Tanja Vojtehovski: Pinku ne trebaju marketinški trikovi

1
PR Pink media sistema Tanja Vojtehovski govori o pozadini nedavnog sukoba između TV Pink i Grand produkcije i najavljuje uzbudljivu programsku šemu na jesen
foto: Miša Obradović
foto: Miša Obradović

Nakon dramatične nedelje koju je obeležila informacija o raskidu saradnje, a potom i neočekivanom pomirenju i obnavljanju poslovanja između TV Pink i Grand produkcije, PR Pink media sistema Tanja Vojtehovski demantuje da je u pitanju bio samo marketinški trik. Voditeljka emisije Trenutak istine otkriva i da će se u okviru nove sezone TV Pink emitovati VIP Veliki Brat, nastavak serije Sva ta ravnica, kao i da od polovine septembra gledaoce očekuje treća sezona Farme za koju su već izabrani takmičari.

S : Mnogi smatraju da je raskid saradnje između TV Pink i Grand produkcije koji su propratili svi mediji u regionu bio samo marketinški potez. Kakav je vaš komentar?

- Nije bio marketinški trik. TV Pink nisu potrebni trikovi da bi dospela u žižu javnosti ili postigla neki sličan cilj.

S: Zbog čega je u stvari došlo do raskola između TV Pink i Grand produkcije?

- Zbog različitog sagledavanja posla u nekim nivoima. Naravno, i zbog različitih finansijskih očekivanja.

S: Koliko je u svemu tome imala udela FOX televizija?

- To je pitanje za Fox, mada oni koliko čitam u novinama tvrde da nisu ni pregovarali, što je...hm...

S: Pod kakvim je uslovima postignut novi dogovor i pomirenje između Pinka i Granda?

- Pod istim uslovima koje je Pink imao na početku pregovora.

S: Da li će sve Grandove emisije ubuduće nastaviti da se emituju na Pinku, ili gledaoci mogu da očekuju neke veće izmene?

- Nastaviće da se emituju na Pinku, promenjene utoliko što je Pink tražio podizanje kvaliteta.

S: U saopštenju Željka Mitrovića povodom obnavljanja saradnje, stoji da će Grand na zahtev Pinka morati da podigne kvalitet i kulturni nivo svih svojih emisija. Šta to tačno podrazumeva?

- Tačno to što je Željko i rekao. Te emisije su, ovde mislim na Grand show, što se tiče produkcije vrhunske i apsolutno stoje rame uz rame sa svetskim produkcijama. Gospodin Mitrović je govorio o sadržaju.

S: Šta će nova programska šema TV Pink ponuditi gledaocima u predstojećeoj sezoni i kakva iznenađenja ih očekuju?

- Kao i svake sezone to će biti jaka programska šema, jer gledaoci Pinka od nas to i očekuju. Biće novih formata, ali i onih koji su se pokazali kao odlični protekle sezone, kao što su Farma, Trenutak istine i VIP Veliki Brat. Mogu da vam najavim i nastavak serije Sva ta ravnica, na koju smo jako ponosni i koja je postigla izuzetan uspeh. Đorđe Milosavljević napisao je neverovatan nastavak.

S: Kada se tačno planira početak emitovanja Farme i da li očekujete još veću gledanost?

- Polovinom septembra startujemo sa trećom sezonom Farme,a takmičare već imamo. Kada budete dobili informaciju ko će se useliti na imanje, sami ćete moći da procenite rejting koji treća Farma može da ostvari.

S: Da li ćete i u novoj sezoni nastaviti da vodite kviz Trenutak istine?

- Da, hoću. Mislite li da je to očekivano? (Smeh)

Jelena Kulović

makonda-tracker