intervju

Milica Todorović ekskluzivno za Glossy o teškom životnom periodu: Profesionalac sam postala na silu (FOTO)

1

Poznata pevačica danas ima zavidnu karijeru, a njeni uspesi se samo nižu. Međutim, da nije sve kao što izgleda, otkrila je Milica Todorović za naš magazin. 

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Glossy: Iako si prisutna u medijima, uspela si da zadržiš neku svoju privatnost. Kako prepoznaš gde je granica?

 

Nije da ja baš sve držim u tajnosti. Ja sam jako brbljiva osoba što i nije dobro jer trčim pred rudu svaki put, ali prosto osetim gde je granica kada kolege krenu da zalaze u intimu.

 

 

Glossy: Vrlo rano si počela da se baviš ovim poslom. Koliko zadovoljstva, a koliko odricanja ti je to donelo?

 

Mnogo zadovoljstva, ali i mnogo odricanja. Ja sam sa trinaest godina prešla u velegrad iz Kruševca, male sredine, i bilo mi je stvarno teško bez roditelja. Odmah sam počela da putujem i postala sam profesionalac na silu. Upala sam u mašineriju gde nema više mama, tata, drugari, izlasci i tako dalje, nego samo profit, profit, profit. Ali ima i te neke lepe strane jer stvarno sam proputivala ceo svet.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Damir Dervišagić

 

Glossy: Imali smo prilike da čujemo raličite spekulacije o tebi  - od toga  da si se udala ido toga da si trudna. Kako se nosiš sa takvim naslovima?

 

Ja sam nekako navikla te poslednje tri, četiri godine. Stalno se udajem, te se razvodim, te sam se verila, te sam trudna. Ali ja se ne ljutim, jer to je sastavni deo njihovog posla. Moja PR-ka je moja najbolja drugarica i mnogo mi je lakše otkad radim sa njom, pa kada me to pitaju samo se nasmejem i to je to.

 

Glossy: Miloš i ti ste već dugo zajedno. Koliko ti partner pomaže u karijeri i kako se slažete na tom polju?

 

On je stvarno veliki profesionalac - prvak u latinoameričkim plesovima i pozorišni reditelj. Stvarno 90 posto nečega što mi treba za posao. On mi uvek pomogne kada mi treba neka pomoć, kada mi treba savet, dosta je naslušan muzike tako da mi i tu pomaže. Sve u svemu - jedna velika podrška od jače polovine.

 

 

makonda-tracker