Jelena Karleuša: Osetila sam šta znači kada te mrze

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

wtf?

14-11-2010 21:06h
neki od Karleušinih bisera, laži - snimam pesmu za strano tržište/ izdaću album na engleskom za strano tržište/ sledeće godine ću se vrteti na mtv/ napisaću knjigu o modi/ izbaciću modnu liniju/ useliću se u vilu na dedinju/ biramo vilu u nemačkoj i izabrali smo najluksuzniju sa liftom u sred dnevne sobe-useljavamo se sledeće nedelje/ useliću se u vilu pored engleske kraljice/ napuniću arenu/ napraviću koncert na ušću/ useliću se u penthouse na dedinju/ od sedme godine nisam ušla u crkvu/ baš sam u fazi preseljenja u novu kuću sa rampom i čuvarom/ usvojiću dete/ uplatila sam milion dinara pomoći kraljevu/ itd.

S DE

15-11-2010 15:33h
The Diva!

ceca

17-11-2010 14:20h
wtf? - Bravo, sve je lepo receno. Sreca pa nema puno ovcica koje trce za ovom cobanicom, to se moglo videti po 'punoj areni'.
Zena jos uvek ne konta da skandali ne prodaju cd-ove i ulaznice za koncert. Jadna joj majka, bolje da se posveti deci nego sto se ovako glupira, ali to je odlika boloumnih ljudi.
veliki pozdrav svim normalnim ljudima!

Dragana

22-11-2010 07:33h
U kom je ova zena filmu, ne znam sto bi je neko mrzeo zbog nekakve kolumne pune psovki i licnih stavova sa kojom se vecina ljudi i ne slaze, mene licno bas briga sta ona ima da kaze o bilo cemu. Jelena je zgodna ima par finih pesama i to je to sto ima da ponudi drustvu, super jer neko nema ni to. Nije to kulturoloski sok bilo koja pevacica da tako lupeta dobila bi odredjenu medijsku paznju po sistemu svako cudo za tri dana.

as

21-11-2010 13:15h
jelena sta bi sa skopljem? nisi uspela da dovezes publiku?
hahahha

miman

19-11-2010 10:20h
Karleuso, kada ces shvatiti da neces nigdje dospjeti sa svojim dugim jezikom? Skrati ga i bit ce ti bolje u zivotu. Pozzzzz za Storyyyyyyyy!

nena

24-11-2010 22:10h
svasta
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: