Svetlana Ceca Ražnatović: Život satkan od suza i smeha

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 13

svetislav

21-10-2010 02:19h
ceca je svarsena kraljica ! cekamo novi album volim te ceco !

LAV

17-10-2010 17:12h
Ceca je simbol-ljepote, sexipila i odlicne glazbe. Ljubimo te Ceco! Pozzz iz Hrvatske!

ALEKSANDRA

17-10-2010 17:09h
CECA, JE PRAVA BALKANSKA MUZICKA ZVIJEZDA! JEDVA CEKAM TVOJ NOVI CD.

Aleksandra

17-10-2010 12:22h
CECO CARICE!!!NAJBOLJA SI!JEDVA CEKAMO NOVE PESME!!!

svetlana

17-10-2010 16:12h
@emi
da,na svoj nacin rekla je sve a da nista ne kaze...i zato pomenuta nikada nece biti diva, jer diva mora biti dama pored toga sto je uspesna i popularna...a za moj pojam,to je na nasoj sceni ceca i na hrvatskoj nina badric. jednostavno-higher level.

emi

17-10-2010 13:14h
"Ne hvališem se, ne bavim se tuđim uspesima, ne veličam sebe i uvek sam se trudila da budem od pomoći, a ako to ne mogu, da onda ne odmažem."-ovo je na Karleušin račun :)

Pamela

17-10-2010 17:23h
Ceca, je prekrasna zena i pjevacica. Ima najbolji glas na Balkanu. Takodjer njene pjesme su najslusanije. Textovi pjesama ozivljavaju- jer su istiniti, iskreni, mocni, puni ljubavi, emocije, sexipila zatim natjera covjeka da poludi od strasti. Velika pusa iz Hrvatske!

Mia

20-10-2010 22:50h
Folk zvezda Ceca Ražnatović nedavno je prvi put otvoreno priznala kako želi da svom partneru, tri godine mlađem manekenu Vladimiru Cvetkoviću u bliskoj budućnosti podari potomke. Pevačica od pre dva meseca više ne krije kako je strasno zaljubljena u zgodnog Novosađanina. Držeći za ruku svog dragog, folk diva jasno je svima stavila do znanja da je posle smrti svog supruga Željka Ražnatovića Arkana, pre gotovo deset godina, prvi put srećna u ljubavi, a Vladimira je još na početku romanse upoznala i sa svojom decom. Za sada nam je lepo, srećna sam i to je najbitnije. Osećam se voljenom što je bitno za svaku ženu - rekla je u zanosu ljubavi prema svom voljenom slavna pevačica. Lepo nam je i puštamo da nam se sve u vezi dešava spontano. Mnogo vremena provodimo zajedno i sada mogu slobodno da kažem da od smrti mog muža nisam imala ovako lepu, ozbiljnu i zdravu vezu u kojoj se osećam kao prava žena. Pa zašto ne bih volela da mu rodim decu? On je moj izbor. Ne bih bila sa tim čovekom da mi do njega nije stalo. Ako mi se desi, što da ne.

mosa

17-10-2010 21:03h
KRALjICA!Trn u oku nekim pevacicama u pokusaju,koje su toliko postale opterecene CECINIM likom i delom da je to vec preslo u bolest!

dacho

20-10-2010 17:24h
..nemoj nikada da ostarash...:*

lady

20-10-2010 04:48h
Zaista normalna a prava zvezda!!!!!!!!

Ja

20-10-2010 11:03h
"... Zeljkovo odsustvo..."- Zeljko je ziv?!
Inace, toliko se pravi smerna i ucviljena da strasno nervira!
Svi mi (ili vecina) znamo istinu!
A sta je sa novim CD-om? zar nije najvavljen za oktobar? Jos uvek osluskjuje melodije?

ana sala

28-10-2010 12:44h
ceca je kul za mene. ona je lepa pevacica za mene. pisala ana.molim da mi odgovori da lijoj se svida.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: