Intervju čitalaca – Vladimir Vuksanović: Nemam neostvarenih želja

5
Atraktivni maneken Vladimir Vuksanović tvrdi da sada nema devojku i da je u samo prijateljskim odnosima sa koleginicom Sunčicom Travicom, kao i da nije razmažen iako je jedinac

Jedan od najpopularnijih manekena u Srbiji, Vladimir Vuksanovi,ć sa velikim zadovoljstvom pristao je da odgovori na sva pitanja posetilaca Story portala i tako otkrio da je bio veoma nemiran u školi, da li ga pogađaju spekulacije da je u vezi sa pevačicom Gocom Tržan, ali i zbog čega do sada nije prihvatio nijedan poziv da učestvuje u rijaliti programima. Ovaj zgodni Beograđanin otkrio je i tajnu svog besprekornog izgleda, šta mu je najvažnije kod devojke pored fizičkog izgleda, ali i koje su za njega najveće vrednosti u životu.

Pošto sam student, zanima me koliko dnevno učiš i kako pronalaziš volju da uvek učiš (posebno kad je rok), zatim da li si ovisnik o kompjuterskim igricama i ako jesi šta najčešće igraš? Da li se hraniš zdravo........da li nekad imaš grešni dan kad jedeš sve što ne valja (hamburgeri, pizze, kolači). Sigurno si imao mnogo žena, da li ih grupišeš na one nemoralne (samo za sex) i one koje i dan danas poštuješ i koje su ti zaista značile. Hvala,volela bih da odgovoriš! Tijana

- Učio sam sa ortakom, pa smo nekako uspevali jedan drugog da nateramo da počnemo, što je naravno najteže. Sve zavisi od predmeta do predmeta. Ne mogu tačno da ti kažem vremenski, otprilike 3-4 sata dnevno sam učio za vreme ispitnog roka. Nisam zavisnik od kompjuterskih igrica, ali bio sam kad sam bio mlađi, igrao sam Counter Strike non-stop. I čak su mojoj ekipi u igraonici plaćali da igramo za njih. Hvala Bogu, prestao sam, sada samo sa drugarima povremeno igram PES 2011. Trudim se da se hranim što zdravije, ali zahvaljujući dobrom metabolizmu i čestim treninzima, mogu da dozvolim sebi da jedem šta god poželim u bilo kom trenutku. Ne grupišem devojke.

Da li ćeš opet raditi Fashion Week i na kojim revijama ćemo moći da te gledamo? Da li ćeš opet biti najaktivniji maneken? Veliki kiss, Maja Marijana

- Radim naravno Fashion Week, ali ne mogu još tačno da odgovorim na pitanje koje ću revije raditi, kasting je bio, ali će mi javiti tek za nedelju dana, kada izađe raspored. Nadam se da hoću. (Smeh)
Kakav si bio u srednjoj i osnovnoj školi? Deluješ mi kao da si bio jako nemiran? Milena Nikolić

- Pa iskreno, bio sam, nisam bio bezobrazan, ali nemiran i nestašan jesam! I u osnovnoj i u srednjoj školi. Svašta sam radio, mislim da nije pametno sad da nabrajam.

Pozdrav za Vladu! Sa obzirom na to da si pre par dana diplomirao koliko je bilo teško uskladiti obaveze na fakultetu sa obavezama na revijama i snimanjima? Ana

- Hvala. Na fakultetu su mi bila obavezna predavanja, ali mi nije bilo teško, jer sa dobrom organizacijom, sve može da se postigne.

Ko ti je najbolji prijatelj? Igor Stefanović
-
Haha, odgovor i sam znaš.

Da li si živeo negde drugde osim BG-a? Veliki pozdrav, Nensy

- Provodio sam jako puno vremena u Dubrovniku i na Kopaoniku kao mali, zbog očevog posla. Ali sam samo u Beogradu živeo.

Da li imaš neku neostvarenu želju? Miki Kikić

- Nemam.

Kakvo mišljenje imaš o društvenim mrežama i da li koristiš neku od njih? Miloš Filić

- Nikakvo specijalno mišljenje, mislim da je to dobra stvar, samo se ne sme previše vremena provoditi na istim. Imam profil na Facebook-u.

Da li si kao dete bio nestašan i da li se sećaš nekog smešnog događaja koji je obeležio tvoje detinjstvo? Dragica

- Bio sam jako nestašan. Teško je izdvojiti jedan, ali sećam se da sam se kao jako mali, sakrio u kući u selu i da su me tražili babe, dede, tetke, teče, komšije skoro sat vremena, a ja sam na kraju samo izašao nasmejan.

Dobro izgledaš i verovatno si svestan toga, da li se nekada podvrgavaš tretmanima kod psihologa zbog stresa posla kojim se baviš i napastvovanja mnogobrojnih obožavalaca sa kojima se ponekad teško boriti, moraš priznati? Jedno izvesno vreme sama sam se bavila manekenstvom i videla koliko je taj posao stresan i zahtjevan ! Veliki pozdrav, Merima Kadić

- Jeste to zahtevan posao, ali ne, nikada nisam imao potrebu da posetim psihologa zbog toga.

