UČI NA SOPSTVENIM GREŠKAMA

Ja se više NIKAD NEĆU UDATI, to je definitivno: Nataša Bekvalac iskreno o svojim brakovima i razlozima za njihov krah

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Fan klub Keri Bredso i Sanje Marinkovic

12-12-2018 10:09h
Bitno je da imas preko 100 recki u svom notesu, puna podrska. Muskarce treba sto vise seksualno iskoriscavati.

Srba

12-12-2018 11:00h
Ja učim na svoj greškama. Nisam kupio kavurmu i čvarke danas.!

Pa normalno

12-12-2018 11:36h
Pa normalno da je za tebe gospodjo brak besmislen kad iza sebe imas 3 propala. Naravno da ti imas stav prema braku, kako drugacije… :) Nije to samo musko/zenski odnos, vec I roditeljsko/deciji, a nije bas ni normalno ni zgodno da dete ne zivi sa oba svoja roditelja, da istovremeno ne moze da provodi vreme sa oba svoja voljena bica, to je dragoceno za decu I razvoj. Ali niko nece sumnjati da ces ti pravdati svoj nacin zivota. Bezobrazno.

Sanja1

12-12-2018 12:17h
Pa kada bi se udala iz ljubavi a ne iz koristi mozda bi ti brak i trajao.
Udajete se iskljucivo zbog para..........licemeri.

Lakica

12-12-2018 14:43h
@Sanja1
A zasto tako mislite?Kao nisu bili dobri frajeri njeni muzevi?Mislim da bi se vecina zena zaljubila u njih.

Imala

12-12-2018 14:41h
si srecu da Ti je Hana onog jutra bila kod Tvojih roditelja., Inace i te kako bi cula batinjanje Tvoga muza, treceg, jel' da. Druga cerka je bila bebica od par meseci, nece se nicega secati, bebisiterka hoce. Ostavi se zena koje trpe zulum i agresiju muza, nisi u njigovim cipelama bila, niti ces biti. Nadam se. Javna si licnost, moze ti se. Njime ne. Trpe, zasto, samo je njima poznato. Koliko imamo ubijenih zena godisnje? Zar su sve po Tvom misljenje nesposovne za zivot i zavise od partnera. Da Li je zivot dece takvih zena srecan ili ne, to samo oni znaju. Mozda i Hana jednog dana osudi to Sto je imala jos dva oca, koja sigurno nije htela imati. Tako i Ana B. izjavi da je srecna pokraj Mrke, a, ne govori da je smenila mnoge cure zbog ljubomore.

Mirjana

08-01-2019 10:39h
Znaci brak tvoje majke i oca je besmislica
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: