Intervju čitalaca: Bojana Stojković: Nije vreme da se slikam gola, već da rodim bebu

20
Manekenka i supruga golmana Partizana Bojana Stojković otkriva zbog čega je odavno prestala da čita komentare o sebi, ali i kako reaguje na priče o neverstvima supruga Vladimira

Atraktivna manekenka i supruga golmana Partizana Bojana Stojković, koja je zaštitno lice nove kolecije Suzane Perić She Rules, otkrila je da je uprkos tome što je svi znaju kao manekenku po zanimanju diplomirani turizmolog, ali i da je radila kao stjuardesa. Ova atraktivna crnka govori gde je pre četiri i po godine upoznala supruga Vladimira, kao i kako podnosi aktulena dešavanja u vezi sa njim, da li joj smeta što je zovu ženom fudbalera i da li je osim korigovanja usana uradila još neku estetsku intervenciju. Tridesetogodišnja Bojana otkrila je i kako se neguje, gde se najradije opušta, zbog čega naročito uživa u posebnoj odaji sa garderobom, ali i šta misli o Eleni Karić i sa kime se druži od supruga poznatih fudbalera.

Draga Bojana, koji je najbolji savet koji možeš da daš devojkama koji žele da uvek dobro izgledaju kao ti? Nina Đoković

- Ni ja ne izgledam uvek baš sjajno, ali se trudim da mi bar uvek bude isfenirana kosa i sređeni nokti. Redovno posećujem dermatologa, jer u kozmetičare nemam poverenja, a negovano lice i lep ten su ipak mnogo bitniji od dobre šminke.

Šta si u horoskopu i podznaku?

- Ribe - Bik.

Da li je istina da ste kada ste bili mladi imali problema sa viškom kilograma? I da li je tačno da volite da komentarišete tekstove o sebi na internet sajtovima? Selena Majstorović

- Naprotiv. Još se sećam bljutavog ukusa kapsula od ribljeg ulja kojima me je mama kljukala dok sam bila mala, jer sam bila strašno mršava i ličila na decu iz Bijafre. Tako da sam ceo život imala problem sa manjkom kilograma, a ne sa viškom.

Posle moje svadbe zarekla sam se da više nikada neću čitati komentare o sebi i nervirati se zbog tuđih sitnih pakosti i toga se do danas pridržavam i naravno da nikada nisam komentarisala te tekstove. Ne znam zašto bih.

Koliko si visoka? Jovana Zečević

- 171 cm.

Koji je tvoj omiljeni parfem i koju kozmetiku koristiš za negu lica i tela? Marija

- Omiljeni parfem trenutno mi je Belle d'opium od YvesSaintLaurent. Kreme, losion i maske za lice pravi mi dermatolog specijalno za moju kožu i mnogo mi više prija od svih skupih krema koje sam ranije koristila. A za telo već godinama koristim samo kokosov puter iz The Body Shop.

Kako održavaš savršenu liniju, da li vežbaš ili držiš dijetu? Maja

- Jako sam lenja poslednjih godina i samo ponekada odem na plivanje, dok sam do svoje dvadesete skoro svakodnevno trenirala. Nisam sklona gojenju, pa samim tim i ne pazim šta jedem. Ne jedem količinski puno, ali zato bar pet, šest puta dnevno.

Da li te pogađaju priče da ti je suprug neveran i da li si nekada imala razlog da posumnja[ u njegovu vernost? Ena Nestorović

- Nisam imala priliku da čujem priče o navodnom neverstvu mog supruga, niti mi je za ove četiri godine ikada dao razlog da posumnjam u njegovu odanost.

Kako gledaš na to što si u medijima zastupljena više od svog supruga, koji je profesionalni sportista, a pre nego što si se udala za njega niko i nije znao za tebe? Pozdrav, Dijana Ostojić

- Grešiš, ja nemam ni deseti deo pažnje medija koju ima moj suprug i to je sasvim u redu, s obzirom na to da je on mnogo uspešniji u svom, nego ja u mom poslu. Samo što sam ja zastupljena u ženskim časopisima i žutoj štampi, dok je on isključivo u sportskoj. Prelistaj ponekada novine do kraja pa ćeš se i sama uveriti. :)

Draga Bojana, zašto imam utisak da vam je baš važno da budete deo džet-seta? Da li razmišljate ponekad kako ima previše ničim izazvanih zvezda? Puno poljubaca, Bojana Budiković

- Ne znam zaista zašto imaš taj utisak. Ničim izazvane zvezde ne postoje, činjenica da je neko medijski eksponiran ne znači automatski i da je zvezda.

Prelepa si, da li možeš da mi odgovoriš pre koliko godina si radila usne? Da li je bilo bolno i po kojoj ceni i kaješ li se ipak zbog toga? Ostani najbolja i najlepša, tvoj najveći fan

- Hvala puno na tako lepim rečima. Usne sam radila još pre šest godina i bilo je jako neugodno iskustvo, kao kod zubara. Kajem se, jer su za moj ukus prevelike.

Draga Bojana, veliki pozdrav za Vas i Vašeg supruga Vladimira. Zaista ste prelep par, volite se, to se vidi, i želim Vam sve najbolje. Moje pitanje bilo bi: kako podnosite sve ovo što se dešava u poslednje vreme, a što ima veze sa Vladinim prelaskom u Partiznan? I, kada planirate prinovu? :))) Još jednom, najveći pozdrav i podrška, Tasana Matović

- Prvo da ti se zahvalim na komplimentima i rečima podrške. Hvala puno. Podnosimo dosta dobro, ne dozvoljavamo da remeti naš mir i sve to ostaje napolju kada zatvorimo vrata našeg doma. Beba je u planu već od sledeće godine.

Bojana, da li razmišljate posle svega da napustite Srbiju? Ivana Janacković

- Razlog da napustimo Srbiju može da bude samo Vladimirov eventualni prelazak u neki inostrani klub.

Ćao Bojana, na šta si najviše obraćala pažnju kod muškaraca dok si bila slobodna? Marija Perović

- Na osmeh. Nema ništa lepše od lepog i milog osmeha.

Pozdrav za Bojanu, najlepšu Srpkinju. Sve pohvale za izgled i jedinstvenu harizmu. Postavila bih jedno tipično žensko pitanje –imaš predivne usne, zanima me da li su rađene kod nas ili u inostranstvu i gde, pošto znam da si otvoreno pričala već o tome. Sandra Dimitrijević

- Hvala Sandra do neba, ali meni se moje usne baš i ne sviđaju preterano. Radila sam ih na jednoj ciriškoj klinici.

Da li ste na sebi korigovali još nešto osim usana? Helena

- Ne, samo usne.

Nosite li kopije poznatih brendova? Ja bih rekla da. Mia

- Ono što sebi ne mogu da priuštim, ne moram ni da imam. Kupujem torbe uglavnom iz limitiranih kolekcija, između ostalog i zato što se teško i retko kopiraju. Već godinama ne nosim LV baš iz razloga što ima toliko kopija da mi više nije uživanje.

Da li je istina da vam je Elena Karić idol? Iva Janković

- Elena Karić je žena prefinjenog ukusa koja svima može da posluži kao uzor, ali ja sam svoje idole ostavila iza sebe još u tinejdžerskim danima.

Bojana, zanima me kada si se zadnji put pošteno ismejala i zašto? Inače da ti kažem da ti je linija vrh. Dragana Radovanović

- Hvala Dragana. Baš pre neko veče sa mojom rođenom sestrom, prisećale smo se nekih momenata iz detinjstva i smejale se do suza.

Draga Bojana, ti si prelepa devojka, sviđa mi se tvoj stajling i način na koji ga prezentuješ, vrlo si harizmatična i prirodna osoba što je retkost za ženu fudblera. Želela bih da te pitam da li mi možeš preporučiti neki salon gde dobro i kvalitetno rade trajnu šminku. Puno poljubaca i pozdrava tebi i Vladimiru i puno sreće i uspeha u životu. Cudic Tatjana

- Tatjana, hvala na divnim rečima. Volela bih da mogu da ti pomognem, ali nikada nisam radila trajnu šminku pa samim tim i ne bih znala da ti kažem gde se to kvalitetno radi.

Pozdrav Bojana! Čitala sam na dosta mesta na internetu da sebe nazivate Lady, pa me zanima odakle to? Ana Đokić

- Na mom prvom facebook profilu je pisalo Lady Bojana Rajic, ali osim tog malog zezanja, nikada sebe nigde nisam nazivala Lady.

Kako svog supruga štitite od velikog broja obožavateljki? Pozdrav! Sanja

- Moj suprug je veliki dečak i ume jako dobro sam da se brani od obožavateljki. To nije moja uloga.

Da li je Vaš stav isti o Vladimirovom prelasku u Partizan posle događaja u Đenovi? Veliki pozdrav za tebe Bojana i za Vladimira takođe... Drago mi je sto je Vladimir izabrao pravi klub, podržimo ga svi... Dušan Stefanović

- Uvek sam Vladimira podržavala i poštovala svaku njegovu poslovnu odluku. Tako će biti i u budućnosti.

Kako se odrazilo na vaš brak sve što se događalo u poslednje vreme? Da li si ponosna na Vladimira posle svega i kako ste proslavili pobedu u derbiju. Grobar Stojanović Vladimir

- U našem braku se ništa nije promenilo, normalo se ponašamo i funkcionišemo kao i ranije. Ponosna sam na svog supruga iz hiljadu razloga i zahvalna sam mu na tome. Kod kuće slavimo naše male pobede, a one na terenu proslavlja sa svojim saigračima.

Gde si i kako upoznala svog dragog? Veeeliki pozdrav za Bokicu lepoticu ;) Ksenija Stojanović

- Pre četri i po godine na aerodromu Nikola Tesla.

Draga Bojana, koliko poseduješ Hermes tašni, koliko ih je modela Birkin i koja je najskuplja? Posto sam čitala da si ih uglavnom kupovala na Havajima, da li si neku kupila i preko liste čekanja? Pozdrav, divna si! Jelena Mitrović

- Ne znam gde si pročitala da sam šopingovala na Havajima, s obzirom na to da nikada tamo nisam bila. Imam desetak Hermes tašni, od toga dve Birkin, koje su skuplje od ostalih. Jednu sam imala sreće da dobijem bez liste čekanja jer je neko u zadnjem momentu odustao, a na drugu sam čekala oko osam meseci.

Draga Bojana, da li je i koliko zaista teško biti uspešna poslovna žena i žena fudbalera? Savković Jovana

- Sigurno je teško uskladiti ozbiljan i zahtevan posao i brak sa profesionalnim sportistom. Zato ja radim taman onoliko koliko mi prija i zbog posla nikada ne zanemarujem brak.

Sve pohvale za stajling i izgled. Du bist meine Vorbild!!!! Koja su tvoja omiljena šoping mesta, restoran i mesto za izlazak? Omiljena LV tašna ili LV dizajn? Ja sam za Vernis... Pozdrav iz Ciriha i sam napred. Jelena Forman

- Najviše volim šoping u Cirihu, jer poznajem svaki ćošak i tačno znam gde šta mogu da nađem. Volim da popijem kafu i pojedem kolač u Sprüngli-u i uživam da večeram u Kronenhalle u Cirihu. U poslednje dve godine sam kupila samo jednu LV torbu, neverfull, koja je tako praktična za svaki dan.

Draga Bojana, koja je tvoja omiljena pesma i knjiga i kako se opuštaš? Dunja Jovanovski

- 7000 dana u Sibiru, Karl Stajner, tri puta sam je čitala i Miris kiše na Balkanu. Pesme Šampanjski poljubac od Crvene Jabuke i Ring my bells od Enrikea Iglesiasa. Opuštam se uz čašu crnog vina i dobru knjigu ili neki dobar lagan film.

Jel' se osećate ponosnom kad Vas neko nazove ženom fudbalera? Marko Todorović

- To nije ni titula ni zanimanje. I nemam nikakav odnos prema tom nazivu. Svejedno mi je je kada me tako nazovu.

Da li si pre Vladimira imala neku veliku ljubav? Kaja

- Ne.

Da li je tačno da oduvek navijaš za Partizan? Stole Bavarčić

- Od malena navijam za FC Basel, ali i za klubove za koje brani moj muž.

Da li si starija od svog supruga i koliko? Da li si se ranije bavila manekenstvom? Šta predstavlja tvoja tetovaža na leđima? Stojanović Bojana

- Starija sam tri godine od Vladimira. Od 15. do 23. godine sam se intenzivno bavila manekenstvom, a kasnije samo povremeno. Na leđima imam sliku žene sa krilima orla koja lebdi i predstavlja lakoću življenja.

Bojana, u čemu je tajna tvoje figure? Koliko sati nedeljno provedeš u vežbanju i teretani, da li imaš neki poseban sistem vežbi? Koje ti je omiljeno jelo? Sofija

- Već dugo ne vežbam osim što ponekada odem na plivanje. Ali volim da jedem i s obzirom na to da sam odrasla u inostranstvu, prednost dajem srpskoj kuhinji.

Ako bi pitali koja žena na našim prostorima je najlepša i najbolje stilizovana, po mom mišljenju bi to bila ti. Da li planiraš modnu reviju sa svojim potpisom u skorije vreme? Veliki pozdrav, Milena Karanović

- Hvala ti Milena, drago mi je ako me tako vidiš. Suzana Perić i ja planiramo da uradimo jednu zajedničku kolekciju sada na zimu, ali o tom po tom.

Kakav je osećaj ući u Chanel i reći dajte mi u svim bojama?

Pozdrav! Ana Đokić

- Ja verujem da je sjajan :))) Ali još nisam imala priliku da se do te mere baškarim po Chanelu-u.

Ćao Bojana, da li postoji mogućnost da se pojaviš u nekom od reality programa? Mislim da bi mnogi bili prijatno iznenađeni. Lana Kostić

- Kažu nikad ne reci nikad, ali iskreno ne verujem da bih ikada pristala na to.

Šta vas najviše fascinira u novoj kolekciji Suzane Perić i koji vam je omiljeni odevni predmet iz kolekcije? Marina Grujić

- Ima jako puno lepih komada, ali ja najviše volim pletene haljine koje su hit ove zime.

Mnogo se divim tvom načinu oblačenja, ali još više tvojoj ličnosti. Izvinjavam se unapred, ali ja bih najviše na svetu volela ako biste mi mogli pokloniti nešto najobičnije, najeftinije, neku sitnicu iz vašeg ormara. Molim vas, to bi mi bilo ostvarenje sna! Evo mog e-maila: milicccca@live.com. Milica Katić

- Ako je tako, onda ću rado ispuniti tvoju želju i izdvojiti neku lepu sitnicu.

Da li si završila neki fakultet? Ksenija Stojković

- Da. Ja sam diplomirani turizmolog.

Bojana, da li si zadovoljna svojim izgledom i da li postoji nešto što bi promenila? Nina Dimitrijević

- Sve u svemu jesam, ali ima i onih baksuznih dana kada bih na sebi menjala sve od glave do pete.

Da li se slažeš sa izrekom da se i milion puta možemo zaljubiti ali samo jednom možemo zaista voleti! Dana

- Slažem se. Malo ko ima sreću da voli više puta u životu.

Ćao Bojana, osim svojom pojavom oduševila si me i svojim karakterom! Vidi se da si žena koja stoji s obe noge na zemlji i jedan, ako smem da kažem kul lik. Koji je tvoj životni moto kojim se vodiš? I kako si znala da je Vladimir onaj pravi, čime te osvojio? :) Tamara

- Hvala Tamara, lepo je čuti da me ljudi tako doživljavaju. Moj životni moto je ŽIVI I PUSTI DRUGE DA ŽIVE. Ne znam ni sama, prosto sam osetila. Bio je brižan, pažljiv, odlučan i uporan u odluci da mi dokaže da od njega ne postoji bolji.

Šta je na tvojoj nadlaktici pisalo pre nego što si prepravila tetovažu u ime svog sadašnjeg suprugaVladimir?

Pozdrav! Smokvica

- Nije pisalo ništa. Nisam uopšte imala tetovažu na ruci pre ove. To je izmislila neka novinarka kojoj se ja verovatno iz nekog razloga nisam naročito dopala.

Da li bi se slikala za neki muški magazin? Kako neguješ kosu?Pozdrav, Goca

- Ja sam u braku i vreme mi je da postanem majka, pa i ne ide baš da se gologuza smešim sa naslovnih strana :)

Buba, a kad ćeš da dođeš da se šunjamo po Vasco da Gami? :) Ljubim! Bubica

- :))) Bubice moja, čim me put ponovo nanese u Lisabon. Miss u

Za koje modne kuće si radila revije osim za Suzanu Perić i gde? Maja Đokić

- Uglavnom sam radila u Švajcarskoj za njihove dizajnere, ali od poznatijih brendova mogu da izdvojim revije za Joop, reklamu za Schwarzkopf i kampanju za Nike.

Da li ste imali priliku da se upoznate sa suprugama fubalera naše reprezentacije? Da li se sa nekom družite? Jovanka Anđelić

- Družim se sa Dijanom Janković.

Koji je grad savršen za šoping, da li si šopingovala u Njujorku?

- Savršen grad za šoping je London, mada sam čula da je Njujork čak i bolji, ali nisam imala priliku da se uverim u to. Mozda sledeće godine.

Kako izgleda tvoj garderober, imaš li celu sobu za garderobu? Rada

- Imam svoju sobu za garderobu i to je jedina prostorija u kući u kojoj vlada savršen red. Sve je složeno pod konac, cipele su poređane po boji, a torbe po veličini. Obožavam taj svoj kutak.

Kako izgleda jedan tvoj običan dan? Andrea

- Doručkujem sa Vladimirom, prošetam kučiće, odem do ateljea gde radim sa Suzanom na zajedničkoj kolekciji, ručam sa prijateljicama u nekom restoranu, a veče uglavnom provodim sa mužem kod kuće ili odemo sa društvom na neku večeru i piće do grada.

Omiljeni strani pevač i pevačica? Milica

- Lisa Stansfield, Edith Piaf (obožavam francuske šansone) i Enrike Iglesias.

Da li možeš da zamisliš sebe da radiš u nekoj firmi od 8-15 časova? Da li si negde radila pre udaje? Tina

- Radim od svoje 18. godine, osim što sam radila kao manekenka, radila sam kao stjuardesa i za vreme studiranja sam radila u hotelu na recepciji. Od moje 18. do 27. godine nije prošao ni jedan mesec da nisam bila zaposlena i da nisam primila platu.

Pripremila: Jelena Kulović

 

 

makonda-tracker