Milena Vučić: Imala sam tajnu vezu

Popularna pevačica Milena Vučić strpljivo je odgovorila na brojna pitanja koja su joj fanovi postavili na našem portalu i otkrila kakav treba da bude njen idealan muškarac, šta čita, a šta pevuši u kolima, zašto voli da radi sa Željkom Joksimovićem, zbog čega
6
1 / 6 Foto: Bojan Stanić

Mlada pevačica poreklom iz Crne Gore Milena Vučić trenutno uživa u popularnosti koju je doživeo njen novi singl Celebrity i raduje se novom albumu koji će se uskoro naći u prodaji.Odgovarajući na pitanja posetilaca našeg portala atraktivna pevačica otkriva ko je bio njen princ i zbog čega se uozbiljila, govori o svom tipu muškarca i maminim savetima koje dobija kada je izbor jače polovine u pitanju. Milena priznaje i da je imala tajnu ljubav i demantuje tvrdnje da je u vezi sa poznatim vaterpolistom Vanjom Udovičićem.

Ćao Milena! Kad si imala prvi poljubac i kako je izgledao? Pozdrav iz Slovenije, Dajana

- Prvi poljubac je davno zaboravljen…. Eto kako je izgledao (smeh), ali je zato drugi bio savršen.

Možeš li da nam kažeš delić teksta neke nove pesme? Šarančić

- Zagrli me sada, to je prava stvar, mi smo super par! Vodi me iz grada, nisam super star, sladak si ko nar!

Ćao Milena! Mi smo se već upoznale u Cosmetics maketu prošle godine i tad sam ti rekla da imaš prelep osmeh i super stil pa me zanima da li postoji neka modna ikona,osoba koja ti je uzor što se stajlinga tiče? Veliki pozdrav, Jelena Šoškić

- Naravno da se sećam! Hvala još jednom na komplimentima! Nemam uzor, pratim svoj osećaj za stil. Garderobu kombinujem baš kako se i osećam.

Pre svega, želim da te pohvalim, lepo pevaš i izgledaš. Moje pitanje je: Da li je tačno da košarkaši i nisu baš tako zanimljivi kao što na prvi pogled izgledaju? Milijana Kuzmanović

- Hvala! A moj odgovor je: nema pravila! Zanimanje nije nešto što u potpunosti otkriva karakter osobe. Puna sam energije, volim lud provod, izlaske do kasno u noć i slobodu… Pa ja sam slobodni umetnik, (smeh) moj dan nije isprogramiran, pa zaključi kome je život zanimljiviji. (smeh)

Da li možeš da biraš tekstove pesma i da li se u taj posao meša neko drugi? Dragan Andrejević

- Naravno da biram pesme koje ću pevati. Svakako da numere preslušavam zajedno sa svojim producentom i njegovo mišljenje mi je jako važno, ali zajedno donosimo odluke. Hvala!

Hej Milena! Veoma mi je drago što mogu da ti pišem. Pretpostavljaš već da mi se veoma dopadaju tvoje pesme i ti kao osoba, jer zračiš na sceni. Sve pohvale za pesmu Celebrity, spot, stajling, make up, sve mi se dopalo. Moja pitanja su: Da li bi volela poput nekih tvojih koleginica da zaigraš na filmskom platnu i da li uopšte sebe vidiš u toj sferi, i ako možeš da mi kažeš marku i broj onog roze laka u spotu, pošto mi se veoma dopao? Šaljem ti mnogo poljubaca i jedva čekam novi CD.

- Hej! Ne bih se oprobala, držim se profesije koju obožavam i to radim najbolje sto umem, ne volim da se bavim nečim ako će to biti prosečno.

Lak za nokte je Golden Rose, nisam sigurna koji je broj, a trenutno mi nije pri ruci, inače bih pogledala i bez obzira na marku,dugo stoji.

Kojom biste pesmom opisala sebe? Sve pohvale! Pozdrav iz Smedereva Milica Katić

- Ne postoji pesma koja me u potpunosti opisuje, mada se u većini ljubavnih pronalazim. (smeh)

Koju vrstu muzike privatno slušaš i koji ti je tvoj omiljen pevač/pevačica? Kada će se tvoj novi album pojaviti na tržištu? Sve pohvale.

- Slušam raznovrsnu muziku. Kada sam kod kuće, volim da čujem muziku koja me opušta, uvek mi je uključen VH1 ili MTV. Kada sam negde u gradu, uživam uz r’n’b, house, pop i rok zvuke, a dok vozim, uvek slušam radio. Volim Džejmsa Blanta, Miku, Džastina, Dafi, Ejmi, Bijonse….

Ćao, sorry for english, but I realy can't write in serbian... This new song in my opinion is so different from the songs you had in the first album. It's something you and Zeljko decided to do, a song in a different style (and why, are you still expiramenting?), or it just happened? Good luck with the new album, Keti Kalokerinu

- Hello Keti! (smeh) Ja ću tebi odgovoriti na srpskom. Volim da eksperimentišem, ali ova pesma se baš desila i to u pravo vreme, a svidela mi se na prvo slušanje. Uvek sam spremna za nešto novo, posebno kad je muzika u pitanju. Thank You! I wish you good luck 2!

Zašto tekst pesme Celebrity nije dala na lekturu? Ono vidjeo užasno para usi! Kaže se vidjela, ali kad je muški rod u pitanju, onda je vidio. Inače, pesma je zaista super, kao i Milena! Sve pohvale! ;)

- Hvala! Tekst je pravilno napisan. Sa vidjeo mi je bolje zvučalo dok sam pevala, i to je to, zato je tako i ostalo. Drago mi je što ti se ipak sviđa!

