kaje se

IZDRŽAVALA SAM IH, POZAJMLJIVALA IM NOVAC...: Katarina Grujić OTVORENO progovorila o bivšim MOMCIMA, ono što je otkrila o njima NEĆE IM SE DOPASTI!

0

Pevačica otkriva da oseća dozu ljutnje i kajanja zbog toga što je pozajmljivala novac muškarcima s kojima je bila u vezi, za koje kaže kako su samo klošarili, i govori o svojim estetskim korekcijama.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Katarina Grujić konačno je srećna u ljubavi jer je, nakon dužeg perioda, početkom godine ušla u vezu sa jednim biznismenom.


Znajući da je pevačica uvek bila džek u društvu i vezama, te da se uvek prva hvata za novčanik i plaća račune, ona u intervjuu za Kurir otkriva da je finansirala neke bivše momke. Pored toga, zvezda „Granda“ dotakla se svojih kolega, karijere, ali i bivšeg dečka Ognjena Vranješa.

 

Šta se dešava trenutno kod tebe?


- Kao i uvek, kod mene je radno i paradno. Nedavno sam objavila novu pesmu „Napad panike“ sa Bubom i Džalom, koja je zaludela moju publiku i koja se uveliko svuda sluša. To je nova saradnja, koja me je osvežila. Volim da pratim trendove i da budem inovativna, u svemu da se oprobam. Džala i Buba su napravili fantastičnu pesmu za mene, a donela mi je nove uspehe i novu publiku.


Priča se da je Nataša Bekvalac pobesnela što je tvoja pesma izašla pre njene, koju je takođe radila s njima. Šta znaš o tome?


- Prvi put čujem. Ne znam ni da li je to istina ili nije, ali Nataša je jedna velika ličnost i samouverena žena, tako da ne verujem da može da je iznervira to što sam izbacila pesmu pre nje, iako smo radile kod istih autora.


Imaš dosta hitova, koja ti je pesma donela najviše novca, a koja te je razočarala?


- Definitivno nijedna pesma me nije razočarala. Imala sam tu sreću da od prve pesme krenem samo da nižem hitove. Prva „Jedno đubre obično“, pa „Lutka“, „Geška“ i druge. Svaka pesma je donela mnogo više novca nego što sam očekivala.


Kada platiš autore, spotove, stiliste, šminkere, menadžere, muzičare, da li ti ostane bar 50 odsto zarade?


- Vremenom se cena svih stvari promenila za ovih osam godina koliko sam na sceni. Mogu da se pohvalim da sam u najkraćem roku vratila sve što sam uložila u pesme i spotove. Konstantno radim, i to je pokazatelj koliko sam se trudila i uložila u svoju karijeru.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker