novi glossy

Tajna romanse Aglaje Tarasove i Miloša Bikovića: Susret na ledu promenio nam je živote

0

Naš popularni glumac i njegova koleginica iz Rusije govore o svojoj ljubavi koja im se desila na snimanju filma, koji će uskoro biti prikazan u domaćim bioskopima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Miloš Biković već godinu i po dana dana uživa u vezi s ruskom koleginicom Aglajom Tarasovom. Ljubav na prvi pogled između popularnih umetnika desila se na snimanju filma "Led", koji od 8. marta stiže u domaće bioskope. Njih dvoje za Glossy govore o izazovima "internacionalne" veze i otkrivaju kako je izgledao njihov prvi susret.

 

Glossy: Kakve uspomene nosite sa snimanja filma "Led"?

 

Aglaja: Film "Led" zauzima posebno mesto u mom srcu. I nakon završetka snimanja, još osećam neizmernu sreću i zahvalnost što sam bila deo te priče. Dobro se sećam kako smo snimali svaku scenu, a radili smo svakoga dana od jutra do mraka. Na primer, kada se prisetim kadra u kojem Milošev lik peva u noćnom klubu, osećam nostalgiju jer smo tada igrali i smejali se ceo dan. Mislim da je to definitivno dobar osećaj.

 

Miloš: Ovo snimanje je za mene bio praznik, kako na profesionalnom tako i na ličnom planu. Upoznao sam mnogo divnih kolega. Bilo je i lepih momenata, smešnih i dirljivih.

 

 

Kompletan intervju pročitajte u novom, 15. broju magazina Glossy, koji dobijate na poklon uz današnje izdanje lista Kurir.


Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: Glossy

 

makonda-tracker