Severina Vučković: Milan je moj čovek za ceo život

3
Pop zvezda Severina Vučković otkriva da je sigurna kako je srpski biznismen Milan Popović muškarac kraj kojeg će provesti ostatak života i priznaje da s njim želi mnogo naslednika
foto: Marko Grubišić, Luka Šarac, Vladimir Šporčić, Iva Lulić
foto: Marko Grubišić, Luka Šarac, Vladimir Šporčić, Iva Lulić

Život pop zvezde Severine Vučković (38) u potpunosti se promenio otkako je u decembru prošle godine upoznala srpskog biznismena Milana Popovića (45). Zanosna Splićanka pevala je na rođendanu bivšeg dečka voditeljke Katarine Šišmanović (27) i zaljubila se za samo pet minuta, a nekoliko meseci kasnije uverila se da kraj njega želi i da ostari. Seve je zbog Milana raskinula veridbu sa riječkim privatnim preduzetnikom Slavkom Šajinovićem i brzinom svetlosti verila se s novim izabranikom. Par svuda putuje zajedno Milanovim privatnim avionom i više im nijedna destinacija na planeti nije udaljena. Ipak, prošle nedelje je došla u Beograd bez verenika gde je promovisana u novo zaštitno lice španske kozmetičke kuće Skeyndor i tom prilikom za Story govorila o ljubavi sa Milanom, planovima za venčanje i otkrila da sa sadašnjim verenikom priželjkuje potomstvo.

 Story: Koliko je ljubav zaslužna za to što odlično izgledate?

- Ljubav je najzaslužnija jer je i meni, kao i svima ostalima u životu, najvažnija ljubav. Naravno, zahvalna sam i svojim roditeljima jer je u mom slučaju i genetika zaslužna za dobar izgled.

Story: Jeste li sigurni da ćete sa Milanom provesti ostatak života i da je on pravi muškarac za vas?

- Žao mi je što Milan nije javna ličnost pa da i on odgovara na vaša pitanja jer bi dvoje ljudi koji su u vezi trebalo sve da dele. Ovako je sve spalo na moja krhka leđa i samo ja moram da pričam o našoj vezi. Šalu na stranu, verujem da je on muškarac s kojim ću provesti ostatak života.

Story: Smeta li vam medijska pažnja oko vaše romanse?

- S tim se nosim već dvadeset godina. Veza sa Milanom je moja priča i o tome bi trebalo da razgovaram samo sa najboljim prijateljicama.

Story: Po srpskim običajima, verenički prsten se nosi na levoj, a burma na desnoj ruci, gde ste i vi stavili svoj prsten. Jeste li se možda tajno udali za Milana?

- Nisam formalista i nemam pojma gde se koji prsten nosi, ali još se nisam udala.

Story: Je li vam bitno po kakvim običajima ćete se udati?

- Srce ne gleda da li je reč o srpskim ili ne znam čijim već običajima i samo ono bira. Najvažnija je ljubav, a sve ostalo su nekakva imena.

Story: Vaše srce je odabralo Milana. Jeste li već isplanirali venčanje?

- Tajna je koliko imam krema, a svadbu ću upriličiti kada ih sve potrošim. Trebalo je da me pitate koliko brzo trošim kreme, pa da tako izračunate kada će venčanje. (Smeh)

Story: Da li ste 21. aprila planirali zabavu samo povodom rođendana ili ste mislili da se i venčate kako se spekulisalo?

- Trebalo je to da bude samo rođendanska proslava. Kao devojka sa sela želela sam skromnu rođendansku proslavu, ali Kemal Monteno je otkrio za Story da će mi pevati na rođendanu i sada moram da odgovaram da li sam nameravala tog dana da se venčam.

Story: Iz njegovih izjava stiče se utisak kako ste planirali da tog dana organizujete i svadbu?

- Hvala Kemalu, jednom ću mu vratiti pa će i on morati da odgovara na neprijatna pitanja. Bila sam srećna što ću 39. rođendan proslaviti s ljudima koje volim. Milan i moj menadžer Tomica Petrović smislili su kako bi bilo odlično da tridesete ispratim dostojno, onako kako mi i priliči i zato je to trebalo da bude velika zabava.

Story: Kada ste potpisivali ugovor sa Skeyndor kozmetikom, jeste li se raspitali da li je krema koju reklamirate delotvorna i u trudnoći u slučaju da Milana i vas uskoro obraduje vest o prinovi?

- Gde li ode vaša mašta? (Smeh). Mi žene smo napravljene da imamo decu i zato imamo celulit. Bitno je vežbanje, prevencija i pravilna ishrana. Druga sporedna stvar na svetu nakon cipela jeste krema, a ja sam našla onu koja mi odgovara. Sve žene imaju celulit, ali bitno je da muškarcu koji me voli nije važno na kojim se mestima celulit javlja i da li ga uopšte imam. Samo se srcem dobro vidi, a ono što je bitno očima je nevidljivo.

Story: Želite li da najpre rodite devojčicu ili dečaka?

- Želim hermafrodita. (Smeh).

Story: U svakom slučaju želite bebu sa Milanom?

- Jedva čekam da počnem sa rađanjem i da se povučem sa scene, jer onda više neću morati da odgovaram na pitanja o majčinstvu. Kada krenem, biće to kao na traci. Nosiću gumene čizme i okopavati vrt, a deca će me na sve strane vući za suknju.

Story: Hoćete li pre toga snimiti još jedan album?

- Ma pustite album sada kada vam pričam o deci. Biće albuma... Dok budem okopavala vrt i rađala decu, nešto ću usput otpevati i snimiti. (Smeh)

Nikola Rumenić

makonda-tracker