Boban Spasojević: Odmor među nasrtljivim Nemicama

Za razliku od mnogih koji su se odlučili da se odmore na nekoj od peščanih plaža i potpuno se prepuste uživanju, šarmantni i zgodni voditelj Telemastera na TV Košava, Boban Spasojević, uputio se u avanturu i krenuo u istraživanje i obilazak zamkova u Nemačkoj
1
1 / 4 Foto: Privatna Arhiva

Pred odlazak na odmor Boban je doživeo neprijatnost koju mu je priredila jedna od nasrtljivih obožavateljki, pa je i to jedan od razloga zbog čega je voditelj otišao na odmor.

Imali ste problema s jednom od svojih obožavateljki, kako se to završilo?

- Te stvari su sada iza mene, sve je sređeno i oprošteno! Bilo je stresno, te sam otišao na odmor malo ranije od planiranog! Ali, pošto sam po prirodi veliki avanturista, volim da istražujem i da upoznajem različite kulture i neobična istorijska mesta. Iako sam planirao more, ukazala mi se prilika da posetim samo srce Nemačke. Odlučio sam se za obilazak zamkova Nemačke, posetio sam i muzej na bivšoj granici Istočne i Zapadne Nemačke, posetio zlatni grad Prag... Strastven sam putnik! Volim da istražujem i da sam neprestano u nekoj akciji!

Da li to znači da ste otputovali sami ili sa lepšom polovinom?

- Neću vam otkriti baš sve! Ali, kao što sam već napomenuo, sve je oprošteno i zaboravljeno... A na putovanja ne volim da idem sam.

Sem avanture i obilazaka zamkova, da li je bilo trenutaka za relaksaciju?

- Iako nije bilo plaže, bio je bazen u kom sam uživao uz predivne koktele u pauzama relaksacije u sauni i pre litara i litara piva, koje je nemoguće zaobići ako ste u Nemačkoj. Da ne pominjem kobasice, koje Nemci jedu u neograničenim količinama.

Čuli smo da je sem ispijanja piva bilo i nekih zanimljivih prepoznavanja?

- Dok sam boravio u jednom malenom mestu kraj zamka Ludvingštajn, bukvalno me je saletela grupa turista iz Gruzije jer su pomislili da sam njihov popularni pop pevač. Rekli su mi da je sličnost neverovatna. Iako nisam bio taj, tražili su mi autogram i želeli su da se slikam sa njima.

Sem toga, čuli smo da su vam se Nemice i otvoreno nabacivale?

- Pa zgodan momak kao ja ne može da prođe ne primećeno! Šalim se naravno, ali bilo je zanimljivih situacija; stizale su krigle piva za moj sto, a konobar bi mi naglasio da je to od dve devojke koje su sedele za susednim stolom. Priznajem, treba biti jak i odoleti takvom izazovu.

Volite li da vas zavode ili vi zavodite?

- Zavodim pogledom i osmehom, tako dajem znak, opipavam teren, stičem sigurnost... Volim igru zavođenja, pogleda preko ramena, dodira u prolazu, kao uvertiru u ono lepo što sledi... Ali, volim i da me zavode. Uživam dok gledam da se neko trudi, jer, kraj se nikada ne zna, zar ne?

makonda-tracker