Nina Badrić: Besmisleno je živeti sa gorčinom

Pop zvezda Nina Badrić otkriva zbog kojih postupaka žali, na šta je slaba i priznaje kako sa suprugom Bernardom Krasnićem priželjkuje da se naredne godine ostvari u ulozi roditelja
2
1 / 3 Foto: Šime Eškinja

Iako joj je godina na izmaku počela turbulentno, pop zvezda Nina Badrić (38) ubrzo je uplovila u mirniju emotivnu fazu kada se početkom proleća pomirila sa suprugom Bernardom Krasnićem (32) sa kojim se razišla u septembru 2009. U periodu dok je bila sama, pevačica je provela nezaboravnih mesec dana na krstarenju sa srpskom lepoticom Sandrom Meljničenko i njenim suprugom Andrejem, a 2010. pamtiće i po brojnim koncertima u regionu. U intervjuu za Story Nina otkriva kako u sledećoj godini priželjkuje da rodi bebu i priča o prazničnoj euforiji koja za nju počinje proslavom Božića.

Story: Radujete li se predstojećim praznicima i kako ćete ih provesti?

- Decembar mi je nadraži mesec u godini pošto već početkom meseca počinje da me lovi božićna groznica pa počinjem da slušam praznične pesme i istinski uživam u toj romantičnoj i čarobnoj atmosferi. Kao i svaki Božić, ni ovaj predstojeći neću provesti radno, nego ću kao i prethodnih godina ta tri dana biti sa svojom porodicom sa kojom ću kuvati, peći kolače, kititi jelku i uživati u svakom trenutku.

Story: Kupujete li suprug i vi jedno drugom božićne poklone?

- Kao i svaka žena i ja sam slaba na lepe darove koje tokom godine priželjkujem, a onda me drage osobe iznenade jer mi daruju upravo to što sam priželjkivala. Više od primanja poklona volim da poklanjam osobama koje volim pošto slušam šta žele, a onda im to i ostavim ispod jelke.

Story: Hoće li vas Bernard pratiti u Beogradu tokom novogodišnjeg nastupa u Foajeu Sava centra?

- Pratićemo se uzajamno! (Smeh) Da sam mogla da biram gde ću da pevam za Novu godinu, izabrala bih Beograd. Veoma sam srećna što ću ponovo stati pred beogradsku publiku od koje sam mnogo puta do sada dobila ogromnu ljubav i veliki zagrljaj. Sigurna sam da će to biti najbolji doček do sada, noć puna radosti i pozitivne energije, žurka za pamćenje.

Story: Dopada li vam se muzička ekipa sa kojom ćete pevati?

- Drago mi je što nisam jedina pevačica koja će nastupati te večeri, pa ću scenu podeliti sa Željkom Joksimovićem, Natašom Bekvalac i Ljubišom Stojanovićem Luisom. Nastupam prva i uvodim sve posetioce u Novu godinu, kada će mikrofon preuzeti Joksimović i žurka će se nastaviti do duboko u noć.

Story: Hoćete li u ponoć zaista prvo poljubiti svog basistu ili ćete dozvoliti Nataši Bekvalac da ga prva poljubi kao što je najavila na konferenciji za štampu?

- Možda ipak prvog poljubim Željka, pa onda svog basistu.

Story: Jeste li prisustvovali koncertu Željka Joksimovića u zagrebačkoj Areni i koliko ste sa njim privatno bliski?

- Nažalost nisam bila na koncertu jer sam te večeri bila na finalnoj emisiji Supertalenta, koja se svakog petka emituje uživo na TV Nova. Ali išli su mnogi moji prijatelji koji su mi rekli da je koncert bio odličan i da su se super proveli. Željka  poznajem dugo, rado se svaki put vidim sa njim. Vrlo je pametan i zabavan i volim sa njim da  razgovaram o svemu, ali naše najčešće teme u vezi su sa poslom kojim se bavimo.

Story: Da li ćete sebi u ponoć pre poželeti da tokom 2011. godine dobijete bebu, da vaš album bude najprodavaniji na Balkanu ili da postanete najbogatija muzička zvezda na ovim prostorima?

- Sve to što ste naveli i još mnogo toga više, ali pre svega zdravlje i mnogo divnih putovanja.

Story: Jeste li skloni tome da donosite novogodišnje odluke?

- Nikada to sebi ne zadajem jer mi se to čini pomalo detinjasto. Šta god ja odlučila neke stvari ipak nisu samo u našim rukama.

Story: Nedavno ste sa Aleksandrom Radović, Karolinom Gočevom i Majom Sar snimili pesmu Moj je život moja pesma koja je deo istoimene kampanje za prevenciju raka grlića materice. Šta vas je motivisalo da se uključite u taj projekat?

- Sve što ima veze sa humanom stranom ovog posla kojim se bavim uvek i rado prihvatam. Ponosna sam što mogu biti deo takvih projekata koji oplemenjuju i moj život. Na poziv sjajne pevačice iz Bosne i Hercegovine Maje Sar uključila sam se u snimanje numere Moj je život moja pesma, a pošto taj projekat obuhvata celu regiju, nas četiri smo ukrstile svoje glasove zbog svih onih divnih žena koje su nažalost obolele od raka grlića materice.

 Story: Zbog čega ste odlučili da novi singl Moje oči pune ljubavi premijerno predstavite na svojoj fan stranici na Internet portalu Facebook?

- Treba pratiti svoju publiku, a novi medij koji je danas na neki način preuzeo primat nad svim medijima jeste upravo Internet. Tako smo moj tim i ja odlučili da novi singl poklonimo kao besplatni download svim mojim fanovima.

Story: Gde ćete otputovati na odmor nakon Nove godine?

- Kako sada stvari stoje, mislim da ću opet otići u neke toplije krajeve, ali ne bih imala ništa protiv da se zavučem u neku drvenu kolibu koja je okružena snegom do kolena. Društvo sa kojim se provodite ionako je važnije od mesta pa mogu da budem bilo gde.

Story: Po čemu ćete pamtiti 2010. godinu?

- Bila je to neobična i neočekivana godina, ali kada sve saberem, bila je dobra. Nadam se i osećam da će 2011. biti moja godina.

Story: Kajete li se zbog nekog svog postupka prema voljenoj osobi u 2010. godini?

- Kajem se samo zbog toga što nisam upisala časove plesa koji obožavam. Svečano obećavam, upisujem ga ovih dana tako da u novoj 2011. mogu savršeno da otplešem hip-hop. (Smeh)

Story: Ima li mnogo onih koji su vas povređivali tokom godine na izmaku?

- Ima, ali svima sam im već odavno oprostila. Opraštajući drugima otvaramo svoje srce za ljubav i dobrotu. Besmisleno je živeti život sa gorčinom, prelep je i prekratak za one ružne osećaje. Radije biram onu vedriju i pozitivniju stranu.

Story: Koliko puta ste za poslednjih 365 dana rekli: Izvini?

- Tačno 365 puta. Svaki put kada bih nekome stala slučajno na nogu uvek sam rekla: Izvini.

Nikola Rumenić

makonda-tracker