Jelena Helc: Ljubav je stigla u moj dom

1
Glumica i voditeljka Jelena Helc otkriva da je odnedavno ponovo zaljubljena i ne krije da je uživala kao deo ekipe rijalitija Parovi koji je emitovan Happy televiziji

Dama koja je vodila gledaoce Happy televizije kroz rijaliti Parovi, Jelena Helc otvoreno govori o svojoj novoj ljubavi, šta očekuje od svog muškarca i ne krije da joj je važno da njen partner razume profesiju kojom se bavi. Talentovana glumica i voditeljka otkriva i kakvo je njeno mišljenja o pobednicima rijalitija čiji je bila deo.

Kakvo je vaše mišljenje o pobednicima rijalitija Parovi Milošu Vukoviću i Zorici Dukić?

-  Nagrada je otišla u prave ruke. Dečko koji je deo prve na svetu karate ekipe, a koji živi u studentskom domu - zaslužuje takvu injekciju samopouzdanja i finansijske pomoći, sa kojom može sebi da obezbedi neke uslove za mirniju budućnost. Sa jedne strane, pokazao je svoju dečačku stranu a sa druge - zrelost vrhunskog sportiste, za koju mogu imati samo poštovanje. Mislim da je i Zorica svojom borbenošću i i strajnošću zaslužila svoju polovinu. Naslušala sam se svakakvih priča o njoj, ali Zorica je prema meni lično uvek bila kulturna i vaspitana. Nije bilo pitanja na koje nije imala suvistao odgovor. Ne mogu reći da simpatišem baš sva njena oružja ali duh borca joj se ne može osporiti. U krajnjoj liniji, Miloš - prema sopstvenom priznanju - bez nje ne bi uspeo da opstane tamo četiri meseca.

 

Da li je rijaliti Parovi posebno iskustvo za vas?

- Drugačije, veliko, značajno. Mnogo toga sam naučila i mnogo iz toga dobila. Postigla planirano i iznad planiranog. Veoma sam zadovoljna. Bilo je često uzbudljivo, neretko i stresno ali - kad se podvuče crta - na velikom sam dobitku.
Gde ćete otputovati na odmor ovog leta?
 - To nikada ne znam. Obično se u dva dana odlučim, spakujem i krenem. Znam da ću provesti petnaestak dana u Budvi, gde će biti premijera predstave Kanjoš Macedonović, a u kom pravcu ću se uputiti nakon toga...

Da li je u vaš život stigao princ na belom konju?
- Ne verujem u prinčeve, grdno su nas prevarili sa njima. Ili su se vremena izmenila, kako god - ništa nije kao u bajkama u koje smo toliko verovale. Ali verujem u ljubav. Silno i ljubav je stigla. Nadam se da će se, ovoga puta, malo raskomotiti i opustiti. Ja ću gledati da budem dobra domaćica i da ne džangrizam previše. (Smeh)

Ljubav na poslu?
- Uvek mi se činilo da bi mi ljubav lakše funkcionisala ako bi pored mene bio neko iz posla ko bi mogao bolje da me razume, ko me ne bi pitao A kako kad se vi tamo ljubite, a kako kad su one scene, a kako ti to plačeš, a kako to na noćnim probama, gostovanjima... Ali ljubav se ne planira, naprosto se desi. Meni se, nekako, uvek dešavala sa osobama izvan mog posla, a kolege su mi postajali drugari i braća. Što i nije tako loše. Bar ne moram da srećem bivšeg na poslu. Ili da sa njim sutra igram ljubavnu scenu.

 

Priredio: Danilo Mašojević

makonda-tracker