glossy intervju

Lepa voditeljka Ana Reljić o porodici i braku: Spremna sam da osnujem dom sa emotivnim partnerom (FOTO)

2

Voditeljka RTS, za koju kažu da je jedno od najlepših televizijskih lica, spremna je da s partnerom Milošem osnuje svoj dom.
 

foto: Miša Obradović za Bazar
foto: Miša Obradović za Bazar

Jedno od najlepši lica Radio-televizije Srbije Ana Reljić maksimalno je posvećena karijeri. Kada je reč o poslu, voditeljki ništa nije teško. Maksimalno je predana pripremama za emisiju "Studio znanja", ali i vremenskoj prognozi, čije je zaštitno lice, pristupa s istim žarom.

 

Ana, i pored velikog broja obaveza, ne zapostavlja svoj privatni život. Uživa u ljubavi s partnerom Milošem i mašta da jednog dana ima čvrst i skladan brak baš kao što ga imaju njeni roditelji.


Otkada sam progovorila, imala sam pravo na svoj stav, izbor i mišljenje, ali u mojoj porodici se uvek poštovao red. Moji roditelji imaju divan brak. Pošto želim da osnujem svoj dom, ne postoji nijedan razlog da ne sledim njihov primer.


Kako ste upoznali partnera Miloša? Čime vas je osvojio?


- Ne znam čime me je osvojio, ne znam zašto sam se zaljubila, šta god da vam kažem zvučalo bi patetično, izlizano, već viđeno, kao i ljubavni romani. Kažu da osetiš kada je to to, meni se to desilo. Ono što mi je najvrednije to mi je i najintimnije.

 

 

 


Koliko se rad na televiziji razlikuje od posla iza kamere, u smislu da vam remeti privatnost ili donosi neke privilegije?


- Moj prvi posao je televizija. Tu sam došla kao student novinarstva i ostala do danas. Nisam na društvenim mrežama, svoj privatni život ne izlažem javnosti. Tako da sam pošteđena kako komplimenata tako i zluradih komentara. A što se tiče privilegija, ustupke nikada nisam tražila ni od svojih urednika, saradnika, uvek se trudim da budem dosledna. Ima u životu važnijih stvari od ekrana.


Jeste li u novinarstvo ušli zbog oca, koji vas je možda "zarazio" ovom profesijom, ili je motiv ipak nešto drugo?


- Možda. Atmosfera i okruženje u kojem sam odrastala sigurno je imalo uticaj. Puna kuća knjiga, novina, pisaća mašina, telefon koji je često zvonio. U gimnaziji sam volela književnost i slikarstvo. Išla sam na pripreme za Akademiju, ali sam ipak upisala novinarstvo. Jedno je sigurno, moj otac je bio i ostao centralna figura u mom životu, ma kojom profesijom da se bavio.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker