Ešton Kučer: Demi je moja sedmica na lotou

Glumac Ešton Kučer uživa u srećnom braku s Demi Mur i priželjkuje da se u budućnosti ostvare kao roditelji iako ona ima tri ćerke iz braka sa Brusom Vilisom
1
1 / 6 Foto: Red Dot

Američki glumac, televizijski producent, i bivši foto model Kristofer Ešton Kučer rođen je 7. februara 1978. godine u državi Ajova. Odrastao je u konzervativnoj katoličkoj porodici, otac Leri Kučer bio je radnik u fabrici, a majka Dajana bila je zaposlena u jednoj kozmetičkoj kući. Živeo je na farmi sa roditeljima, starijom sestrom Tašom i bratom blizancem Majklom koji je od najranijeg detinjstva bio bolešljiv, a sa samo tri godine urađena mu je transplatacija srca. Kučer je srednju školu završio u rodnom gradu, a tokom obrazovanja pokazivao je šarolika interesovanja. S obzirom na to da mu je brat bolovao i od cerebralne paralize, njegov život bio je prilično stresan. Kao trinaestogodišnjak pokušao da se ubije skačući sa balkona bolnice u kojoj se njegov brat lečio, ali ga je otac sprečio. Eštonovo psihičko stanje se pogoršalo u šesnaestoj godini kada njegovi roditelji odlučili da se razvedu. Tokom završne godine srednje škole Ešton je s rođakom usred noći provalio u školu sa željom da ukrade novac. Uhapšen je, a zbog pokušaja bekstva osuđen na tri godine uslovno. Bez obzira na buntovne tinejdžerske dane, odlučio je da upiše fakultet, a njegova želja je bila da postane inženjer biohemije ne bi li pronašao lek za bolesno srce svog brata. Međutim, njegova burna priroda mu je i na fakultetu pravila problem, pa je izbačen iz studentskog doma zbog divljeg ponašanja. Kako bi finansirao svoje studije, morao je da obavlja razne, nimalo prijatne poslove, čak je i donirao krv za novac. Eštonu se sreća osmehnula kada mu je prišao skaut modne agencije i pozvao ga na kasting i takmičenje za nova lica agencije. Pošto je pobedio na takmičenju, odlučio je da napusti fakultet i ode u Njujork da bi se bavio modelingom. Posle mlakog uspeha u svetu mode, Kučer se preselio u Los Anđeles gde se oprobao u svetu glume. Već na prvoj audiciji uspeo je da dobije ulogu Majkla Kelsoa u seriji Vesele sedamdesete zahvaljujući kojoj je stekao svetsku slavu. Posle toga, karijera mu se meteorski razvijala. Dobio je brojne uloge u filmovima A kategorije, producirao je i igrao glavnu ulogu u trileru The Butterfly Effect, My Boss’s Daughter, Just Married u kojem je glumio s tadašnjom devojkom Britani Marfi, Guess Who, What Happens in Vegas, Valentines Day, a od 10. februara beogradska publika ima priliku da ga gleda u romantičnoj komediji No Strings Attached. Kučer je tvorac i producent MTV-jeve hit serije Punk'd. Šarmantni glumac bio je u vezi sa glumicama Dženuari Džons, Ešli Skot, Monet Mazur i Britani Marfi. Početkom 2003 započeo je romansu sa petnaest godina starijom Demi Mur. Iako su na početku svi verovali da ova ljubav ne može opstati, par je to demantovao venčanjem 24. septembru 2005, kao i godinama relativnog stabilnog braka koji nisu poljuljale ni nedavne priče o njegovom neverstvu.

Kakva je Deni Mur privatno?

- Ona je neverovatna i poseduje energiju koju nikada ranije nisam osetio ni kod jedne druge žene. Uglavnom sam ja bio taj koji je zasmejavao devojke, a onda se ona pojavila u mom životu i ja sam postao još nasmejaniji.

Čime vas posebno oduševljava?

- Njen glas za mene je najlepša pesma. Verujte, s njom mi svaki dan prođe kao minut.

Uprkos tome što s vama žive Denine tri ćerke iz prvog braka s kojim ste u dobrim odnosima, da li biste voleli da imate i svoje dete?

- Nadam se da ću se u narednom period ostvariti i u ulozi oca.

 Plaši li vas da je kasno za biološko dete s obzirom na to da Demi ima četrdeset i sedam godina?

- Ne čujem nikakvo kuckanje biološkog sata dok ležimo zajedno u krevetu. Ona je genetsko čudo i mislim da će moći da mi rodi dete. Realno gledano, dobio sam ženu, tri ćerke i uselio sam se u njihovu kuću, pa šta jedan mladi čovek može još da poželi. Pri tom, Demine ćerke su veoma dobro vaspitane, tako da ne moram da se bavim njima, pošto je to neko već učinio. Sada samo uživam u životu.

Neki mediji navode da ste vi Demina seksualna igračka. Da li je to tačno?

- Meni je stvarno drago da to čujem jer zamislite kada bih morao seksualno da opslužujem neku gospođu kojoj vise grudi i ima mlitavu zadnjicu. Imam staru, zrelu, a zgodnu ženu. Dobio sam sedmicu na lotou.

Mnogima je čudno to što se Brus Vilis pojavljuje s vama u javnosti. Kakav je vaš odnos?

- Ne znam šta je tu čudno. Mi smo svi odlični prijatelji i Brusa volim kao svog drugog tatu. Često me savetuje kako u poslovnom smislu, tako i oko mog odnosa s njegovom bivšom ženom.

Poznato je da ste kao tinejdžer pokušali da se ubijete skokom s balkona?

- Jednostavno nisam želeo da dođem kući iz straha da me tamo ne sačeka još loših vesti o mom bratu Majklu. Poželeo sam da ne budem živ.

Vaš brat Majkl je sada dobro. Kako se vas dvojica slažete?

- Kako sam rastao u zgodnog mladića, shvatio sam da je vrlo interesantno kada imate brata koji je malo ružniji od vas. Nas dvojica smo sada najbolji drugovi. Šalu na stranu, njegov sam zaštitnik i to mi je najlepša životna uloga koju imam. Boluje od cerebralne paralize, a pošto sam ja stariji pet minuta, trudim se da mu ovozemaljski život učinim što lakšim. Stvarno ga volim i on je izvor svih mojih radosti.

Bili ste veoma buntovni tokom studija?

- U tom trenutku mislio sam da znam sve, a u stvari, nisam imao pojma o životu. Išao sam od žurke do žurke, i budio se ne znajući šta se desilo prethodnog dana. Ni meni nije jasno kako sam uspeo da ostanem živ.

Na koji način provodite vreme i smeta li vam što mnogi žele da vas upoznaju?

- Ne, veoma rado prihvatam sva nova prijateljstva, nekada pogledam fotografije na profile na facebooku, čisto da vidim s kakvom budalom imam posla.

Šta vam je bilo najinteresantnije dok ste formirali novi filmski lik u komediji No Strings Attached?

- Adamu je izašao iz veoma traumatične veze i prošao kroz težak raskid, tako da ga nove relacije te vrste uopšte ne zanimaju. Njegovo emotivno stanje mi je bilo veoma interesantno, kao i njegov odnos s ocem koji je televizijska zvezda. Moj lik na sve načine pokušava da pronađe sebe i izađe iz očeve senke po svaku cenu.

Mislite li da ste uspeli da uradite dobar posao?

- Najbolje od svega što je reditelj unapred znao na koji način će scene delovati duhovito. Ovo je film sa glumcima na sceni, bez specijalnih efekata.

Moni Marković

makonda-tracker