Eva Longorija: Moj tata misli da sam i dalje nevina

Glumica i ovogodišnja voditeljka MTV nagrada Eva Longorija Parker otkriva kako zavodi svog muža Tonija i objašnjava zbog čega još nije spremna da postane majka
0
1 / 3 Foto: Guliver/wire Image

Zvezda serije Očajne domaćice, Eva Longorija Parker (35), bila je ovogodišnji domaćin dodele EMA MTV nagrada koja se održala 7. novembra, a uživo je prikazana na MTV kanalu. U ekskluzivnom intervjuu, jedna od najlepših žena današnjice govori o tome kako se pripremala za muzički spektakl, objašnjava zbog čega još nije spremna za ulogu majke i priča o odnosu sa svojim suprugom, košarkašem San Antonio Spursa Tonijem Parkerom (28).

Story: Nedavno ste  izjavili kako želite da imate veliku porodicu. Nameravate li da tu želju ostvarite u skorijoj budućnosti?

- Ne, nikako sada i nikako u ovom trenutku. Imam mnogo poslovnih obaveza i gotovo da se Toni i ja jedva srećemo u poslednje vreme. Ipak, održavamo našu zaljubljenost zahvaljujući SMS porukama i Internetu.

Story: Najbolji savet koji vam je otac dao, a odnosi se na muškarce?

- Ne, ne, ne, ne. (Smeh) Ja sam Meksikanka i mi s našim očevima ne razgovaramo o svojim ljubavnim jadima i momcima. On još misli da sam nevina.

Story: Kada biste mogli da vratite vreme, šta biste sebi rekli?

- Verovatno bih se vratila u tinejdžerske dane i rekla kako moram da budem bolja prema svojim roditeljima. Žao mi je što sam u tom dobu bila drčna prema njima i nisam provodila bar malo više vremena u porodičnom okruženju.

Story: Važite za jednu od najlepših žena današnjice. Postoji li nešto što biste korigovali uz pomoć estetske hirurgije?

- Ne, Bog me je stvorio ovakvu kakva jesam i ni pod kojim uslovima ne bih nešta menjala, pošto sam zadovoljna kako je on obavio posao.

Story: U čemu vaš suprug Toni najviše voli da vas vidi obučenu?

- On obožava kada sam u farmerkama i najobičnijoj majici, bez trunke šminke, onako kako izgledam u prirodi. Tako sam izgledala i kada smo se prvi put sreli na košarkaškoj utakmici i on se tada zaljubio u mene.

Story: Imate li Toni i vi neku posebnu pesmu koja vas uvek podseti na vašu romansu?

- Na našoj svadbi prvi ples odigrali smo uz numeru Book of Love Pitera Gabrijela i ta pesma uvek me podseti na period dok nismo bili u braku. Na venčanju smo igrali uz te note i nadam se da ćemo još dugo plesati zajedno na tom oblaku ljubavi.

Story: A uz koju pesmu ga zavodite?

- Sve pesme od Šade su veoma seksi.

Story: U seriji Očajne domaćice imate dosta ljubavnih scena. Da li vam je neprijatno da ih odigrate?

- Izuzetno mrzim ljubavne i scene ljubljenja. Mislim da je poljubac najintimnija stvar u odnosu dvoje ljudi i to je najteže odglumiti, a strašno mi je što Gabrijela Solis koju igram, stalno menja partnere.

 

Priredio: Tim Ewbank

makonda-tracker