Marija Šerifović i Danijel Pavlović: Među nama nema svađa

3
U prvom zajedničkom intervjuu, pevačica Marija Šerifović i njen kolega i polubrat Danijel Pavlović otkrivaju da nisu u sukobu sa starijim bratom Dušanom i ističu da su prevazišli neusglasice i izgradili divan odnos
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Otkako se pre tri godine pojavio na javnoj sceni kao učesnik muzičkog takmičenja Operacija trijumf, mladi pevač i drugoplasirani učesnik rijaliti šou programa Dvor Danijel Pavlović (26) jednako privlači pažnju javnosti kako svojim nesvakidašnjim scenskim izrazom, tako I nepresušnim talentom. Ovaj ekscentrični umetnik najveću podršku uživa u svojoj polusestri po ocu Rajku Šerifoviću, popularnoj pevačici Mariji Šerifović (25), sa kojom je posle mnogo godina nesuglasica konačno uspostavio divan odnos. U prvom zajedničkom intervjuu, Marija i Danijel otkrivaji da li često upadaju u konflikte i koliko su slični, ali i  ističu da se nisu odrekli svog starijeg polubrata Dušana.

Story: Danijele, kako ste reagovali  kada ste pozvani u rijaliti šou Dvor?

Danijel: Bio sam prijatno iznenađen, s obzirom na to da je reč o autorskom projektu televizije Pink. Imponuje mi što su mi ukazali poverenje. Nisam imao neki određeni cilj, niti očekivao da ću dogurati do finala i ne mogu da iskažem zahvalnost ljudima koji su me podržali. Bio sam zatečen kada sam shvatio da sam ostao do kraja, jer sam bio ubeđen da ću ispasti na samom početku.

Story: Šta vam je Marija savetovala budući da je i ona učestvovala u šou programu Farma?

Danijel: Rekla mi je da budem svoj i da će sve biti odlično jer drugačije i ne može. Inače, mislim da sam pokazao sve što jedan mladi čovek i treba da pokaže i dao primer kako omladina danas može da gradi karijeru bez velikih skandala i svađa. Najteže mi je bilo u momentima kada sam želeo da zagrlim svoje najbliže, koji su mi mnogo nedostajali.

Story: Marija, da li ste smatrali da je dobro to što Danijel ulazi u Dvor?

Marija: Imao je moju punu podršku od trenutka kada je rešio da učestvuje u ovom projektu. Nisam ga ništa posebno savetovala, nego sam mu rekla samo da bude onakav kakav inače jeste i da izbegava konfliktne situacije. Retko je bio u konflitnim situacijama, ali se odlično poneo. Volela bih da je bio malo duhovitiji i veseliji.

Story: Marija, u toku finalne večeri Dvora u šali ste izjavili da će ukoliko pobedi, Danijelov novac biti pod vašim patronatom. U kojoj meri i inače utičete na njegov život?

Marija: Svako ima svoje mesto pod suncem, svoju sudbinu i razmišlja svojom glavom. Na njegov život utičem onoliko koliko mislim da je to potrebno. Tu sam da mu dam koristan savet kad god mu zatreba.

Story: Koliko ste vas dvoje slični? U čemu se najviše slažete, a u čemu razlikujete?

Danijel: Mnogo smo slični i različiti u isto vreme. Zajedno odlično funkcionišemo i svako od nas je sazreo na svoj način. Došli smo do životnog  perioda kada su nam međusobni razgovori jako bitni.

Story: U medijima se neretko spekulisalo da ranije i niste bili bliski kao sada. Da li vam je žao zbog toga?

Marija: Mi smo sve vreme bili u kontaktku, kao i sada, ali to jednostavno nije podrazumevalo da treba da obaveštavamo javnost o tome.

Danijel: Uvek smo bili u kontaktu. Normalno je da tokom odrastanja preležimo neku dečiju bolest, benignu svađicu i nesuglasice. Nikada to nije bilo toliko ozbiljno koliko se o tome pisalo. Uvek sam imao Marijinu podršku.

Story: Oboje imate eksplozivnu narav. Ko prvi popušta kada dođete u sukob?

Marija: Za sada nismo imali većih incidenata, ali i kada bi ih imali ne mogu sa sigurnošću da tvrdim ko bi izvukao deblji kraj. (Smeh)

Danijel: Nas dvoje se ne sukobljavamo. Odlično funkcionišemo zajedno, družimo se i što je najvažnije volimo se.

Story: Kolika vam je Marija podrška u teškim životnim situacijama?

Danijel:  Kad god je bilo potrebno bila je tu uz mene i to mi je izuzetno važno.

Story: Savetujete li se međusobno?

Marija: Starija sam od njega devet meseci, ali po iskustvu mnogo više, pa sam u situaciji da zbog toga više savetujem ja njega nego on mene.

Danijel: Konstantno. Ona je starija, ali i mnogo iskusnija, verujem joj i uvek je poslušam. Uvažavamo se što mi je izuzetno bitno.

Story: Pogađaju li vas priče da ste se Marija i vi odrekli vašeg najstarijeg polubrata po ocu Dušana?

Marija: Za mene je ta priča potpuna budalaština, jer moj polubrat već godinama živi u mojoj kući u Kragujevcu, a to sve govori.  

Danijel: Ne postoji osnov za takve priče, jer da je to istina Dušan ne bi živeo u porodičnoj kući u Kragujevcu.

Story: U kakvom ste odnosu sa vašim biloškim ocem? Zamerate li mu nešto?

Danijel: Sa ocem sam u odličnom odnosu. Šta bih i mogao da mu zamerim, jer je on moj otac.

Story: Marija, izjavili ste da želite da se ostvarite u ulozi majke naredne godine. Želite li da vaši naslednici odrastu uz punu pažnju ujaka?

Marija: To je jedna od mojih najvećih želja i nadam se da ću se u ulozi majke ostvariti veoma brzo, ali to će se desiti u trenutku kada budem sama mogla da se brinem o svojoj deci, a ne da ih prepustim da odrastaju uz dadilje.

Story: Koji su vaši planovi za naredni period?

Marija: Počinje nešto da se kuva lagano, ali o tome ću govoriti kad dođe vreme.

Danijel: Planiram da objavim album i snimim spot za svoju pesmu Stari zagrljaj, koji će režirati Marko Sovilj.

Danilo Mašojević

makonda-tracker