Da li Vam se više sviđaju zgodni sportisti ili intelektualci? Nikola

- Pa zar ne može biti i zgodan i sportista i intelektualac? Mislim da može… (smeh)

Sanjaš li da postaneš MTV zvezda kao Lejdi Gaga ili Rijana? Ako je odgovor da, onda šta činiš da to postaneš, da li šalješ svoje snimke stranim izdavačkim kućama?

- Svakako da bih volela da jednog dana krenem stopama uspešnih MTV zvezda, baš kao što su Lejdi Gaga i Rijana. Moja karijera je tek počela…Nikad se ne zna!

Priča se da si zavela Vanju Udovičića, da li je to tačno? Baki

 - Nije mi poznato. (smeh)

Da li si nekad imala tajnu, zabranjenu vezu? Dejan

- Tajnu jesam, a zabranjenu ne.

Nadam se da nećeš pogrešno protumačiti ovo pitanje, da li misliš da bi imala više uspeha da nisi iz Crne Gore? Marko Tršić

- Ne znam zašto muzika i nečiji uspeh imaju veze sa poreklom. Sebe smatram uspešnom i težim da budem još uspešnija. Ponosna sam na svoje poreklo, i u Podgorici i u Beogradu se osećam kao kod kuće.

Draga Milena, da li biste ikada otpevali pesmu anonimnog autora? Da li postoji neka adresa na koju Vam tekstopisci mogu slati tekstove? Veliki pozdrav i sve najbolje u karijeri! Sonja

- Draga Sonja, imaš neku pesmu za mene? (smeh)

Poznanstvo i saradnja sa jednim od najboljih muzičara Željkom Joksimovićem donelo vam je za kratak period veliku popularnost, kakvo mišljenje imate o Željku i da li u budućnosti planirate nastavak saradnje sa njim?

- Naša saradnja će se nastaviti. Tim koji pobeđuje ne treba menjati. Željko je umetnik, pravi profesionalac i producent od koga se može mnogo toga naučiti. Saradnja sa njim je svakako doprinela mom bržem odrastanju u muzičkom svetu.

Ćao, veliki pozdrav za tebe. Da li imaš neki hobi? Kakav bi po vašem mišljenju trebao da bude muškarac, da bi vas osvojio? Sonja

- Jedna od omiljenih sporednih stvari u mom životu je ples, kojim se bavim već desetak godina. Muškarac koji bi me osvojio mora da bude pažljiv, uspešan, zanimljiv, duhovit, umeren, nežan i mnogo strpljiv (tako kaže moja mama), a ja kažem da takvog nikad neću naći. (smeh)

Puna si pozitivne energije i imas odličan glas. Pesme su ti super. S obzirom na to da na estradi ima svega i svačega tvoj stav o tome, da li je teško biti svoj? Koje su to sitnice koje ti puno znače? Pozdrav iz Kruševca

- Nije teško biti svoj. U svakom poslu se treba izboriti za svoje mesto, a način na koji ćete izgraditi svoju karijeru zavisi samo od vas! Pozdrav i za tebe!

Prvo bih želela da vam čestitam na predivnim pesmama i velikom uspehu! Da li smatrate da je spoljašnja lepota samo ogledalo unutrašnje, jer vi izgledate jako lepo, zadovoljno i ispunjeno? Mica

- Hvala na lepim rečima! Zadovoljna jesam, a kažu da sam lepa. (smeh) Okružena sam ljudima koje volim, pevam iz ljubavi, srećna sam i verovatno sve to čini da se unutrašnje zadovoljstvo vidi i na mom licu.

Nova pesma je super. Postoji li princ o kome maštate? Nency

- Maštala sam kao dete, a sada sam se malo uozbiljila. (smeh)

Koji je tvoj životni moto? Omiljena knjiga? Pozdrav

- Moj životni moto je umerenost u svemu, a omiljenih knjiga imam više. Izdvajam najsvježije, Foksbartonski anđeo i Lovac na zmajeve.

Da li si i dalje u kontaktu sa bivšim košarkašem Partizana sa kojim si bila u vezi? Pozdrav i svako dobro. Nikola

- Život ide dalje, život brzo prolaziiiii… (smeh)

Zanima me šta mislite o Jeleni Karleuši, jer saradnja sa Milićevićem i Kostićem mi vuče na JK.Fan JK pozz iz BG! Celebrity je veliki hit! Marko

- Jelena mi deluje kao veliki profesionalac i rekla bih da ništa ne prepušta slučaju, zato je i uspešna. Što se tiče saradnje sa Dejanom Milićevićem i Darkom Kostićem, verujem da ćemo i ubuduće lepo sarađivati.

Da li misliš da na novom albumu imaš pesmu koja će premašiti uspeh pesme Luče? Pchela

- Teško je prevazići uspeh pesama sa prvog albuma, ali radimo na tome. Svakako verujem da će drugi album biti za korak ispred albuma prvenca!

Prvenstveno bih htela da vam kažem koliko se divim vašem talentu i sposobnosti! Jako ste mlada, a već uspešna žena! Zanima me da li ste upoznali svog princa? Puno pozdrava iz Smedereva! Milica

- Hvala Milice! Mozda i jesam kad sam bila mala, zvao se Vasa. Tada sam verovala da je princ, kao što rekoh, malo sam se uozbiljila, ali ne previše. (smeh)

 

Priredio: Danilo Mašojević

makonda-tracker