iskrena

Zorana Pavić REŠENA: OTKRIVA šta ZAHTEVA od MUŠKARACA, koji bi da joj priđu!

0

Prepoznatljiva je po pozitivnoj energiji i smislu za humor, koji nam je i ovoga puta demonstrirala.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Šarmantna pevačica Zorana Pavić koja je svojim numerama " Sanjam te još", "Samo da ti ime ne zboravim", "Ne dam ti da ostariš", oslikala emocije satkane čežnjom i bolom, sebe opisuje kao veoma strasnu ženu,ne libeći se da govori o ljubavnim dilemama sa kojima se susretala.

Zorana ističe da je uvek težila ka autentičnosti, koju iskazuje gde god da se pojavi. Ekskluzivno nam otkriva tajnu "mladalačkog izgleda", koji neguje godinama. 

 

    1. Svakodnevno možemo viđati dame nakon pedesete godine života,              kako se provode po eminentnim prestoničkim klubovima do kasno 

         u noć, ne obazirući se na generacijski jaz. Kakav je vaš stav o 

         tome?

 

 Zašto da ne. Život je život, sa pedeset, sedamdeset godina. Mislim brojke ne treba da nas opterećuju. Ako smo energični treba da živimo punim plućima. Imate situacije sa devojkama od dvadeset godina, koje su takoreći "mrtva puvala" i ljude u poznim godinama koji su spremni na sve."

   2. Kako o ljubavnim izborima niste često govorili javno, postoji li 

       osoba u Vašem životu, koja Vas posebno motiviše?

 

 U mom životu je veoma turbulentno na tom polju, moram priznati. Nikada mira, valjda mi je tako predodređeno među zvezdama. A možda je i do mene, jer sam specifična osoba. Ljubav i podrška su mi veoma važne, vetar u leđa, a u ponekim situacijama umeju da me unazade. Emotivna sam i strasna žena, pored toga se bavim javnim poslom, gde sam veoma aangažovana. Muškarci to ne prihvataju na pravi način, pa dolazi do raznih situacija. Možda takve privlačim ili oni mene, i dalje sam u nedoumici. Na ljubavnom delu, nikad mira."

    3. Koje vrednosti bi trebalo da poseduje muškarac pored koga biste se 

        osećali sigurnom?

  

      Mora biti stabilan i emotivan muškarac, zato što je emocija ono što me pokreće. Prednost dajem inteligentnim i onima koji 

 brzo misle, jer me je tome život naučio. Bilo koji vid gluposti mi ne drži pažnju. Ne mogu da se pohvalim da sam na takve nailazila. Očekujem od druge strane, potpunu posvećenost."

   4. S obzirom na to da ostavljete utisak negovane i disciplinovane dame,

       kojim beauty trikovima postižete da s godinama izgledate sve mlađe?

 

 

 Nakon neporospavane noći bih preporučila hladne obloge, koji

 pomažu u smanjenju otoka i podočnjaka. Naročito ako ste zaginuli u provodu. Sledeći trikovi su umivanje kamilicom i gel na bazi Aloa Vere, koji je veoma pristupačan. To će vam podići lice i učiniti ga zaglađenim i toniranim. I za kraj, pre jutarnje kafice, hladan tuš, kako bi poboljšali cirkulaciju."

     

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker