zakonski još u braku

E, pa Luka više nije glup, a ni zaljubljen: Suprug Nataše Bekvalac PRVI PUT izneo pojedine činjenice

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Vjerujem

20-04-2018 15:14h
iskreno samo jedno nisi ni pametan ni zlatan. Žrtvu neću da komentarišem reći ću samo da joj je nedostajalo odgovornosti da procijeni koga u svoj život žene i majke pušta.

26-04-2018 18:42h
@Vjerujem
Ja verujem njemu jer upravo tako je prosao moj sin ali ne sa zenom jer je nema njega je optuzila rodjena sestra da je brat udario nakon 10 godina zivota u dvorisnoj zgradi je zivela kod nas ima dvoje odrasle dece optuzila je lazno brata izpakosti i takve zene postoje mnogo su fine ali kad nadju ljubavnika onda rasture porodice Sin je lazno optuzen jer to nije ucinio niti bi on ih je hranio i kupovao sve sto im treba a ona mu to na fini nacin zahvalila Za to je kriva Vesna Stanojevic koja im je dozvolila da lazno optuzuju ona ce rasturiti mnoge porodice i mnoge brakove sa ne proverenom istinom I zato verujem i ovom coveku da je lazno optuzen ja sam majka zena i sve sto postoji Ali verujte mi da sam uverena da mnoge zene koriste ovaj zakon te prkose Ljudima Podrzavam sad muski rod jer zene su mnogo zlobnije danas nego muski rod Postoji razni ljudi ali licno na ovo dajem komentar pozdrav <3

Dare

20-04-2018 16:03h
Na svim slikama, pa i na ovj ovde, ona deluje zaljubljeno dok je on nezainteresovan, tačnije samo je uživao u toj ulozi a ek kad sam ga video na Tv u jutarnjem, ma nema tu traga od ljubavi, sa njegove strane a na svako pitanje o povredama samo kaže da će to sudski veštaci utvrditi, , što je bezočno odbijanje odgovornosti.

A

21-04-2018 00:03h
Koliko ovaj covek uziva u medijskoj paznji to je nevetovatno...fujjj.

Kata

25-04-2018 15:16h
Nikad ona nije ni bila fina. Ne bi me cudilo da se dokaze da je covek potpuno nevin.

san

21-05-2018 23:19h
@Kata
a ti si fina
zena dvadeset godina peva i radi na svojoj karijeri
odgaja sama dete i materijalno situirana
negovana
o cemu ti zboris

Milan

30-04-2018 16:04h
Bio sam svedok jednom dogadjaju gde je zena sama sebi nanela povrede kako bi ostala u stanu i dobila decu + alimentaciju za decu jer je muz bio dosta imucan (direktor jedne firme) a ona je htela razvod. Kada je htela da ga ostavi pod njenim uslovima to nije islo posto je on rekao, nikakav problem mozes da odes ali ne dobijas nista od mene, posto je sve stekao pre braka. Kako joj to nije odgovaralo ona je iscenirala da je pretukao. Ja sam davao izjavu u policiji o tome da li je agresivan, da li se tukao nekad, pretio nekome itd.. Covek nije nista od navedenog, a sudjenje je okoncano jer je on u izjavi rekla kako je on nju u kancelariji tukao kada je dosla da ga ponovo pita za razvod (nakon razgovora je otisla pravo u policiju sa povredama). Jedina greska je bila sto on u kancelariji ima nadzor i vidi se da izlazi bez masnica, krvi, i ostalog sto je navela u svojoj prijavi + skoro 10 svedoka je dalo izjavu da nikada nije culo niti videlu neku ozbiljnu svadju izmedju njih niti je ikada videlo optuzenog u agresivnom izdanju. Poenta price je da zbog toga sto sam video i svedocio, mogu da poverujem da postoje zene koje su spremne na sve zato i necu komentarisati ovu temu i pustiti da sudski vestaci i advokati iznesu svoje price i da sud donese odluku.

ara

21-05-2018 23:16h
@Milan
pa nije ona useljena kod njega
sve mu je pruzila
stan,sebe ,dete
i nije za godinu mogao da joj priusti materijalno nista
sem slikanja i odlaska na mondenske destinacuje
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: