predstojeći period iščekuje sa ushićenjem

Seka Aleksić: Spremili smo želju za najluđu noć

1

Ispunjena ljubavlju prema sinu Jakovu i suprugu Veljku, folk zvezda govori o svemu što su proživeli u godini na izmaku, ali i o planovima za predstojeći period, koji iščekuju sa ushićenjem.

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Dok sumira utiske o godini koja je na izmaku, popularna pevačica Seka Aleksić uživa u prazničnoj euforiji, koja je u potpunosti zavladala u njenom domu. Zajedno sa suprugom Veljkom Piljkićem učinila je da se njihov naslednik Jakov oseća bezbrižno i srećno. Na novogodišnjoj jelci, kao i na svim njenim ukrasima, dominira plava boja, i to je najmanje što u kući ovog para asocira na činjenicu da je sve podređeno njihovom sinu. Jakovu su u septembru proslavili prvi rođendan i to slavlje bacilo je senku na sve druge događaje ove godine. Iako se priprema da Novu godinu dočeka na koncertu u Zagrebu, Seka kaže da je glavno slavlje ipak rezervisala za najmilije.


Glossy: Već ste navikli da u najluđoj noći niste kod kuće?

- Tako je već poslednje dve decenije. Ovog puta pevaću u Zagrebu. Radujem se druženju sa svima onima koji uživaju u mojim pesmama i koji žele da prve trenutke Nove godine dočekaju baš sa mnom, a još više se radujem onome što će se dešavati u našem porodičnom domu pre i posle samog dočeka. Našim malim porodičnim slavljem ispratićemo ovu godinu, nešto ranije nego što će to učiniti većina, a ubrzo posle zvaničnog dočeka istim takvim slavljem poželećemo dobrodošlicu Novoj 2018. godini.


Glossy: Koliko se vaš odnos prema Novoj godini i praznicima promenio otkako ste postali majka?

- Oduvek sam volela praznike i svu tu pozitivnu energiju i raspoloženje koje oni sa sobom nose. Sada imam i razlog više da se radujem kraju decembra i početku januara, kad su praznovanja učestala, a dom ispunjen ljubavlju i najlepšim osećanjima, jer tu radost uvećava dečji osmeh i ručice koje tapšu kad im se nešto dopadne.

 

foto: Andreja Damnjanović


Glossy: Ume li Jakov da se raduje novogodišnjoj atmosferi?

- Još je mali da bi znao šta je novogodišnja euforija, ali primećuje da se dešava nešto što nije baš uobičajeno. I ranije sam s posebnom pažnjom ukrašavala dom za Novu godinu. Međutim, sada to činim i s dodatnom radošću. Drugačije je... Ranije smo u tome uživali suprug i ja, a sada se radost ukrašavanja umnožila jer je tu i naš sin. Čak je i učestvovao na taj način što nam je dodavao ukrase, ali tek pošto bi ih prethodno detaljno osmotrio, okrenuo, pogledao sa svih strana ne skidajući osmeh s lica.

 

Poučena sopstvenim iskustvom, pronašla način kako da pomogne: Seka Aleksić sa suprugom otvara kliniku za vantelesnu oplodnju
 

Glossy: Koja je bila prva reč koju je Jakov izgovorio?

- Tata. Inače, veoma smo zadovoljni kako napreduje i iz dana u dan savladava nešto novo, bez obzira na to da li je to neka reč, pokret, gest... Raduje me to što se već sada primeti da će biti komunikativno dete, druželjubivo, vedro... Uostalom, i roditelji su mu takvi, pa drugačije osobine nije ni mogao da nasledi. (Smeh)

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker