Aleksandra Jeftanović: Nisam karijerista

Voditeljka Aleksandra Jeftanović za Story.rs govori o novoj sezoni Farme i iskustvima sa snimanja i otkriva ko su joj najsimpatičniji takmičari, ali i da nije karijerista
1
1 / 3 Foto: Andreja Damnjanović

Atraktivna voditeljka televizije Pink Aleksandra Jeftanović, koja je i u ovoj sezoni zajedno sa kolegom Ognjenom Amidžića vodi rijaliti program Farma, za Story.rs govori o novoj sezoni gledanog programa, i otkriva koji su joj učesnici do sada bili najsimpatičniji. Šarmatna dama priča o poslovnim izazovima i otkriva zbog čega se ona ne bi našla u ulozi takmičara nekog rijaliti šoua i govori da nije karijerista.

Kakvo je vaše mišljenje o trećoj sezoni Farme i da li se i po čemu će se razlikovati od prethodnih?

- Treća sezona je tek počela, novi su ljudi, novi duh, tako da je za utiske još rano. Za sada je zabavno, učesnici su veoma srećni što im se pružila prilika da se pojave u ovom rijaliti programu. Sada nastupa period adaptacije, upoznavanja... Što se rejtinga tiče, tu smo neprikosnoveni.

Ko je od učesnika prva dva serijala gledanog programa na vas ostavio najbolji utisak?

- Trudim se da ostanem objektivna, ali recimo da su to ljudi koje sam i privatno znala. Niggor, Vlada Stanojević, Iva Smiljanić...

Koliki je izazov za vas voditi uživo tri sata programa svake nedelje, i koja je najveća nezgoda koja vam se desila toko trajanja programa ili iza scene?

- Veliki profesionalni izazov. Sećam se da sam prošlog septembra tokom prve emisije prvog serijala jedva dolazila do daha od treme. I dalje imam blagu tremu pre početka svake emisije, ali sada je to ona pozitivna, pokretačka. Tokom ta tri sata treba pratiti i instrukcije iz režije, položaj kamera, bez čitanja sa idiota, dakle sve iz glave. Zato je bilo i lapsusa i grešaka, ali to je živ program. Moj najveći oslonac je ekipa koja realizuje Farmu.

Da li bi ste voleli da u jednom trenutku promenite uloge sa Ognjenom i vi vodite program sa imanja u Lisoviću?

- Ništa ja tu ne bih dirao. (smeh)

Pod kojim uslovima bi vi pristali da se pojavite u nekom rijaliti programu i koji bi izabrali?

- Mnogo sam ja obična, a verovali ili ne, i stidljiva za takvu ulogu. Nikad ne reci nikad ali...

Naredna godina će proteći bez Farme koja će napraviti pauzu u emitovanju, postoji li šansa da vas ponovo vidimo u nekoj autorskoj emisiji?

- Naredna godina bez Farme?! Mislim da niste u pravu. Družićemo se mi još. (smeh)

Na koje kompromise u životu ste spremni zarad karijere?

- Nisam karijerista, samo sam osoba koja voli svoj posao, trudi se da ga radi najbolje što može i koja živi od svog rada. Ne znam, trudim se i u životu i u poslu da budem časna osoba. Nema tu neke velike filozofije.

Danilo Mašojević

makonda-tracker