Da li si obišao Great barrier reef kad si bio u Australiji ?

Svaka cast za izgled, Marina Stojanović

- Hvala. Imao sam veliku želju da odem, ali zbog poplava koje su zahvatile oblast Queensland u Australiji nisam mogao da odem na to predivno mesto. Sledeći put sigurno.

Imaš li devojku, kad ćeš kod nas u Crnu Goru? Ela

- Trenutno nemam devojku. A u Crnu Goru ću najverovatnije da svratim na leto.

Mače, šta ti bi da snimiš one fotke sa Gocom, za tebe je nešto mlađe i slađe? Tiksi

- Slike su snimljene za katalog i bilborde za Orange Underwear. To je moj posao i ja ne biram s kim ću slikati. A na slikanju je bilo super.

Da li si razmažen? Kako održavaš tako odlično izvajano telo? Suzana Knežević

- Nisam razmažen iako sam jedinac. Hvala na komplimentu. Treniram u teretani, 3-4 puta nedeljno, igram fudbal ili košarku jednom nedeljno i idem na bazen i saunu jednom nedeljno.

U kakvim ste odnosima sa Sunčicom Travicom? Koja je po vama najlepša Srpkinja? Staša

- U drugarskim odnosima smo nas dvoje. Teško mi je da sad izdvojim jednu devojku kao najlepšu Srpkinju, jer je Srbija prepuna lepih devojaka.

Brate, koliko puta ideš u teretanu i koje sprave najčešće koristiš? Hvala na odgovoru, Imran Durević

- Idem 3-4 puta nedeljno. Pa, nemam spravu koju najčešće koristim, jer radim sve grupe mišića, samim ti i sve sprave koristim. Ali, recimo da sam najčešće na spravi za trbušnjake.

Da li te pogađaju priče da si u vezi sa Gocom Tržan, koja je dosta starija od tebe a ni fizički nikako ne ide uz tako zgodnog i lepog dečka? Sanja

- Hvala. Ne pogađaju me, jer se zna da smo imali slikanje za Orange Underwear tog dana i da smo svi zajedno izašli ispred studija posle snimanja da bi otišli na ručak i pešačili smo do restorana koji je 10 m od studija i tada smo uslikani. Čak je i njen muž bio sa nama na ručku.

Što ne kažeš ljudima da te je jurila ona Brazilka kad si bio kod nas u Sidneju? Zorana

- Haha…Veliki pozdrav za Sidnej

Čula sam da te slava nije ni malo promenila. Da li je to istina? Takođe sam čula da su te zvali u nekoliko rijalitija, ali da ti nisi pristao. Zašto? Nevena

- Nisam se promenio. Istina je da su me zvali za nekoliko rijalitija, ne bih da imenujem koje, ali u svakom slučaju sam ih odbio, jer mi se nimalo nije dopao koncept.

Da li je istina da si sasvim neplanirano počeo da se baviš manekenstvom? I da li ti je sad drago što jesi? Maja Milošević

- Da, istina je, nisam tada sebe video u ulozi manekena, ali mi je sad drago što sam otišao na taj finalni kasting.

Srdačan pozdrav ovom lepotanu! Šta je ono što ti je najbitnije kod jedne devojke? I koja je po tvom mišljenju najbolja riba na estradi?

- U startu, kod devojke me naravno privuče fizički izgled, osim toga treba da bude pametna, kulturna i da ima smisla za humor.

Da li si imao neku nepristojnu ponudu u poslu kojim se baviš? Da li može od menekenstva da se živi u Srbiji i šta planiraš da šo završetku karijere? Inana

- Ne nikada nisam imao nepristojnu ponudu. U Srbiji od manekenstva ne može da se živi i ono mi je usputna stvar. Fakultet sam završio, sada idem na master na Sheffield University. Planiram da se zaposlim negde kada ga završim.

Pošto si tako lep, interesuje me kako među svim tim silnim devojkama naći onu koja ti odgovara? Kad ćeš kod nas u Crnu Goru? Montenegrina

- Hvala. Pa nije lako, treba vremena. Na leto ću da svratim do Crne Gore.

Oceni Australiju od 1 do 5? Ja sam bio tamo, ali hoću da čujem tvoje mišljenje. Aleksandar Jovanović

- Čista petica.

Šta ti je u životu bitnije obrazovanje ili karijera? Pozdrav, D.S.

- Obrazovanje.

Koje su to tri stvari koje bi sigurno poneo na pusto ostrvo?  Njegoš Nenadović

- Tri lepe devojke. (Smeh) Pušku, nož, štap za pecanje.

Vlado zanima me koja je tvoja omiljena destinacija i koji je po tvom mišljenju najlepši grad u Evropi? Mario Ružić

- Sidnej mi je omiljena destinacija. A najlepši grad do sad koji sam video u Evropi je Pariz.

Veliki pozdrav, želim da mi kažeš koje su tebi najveće vrednosti u životu? Hvala, Donna Scarlatta

- Porodica, prijatelji, ljubav i zdravlje.

Priredila: Jelena Kulović

 

 

makonda-tracker