Sandra Nasić: Srećna sam u ljubavi

0
Pevačica sastava Guano Apes Sandra Nasić otkriva da je zaljubljena, ali da još uvek ne vidi sebe u ulozi majke, već da joj je najvažnnije da uživa u ljubavi i ističe da se raduje koncertu u Beogradskoj areni
foto: Daniel Kramer, Red Dot
foto: Daniel Kramer, Red Dot

Neposredno pred koncert u Beogradskoj areni 10. aprila Sandra Nasić pevačica svetski poznatog benda Guano Apes u ekskluzivnom intervju za magazin Story otkriva da je zaljubljena, govori o razlozima zbog kojih je promenila izgled, ali i priznaje da razmišlja o braku i formiranju porodice. Talentovana dama hrvatskog porekla je rođena 25. maja 1976. godine u Nemačkoj. Nakon završetka srednje škole planirala je da studira Umetnost i Dizajn. Međutim jedne noći, davne 1994. godine, na jednoj žurki ostala tri člana budućeg benda su je zapazila. Uskoro nakon toga počela je da peva sa njima. Godine 2001. dobila je nagradu EinsLive Krone za najboljeg ženskog izvođača, a šest godina nakon toga je izdala svoj prvi solo album pod nazivom The Signal. Potom su usledili singlovi: The Name of my Baby i Fever. Sa Guano Apesom se 2009. godine. U intervjuu za magazin Story, pevačica poznatog benda govori o novom albumu Bel Air i prepričava kako je izgledalo snimanje spota za novu pesmu Oh What a Night. Sandra otkriva da je zaljubljena ne želeći da obelpdani identitet svog izabranika, i koliko je vezana za Hrvatsku i priča zbog čega je rešila da drastično promeni svoj izgled.

Story: Šta se trenutno dešava na polju vaše privatnosti?

- Moram priznati da sam veoma srećna i ispunjena na tom polju.

Story: Imate li dečka?

- Da, i to je razlog zbog koga sam srećna.

Story: Razmišljate li o braku i deci?

- Mislim da mogu još da sačekam kada su deca u pitanju, ali nekada uhvatim sebe kako razmišljam o tome. Međutim, mislim da je još rano, trenutno sam veoma srećna i mislim da ne treba tražiti previše.

Story: Vaši roditelji su poreklom iz Hrvatske. Da li nekada posetite mesta odakle su oni?

- Tačno je da su moji rođeni tamo, i nekada kada imam vremena posetim te krajeve, ali ne često. Zaista volim tu zemlju, mislim da je prelepa, i stvarno mi je žao što nisam u prilici da tamo idem češće. Već nekoliko godina nisam bila, ali sam u kontaktu s nekim ljudima s kojim sam uspostavila dobre veze.

Story: Govorite li Hrvatski?

- Nekoliko reči, ali moram vam priznati da je moj Hrvatski mnogo bolji kada sam tamo. Trenutno i ne mogu da se pohvalim njime.

Story: Zbog čega ste rešili da drastično promenite svoj izgled?

- Želela sam to i porasla sam. Uvek sam se oblačila u tom sportskom fazonu, kao mali dečak, ali tada sam imala petnaest godina i to je bilo razumljivo. Naravno kako je vreme prolazilo, počela sam da se osećam kao žena i rešila sam da eksperimentišem. U početku sam to činila zbog raznih fotografisanja, a onda sam shvatila da mi se dopada takav izgled i rešila sam da se vizuelno premenim.

Story: Šta beogradska publika može da očekuje od vašeg koncerta?

- Definitivno energiju koja je tipična za nas, mnogo ljudi koji će se potruditi da daju sve od sebe. Predstavićemo nove pesme, ali i naše najveće hitove. Iskreno, nadam se da ćemo uspeti da osetimo i onu energiju koju će nam publika uzvratiti.

Story: Možete da mi kažete nešto o vašem novom albumu Bel Air?

- Naš novi album je dosta drugačiji u odnosu na prethodni. Mislim da smo ga izdali u pravo vreme, ali i da smo posegli za dobrim izmenama. Došlo je do nekih promena u zvuku, ali mislim da smo ostali verni energiji koja nas karakteriše. Mislim da je ovo jedan svež album i nadam se da će svi biti srećni kada ga čuju.

Story: Zašto ste napravili tako dugačku pauzu između dva albuma?

- Mislim da je bilo pravo vreme da se napravi ta pauza, naravno to i nije bilo lako, jer smo svi navikli da smo stalno u nekom pokretu po svetu, pevali smo po nekoliko sati dnevno čitavih jedanaest godina. Pomalo smo bili i umorni od svega, a i želela sam da napravim nešto drugačije. Kako u poslu, to je bio solo album, ali i na polju svog ličnog života. Morala sam da stanem s divljim životom, neki su morali da razmišljaju o porodici. Posle osam godine pozvali su me da održimo neki koncert, ponovo zajedno i ja sam pristala. Želela sam da osetim ponovo tu muzičku hemiju.

Story: Snimili ste i novi spot za pesmu Oh What a Night?

- Da, nedavno smo boravili u Dubaiju tim povodom. Bilo je zaista fenomenalno snimati spot po lepom vremenu, jer je u Nemačkoj već nekoliko meseci dosta hladno. To je jedan od razloga zbog čega smo i rešili da otputujemo tamo, a drugi je to što sam ubeđena da je to idealno mesto za snimanje spota. Verujem da smo odradili dobar posao.

Moni Marković

makonda-tracker