Intervju čitalaca: Milan Vasić - Oženiću se jednog četvrtka

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 13

eka

10-02-2011 10:58h
Čemu neiskrenost u odgovorima, ako je toliko ceni? Koga laže?Još jednom njegova gluma i u privatnom životu, kao mnogo puta do sad.Veliki je glumac i neka izbegava intervjue, bolje je za njega.Nek se bavi svojim poslom i hobijem-pevanjem,to mu najbolje ide.Zadnji odgovor je ujedno i preporuka za njega, da stane čvrsto na zemlju.

nina

10-02-2011 15:58h
Slažem se sa komentarom, Milan je mnooooooooogo dobar glumac.Ipak, puno pitanja je izbegao da odgovori,pa i moje medju njima.Ali mi koji ga poznajemo malo bolje znamo kad je iskren /što mnogo ceni/ a kad kaže nešto što mu ide u prilog zavodnika, tako da o toj devojci prošlog meseca kaže da ne zna da li je ima, a sad je u vezi 4 meseca (!?!) ili 4 dana , pa se zbunio.Sa ostalim devojkama bi na 7 dana pobegao, a to bi mu ta dama verovatno oprostila,šatro.Mislim da su ga zanela svetla velegrada.

Zanela ga svetla velikoga grada!!! :)

13-02-2011 11:47h
hm...Neverovatno interseantan, talentovan i produhovljen decko, ali posle ovog, zaista mu je bolje da samo glumi...Mada on i u ovom intevjuu ne pokazuje svoje lice,bar se nadam...Zavodnik???? Pa covek bre ne odbija nijedno "udvaranje", naprotiv...Slazem se sa konastatacijom " Zanela ga svetla velikoga grada", jer ne zna gde udara! Ipak, dosta kritike, sladak je nas Mlance, samo nek se vrati na svoje dve noge na zemlju :)

sanja

14-02-2011 21:48h
Kad ce taj cetvrtak,da uzmem slobodan dan,ne bih da propustim dogadjaj.Nije li to onaj cetvrtak u subotu?TaKO SAM I MISLILA....NACEKACEMO SE...

Maja

14-02-2011 16:13h
Poznajem licno Milana! ON JE NAJISKRENIJI STVOR....PA STA AKO IMA DEVOJKU A FLERTUJE...TO NE ZNACI DA VARA....UVEK SE SALI....A TO STO VI HOCETE DA ON ODGOVARA ISKRENO....HMMM...TO JE IZ PROSTOG RAZLOGA STO UVEK "OBICNI" ZELE DA ZAGURAJU NOS U PRIVATNOST.NAPRED MILANE!

nina

14-02-2011 21:28h
osvrt na Majin komentar...ako je procitala pazljivo, i ja poznajem Milana,hvalim ga za posao kojim se bavi, a o flertu i ponasanju u vezi ( to je za njega najvise 15 dana,plafon)ne bih da pricam...uverite se same.On nista ne odbija, ali voli lepo lice,telo...umetnicka dusa,takve su vodolije.Ako je stvarno, ali stvarno zaljubljen, srecan mu Dan zaljubljenih.Sada cekamo taj duet sa Andrijom,pa da pevamo,cure.

Valjevka

11-02-2011 01:18h
Pa zar je i on takav??? :( A bas sam se nadala, i bila ubedjena da je fin, miran, prizeman, emotivan, iskren... i zaista mi se svidjao. Imala sam neopisivu zelju da ga upoznam.... :(

malena

14-02-2011 21:41h
Volim pozoriste,film,muziku,pa se tu negde sklopile kocke da upoznam i Milana, nakon jedne predstave.Iskreno,bio mi je zanimljiviji i drazi dok ga nisam znala.A ove iste recenice u svakom intervjuu,vaspitan i fin...ali mozda, to je samo za decu do 15 godina.Ne verujem mu vise ni rec.Peavaj i pali ,brate...

nela

01-03-2011 15:20h
OOOOOOOOO, Milanče stvarno šeta novu curu, jeste doooosta mladu, ali-ljubav je slepa,zar ne? Samo takva i može da se upari sa hodolažom...Ma, samo nek mu potraje,jadničak se osušio od traženja...

BG 1961

02-03-2011 15:24h
Devojčica mu je 1993 godište...curetak.Koju mudrost i pronicljivost očekujete, polako, samo će joj se kazati-treba malo vremena.Malo, jer i njegove veze toliko traju-do podneva.Jedva da je punoletna...možda!?

Milan car

07-05-2011 14:21h
ta devojka, o kojoj vi pricate nije '93, nego '89..
i nisu vise zajedno..:(

MAja

01-05-2011 17:19h
Ma ne moguce da mu je devojka 1993 god? :S

mima

09-11-2012 13:21h
Biraj dok možeš.Kad izabereš čuvaj.Nemoj samo da ti se desi da dok postižeš ono što želiš ne izgubiš ono što VOLIŠ.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: