KO BI REKAO?

NJIHOVA DECA NE ZNAJU DA SU IM RODITELJI PRE 20 GODINA BILI VELIKE ZVEZDE: Iznenadićete se kad čujete čime se danas bave Ela Bi i Ljuba Bit Strit (FOTO)

1

Pre dve decenije palili su i žarili srpskom dens scenom, a sada žive daleko...

foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Ljuba i Brankica Čebalović u srećnom su braku već 14 godina, žive u Nemačkoj i roditelji su četvoro dece - Kristijana (11), Aleksandre (9) i blizanaca Tamare i Danijela (7).

 

Oboje su pre više od dve decenije u Srbiji započeli muzičke karijere i za kratko vreme postali popularni. Ljuba je bio član grupe Bit strit, a Brankica je nastupala pod umetničkim imenom Ela Bi.

 

Ovaj par evocira uspomene na devedesete godine, ali govori i o tome kako sada žive.

 

 

Kako vam sada izgleda period vaše popularnosti i muzike koju ste tada izvodili?

 

Ela Bi: Taj period ostao mi je u veoma lepom sećanju. Uživali sam u našoj muzici, putovanjima širom naše lepe zemlje i sveta. Sklapali smo mnoga prijateljstva.

 

Ljuba: Bavili smo se muzikom isključivo iz ljubavi, a uspeh je došao sam po sebi. Popularnost nas nije opterećivala, zato smo sada valjda ostali normalni. Sve u svoje vreme.

 

 

Da li biste voleli da se vratite u taj period i zbog čega?

 

Ela Bi: Volela bih da se vratim u devedesete jer sam bila dvadesetak godina mlađa (smeh).

 

Ljuba: Volim da evociram uspomene, ali baš se i ne bih vraćao. Bavili smo lepim poslom i radili smo to jer smo voleli, ali u to vreme bilo je mnogo teže napraviti uspeh. Bilo je i mnogo teških momenata zbog situacije u kojoj se naša zemlja nalazila.

 

Čime se oni sada bave saznajte u nastavku...

 

makonda-tracker