Mina Kostić: Ni ljubav zauvek, ni konačni rastanak

Iako su pre nepuna četiri meseca dali novu šansu svojoj ljubavi zbog sreće zajedničke ćerke Anastasije, pevačica Mina Kostić i njen partner Igor Kostić prošle nedelje uvideli su da uprkos snažnim emocijama dalje ne mogu zajedno
4
1 / 2 Foto: Petar Đorđević

Nakon jedne burne rasprave, tridesetpetogodišnja folk pevačica Mina Kostić i njen pet godina mlađi izabranik i kolega Igor Kostić protekle nedelje odlučili su da se nakratko raziđu i na određeno vreme stave tačku na svoju romansu dugu dve i po godine. Neposredno pre Mininog učešća u rijaliti šou-programu Farma partneri su uspešno prevazišli sličnu krizu i odlučili da spasu svoju romansu, ali su stari nesporazumi ubrzo ponovo isplivali. Uprkos tome što su svoju knjigu ljubavi nebrojeno puta pročitali i što su kraj odavno naslućivali, Mina i Igor dali su sve od sebe kako bi obnovili stare strasti, pronašli razlog za stalne sukobe i način da ih okončaju, ali i ovoga puta njihovi temperamenti nadjačali su nadu da je emotivna idila među njima moguća. Međutim, nedavno su shvatili da im je možda bolje da se rastanu, kako bi ostali u dobrim odnosima zbog dobrobiti njihove šesnaestomesečne zajedničke ćerkice Anastasije.

- Trenutno nismo zajedno, ali smatram da naša intima nije za javnost. Ne opterećujem se Igorovim i mojim nesporazumom jer postoje mnogo važnije stvari, kao što je naša ćerkica, u odnosu na to da li smo nas dvoje zajedno ili ne. Ne želim naširoko da govorim o raskidu, pošto verujem da više nema potrebe da sebi ili bilo kome na osnovu toga dižem cenu. Trenutno sam usmerena na Anastasiju, ona je moj centar sveta, a sve ostalo kada se uporedi s njom postaje krajnje nevažno - ističe pevačica koja ne krije kako ju je duboko pogodio Igorov postupak kada je nakon jedne svađe na svom profilu na internet portalu Facebook napisao da njih dvoje više nisu zajedno.

- On je divan otac i dobar čovek, ali mislim da još nije dovoljno zreo da bi zasnovao porodicu u onom tradicionalnom obliku. Ne znam šta bi trebalo da uradi da bih mu oprostila i prešla preko toga što je uradio. Iskreno sam verovala da smo nakon prošlog pomirenja imali šansu da sve ispravimo, ali očigledno za neke stvari nema popravnog ispita. Ne želim da za sve krivim njega jer sam svesna da ima i moje krivice. Uvek tražim da mi se sve dokaže pa i ljubav, a nekada je i moje nepoverenje iritantno. Ipak, smatram da to nije presudno - objašnjava Mina, ističući da bez obzira na sve što joj se u životu dešavalo i dalje veruje u ljubav.

- Smatram da će mi se snovi o savršenom muškarcu koji će me u svemu razumeti, podržati i voleti na kraju ostvariti, ali nekada nije loše ni sanjati. Maštam o braku, o mnogo dece i radosti koju će mi to doneti i sigurna sam da me to jednog dana neće mimoići, sa Igorom, ili bez njega, a definitivno mislim da za nas više nema nade - zaključuje Mina.

Igor Kostić: Žao mi je, reagovao sam impulsivno!

Koliko ishitreni postupci umeju da naruše skladan odnos na svojoj koži nedavno je osetio pevač Igor Kostić koji je nakon svađe sa Minom Kostić na internet portalu Facebook napisao da više nisu zajedno. Ovakav njegov postupak iziritirao je njegovu voljenu, a kada su se strasti smirile i on se pokajao što se tako poneo.

- Zaista mi je žao što sam na taj način obelodanio naš rastanak. Međutim, bio sam besan i iziritiran našom svađom, reagovao sam impulsivno. Međutim, stalni nesporazumi koji su među nama tinjali na kraju su morali da preliju čašu i da jedno za drugo izgubimo strpljenje. Ipak, život mi je milion puta do sada dokazao koliko je nepredvidiv pa ne želim da donosim konačan sud o tome da li ćemo se pomiriti ili ne. Međutim, verovatnije mi je ovo drugo - tvrdi Igor Kostić.

Moni Marković

makonda-tracker