i sigurnija u sebe, a i stabilna u idiličnoj ljubavnoj priči sa dečkom Stefanom Tanaskovićem (25) koji je čini srećnom i ispunjenom već dve godine. Iako o svojoj intimi u poslednje vreme nerado priča, Slavica ne krije da joj ljubav daje krila, ali i da je sasvim sigurna da je romansa u kojoj trenutno uživa ona prava. U intervjuu za Story, seksepilna pevačica otkriva čime ju je dečko osvojio, kako neguje svoju vezu, ali objašnjava i da li priželjkuje da se uda.

Story: Već duže vreme uspešno skrivate vezu sa Stefanom Tanaskovićem. Koliko ste zapravo vas dvoje zajedno?

- Bez svog muškarca ne mogu. (Smeh) Sa Stefanom sam već dve godine u vezi, a mediji su slučajno saznali kako on izgleda iako ja nisam želela da se on eksponira. Ne osećam potrebu da javno delim detalje svoje veze. Važno mi je da sam zadovoljna i da mi je lepo. Kao i u svakoj drugoj vezi, i u našoj ima problema, ali je to zanemarljivo.

Story: Da li ste potpuno emotivno ispunjeni?

- Kad pored sebe imam muškarca koji me voli, ja sam emotivno ispunjena.

Story: Smatrate li da je prednost to što se vaš dečko ne bavi istim poslom kao i vi?

- On mene i ne pita za moj posao. Kada tražim savet, učestvuje u nekim stvarima, razgovaramo o muzici, ali se ne meša u moj posao. Ima prednosti u tome što on nije javna ličnost jer verovatno nije toliko interesantan medijima.

Story: Čime se Stefan bavi?

- Studira prava i bavi se sportskim menadžmentom.

Story: Šta vas je najpre privuklo kod njega?

- Njegov prvi adut je skromnost. Poslednjih godina sam viđala svakakve, ali Stefan je jedno divno pitomo biće.

Story: Živite li zajedno?

- Ne.

Story: Kako održavate svoju romansu?

- Od Stefana sam starija samo šest meseci, imamo ista razmišljanja, shvatanja i isto društvo, pa među nama nema nikakvih odskakanja. Individualna je stvar kako da se održi uspešna emotivna veza jer sve zavisi od osobe, ali mislim da to nije teško ako si iskren u svemu.

Story: Jeste li ljubomorni?

- Ne, znam gde je moje mesto, a i Stefan mi ne daje nikakav povod za ljubomoru. Sasvim sam sigurna u svoju i njegovu ljubav i mislim da je to dovoljno.

Story: Priželjkujete li da se udate i ostvarite u ulozi majke?

- Još ne osećam materinski instinkt, ali kao i svaka devojka sanjam o tome. Samo ne znam kad će se to desiti i verujem da neće uskoro.

Story: Jeste li razmišljali o svom venčanju i maštali o venčanici?

- Maštala sam o venčanju kad sam bila devojčica. Pre nekoliko godina mislila sam da mi venčanje nije bitno i da mogu da kažem da i na plaži. Međutim, sada ponovo želim da moje venčanje bude glamurozno, baš onako kako sam ga zamišljala kada sam bila klinka. Verovatno zato što sam našla inspiraciju u venčanju Kejt Midlton i princa Vilijama.

Story: Sanjate li o tome da se najpre verite ili niste tradicionalista?

- Ne razmišljam o tome, a kad budem želela da se udam, sve će ići po redu.

Story: Kakvi ste kada se iznervirate?

- Nisam ćutljiva i oštra sam na jeziku.

Story: Nedavno ste izjavili da ste prestali da pijete alkohol. Znači li to da ste ranije pili mnogo pa je to počelo da vam smeta?  

- Donela sam tu odluku zato što je alkohol počeo da mi smeta. Nisam pila toliko da sam bila pijanica, ali dovoljno je bilo da popijem čašicu, dve, tri pa da ustanem ujutru otečena. U decembru sam rešila da ne pijem i od tada do danas možda sam popila čašicu ili dve viskija.

Story: Da li po vašem  mišljenju partneri posle rastanka treba da ostanu u prijateljskim odnosima?

- Naravno. Sve moje veze bile su lepe i svaka je imala svoju težinu i priču. Smatram da bivši partneri ne treba da ostanu neprijatelji, ali da nije normalno da se viđaju svakodnevno i ispijaju kafu uz priču o svom emotivnom životu. Korektan odnos je sasvim zadovoljavajući. Kada završim sa nekim, ja sam završila.

Story: Kajete li se zbog nekih nepromišljenih odluka?

- Da, kajem se.

Story: Koliko vam je popularnost donela, a koliko odnela?

- Donela mi je mnogo toga i promenila život nabolje. Odnela mi je to što više nemam privatni život.

Story: Koliko ste se promenili u odnosu na period kada ste počeli karijeru kao učesnica muzičkog takmičenja Zvezde Granda?

- Sazrela sam, postala odgovornija za sebe, posao, ljubav... Između ostalog rešila sam stambeno pitanje. Ponekad budem neraspoložena, ali se ne dam.

Story: Nedavno ste objavili singl, ali ćete izdati i album. Jeste li zadovoljni dosadašnjim reakcijama?

- Moj singl Lomljiva u struku nedavno je objavljen i već ima nekoliko hiljada pregleda na sajtu You tube. Album ću objaviti u roku od dvadeset dana i od svojih obožavalaca očekujem dobre reakcije. Mislim da sam sazrela i da sad mogu da iznesem tekstove koji su u vezi sa mojim životom.

Story: Pisalo se da ćete otpevati pesme koje su bile namenjene Svetlani - Ceci Ražnatović. Da li je to istina?

- To nije istina. Verovatno su to povezali sa činjenicom da pevam pesme u njenom studiju i sarađujem sa njenim muzičarima. Album se radi poslednjih sedam meseci isključivo za mene.

Ksenija Konić

makonda-tracker