Natalija Milosavljević: Pucajte, ja i dalje vodim program!

1
Radijska voditeljka Natalija Milosavljević prepričava utiske nakon neuspešne prosidbe koja je uzbudila Srbiju u rijaliti šou programu Zreo za veridbu na Radiju S, čiji je ona domaćin

Jedan Vladimir iz Beograda prijavio se za šou radija S Zreo za veridbu sa namerom da zaprosi svoju devojku Kaju sa kojom već tri godine uživa u ljubavi. Sada već čuveni Vlada nije moga ni da nasluti šta će mu se dogodi: njegova draga mu je spustila slušalicu, jer je izgleda mesto u njenom srcu zauzeo jedan Srđan. Svedok ove neuspešne prosidbe bila je poznata voditeljka radija S Natalija Milosavljević, koja je uspela da ostane pribrana u nimalo prijatnim minutima.

Story: Nedavno se u vašem studiju odigrala jedna interesantna, ali i krajne neprijatna situacija, kada je dečko u želji da zaprosi devojku otkrio da njegova draga već ljubi drugog. Šta se tačno desilo?

- Na Dan zaljubljenih imali smo šou u kome se slušaoci prijavljuju da dođu u studio i da zaprose svoje devojke putem radija, da svi čuju. Sve je bilo očekivano do trenutka kada je Vladimir, jedan od učesnika trebalo da svojoj devojci Kaji postavi pitanje da li želiš da se udaš za mene. Pre nego što ga je čula, Kaja je sa druge strane slušalice izgovorila: Srđane, ti si?! Kada smo Vlada i ja iz studija pokušali da saznamo koji je Srđan u pitanju, Kaja je spustila slušalicu i od tada počinje ludilo! Vlada izlazi iz studija shvativši da njegova draga ima drugog. Vlada se više ne javlja na pozive redakcije, a brojni slušaoci šalju preko Radija S poruke podrške Vladi i ne veruje šta je Kaja priredila svom dečku u programu uživo. Em je Vlada nije zaprosio, em je saznao da ima konkurenciju. Ne zna se da li je Vladi gore što ga je prevarila ili to šta su ga svi koji su slušali radio čuli.

Story: Mislite li da radijski rijalitiji imaju perspektivu u Srbiji, s obzirom na to da je očigledno zasićenje onih koji prate TV izdanja ovih formata?

- Posle ovoga, ne da mislim negosam sigurna! Već nekoliko dana slušaoci me pitaju šta je sa nesrećnim akterima ovog našeg rijalitija i gde žive, šta se dešava sa njima... Ali najčešće pretpostavljaju šta bi trebalo da bude u nastavku šoua. Dakle, radio im je dao priliku da sami osmisle svoj rijaliti, jer su se očigledno zasitili video rijalitija u kojima je sve očigledno i što je najgore – sve je predvidivo.

Story: Kako ste uspeli da da održite pribranost tokom programa?

- Kao voditelju, bilo mi je najvažnije da stvar ne izmakne kontroli, odnosno da ne zaćutimo i da se ne nastane muk. Pogledala sam u Vladimira koji je bio i više nego zbunjen i dala znak režiji da pusti muziku tri minuta. Toliko je svako ko sluša radio mogao da sačeka epilog. Međutim, epiloga još uvek nema. Pribrana sam bila jer sam odavno uživo u programu, i vodim program svakodnevno. Za mene važi izreka: Pucajte, ja i dalje vodim program!

Story: Šta ste prvo rekli Vladimiru, kada su se ugasili mikrofoni?

- Ponavljala sam nekoliko puta Šta bi, Vlado?! Kad sam shvatila da on zna koliko i ja, prestala sam i rekla mu da je najbolje da je on pozove i nasamo reši stvari, ali da mi se obavezno javi. Naravno, njegova lična stvar je da li će se to i uraditi. Vlada je izašao iz studija, pozvao svoju devojku, raspravljao se sa njom i poslednje što znam, otišao kod nje! Od tada se više nije javljao, a ja sam upravo to i prepričala slušaocima.

Story: Koji radijski formati vam prestavljaju izazov?

- Upravo ovaj kad nikada ne znaš kako će se sve završiti! Dugo već radim kao radijski voditelj, a pre ovog mogla sam se zakleti da me ništa ne može iznenaditi. Rijaliti je novina u radijskom programu, ali kako radio este veran prijatelj svih nas i program se lako prati, jedan Vlada postao je hit preko noći. Možda nije srećan, ali je sada popularan. Ako ovo čita, neka se prosac u neuspelom pokušaju javi Story-ju. Vreme je da ga svi upoznaju.

 

Danilo Mašojević

 

Preslušajte emisija u kojoj Vladimir pokušava da zaprosi svoju devojku Kaju:

http://www.smedia.rs/zabava/detalji.php?id=5580&vest=Kaja-ocekivala-Srdjana,-a-prosio-je-Vlada!-%28AUDIO%29

makonda-tracker